09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

O konuda en az 3 ban saydım İyi ki konudşı yazmamışım 3 ay gelemezdim ikinci üyelik alırdım

ayy şu bankamatik konusunda da biri benden alıntı yapmış saçmalamış,öbürü de ondan alıntı yapmış,ama 2.n,n saçmalıklarını ben yazmışım gibi çıkmış
ben de bakıyorum adım var ama altında ayzanları yazmış olamam diyorum,o kadar şuurum gitmedi daha..
valla bi yazıp saydırasım var da o konuda,banlanmak istemiyorum şu ara bana lazımsınız bil,yosunuz bu ara..

ahahahah deli ya çıkarımlara bak :) Sen de bize lazımsın kaybolma ortalıktan
evet kayınvalidenin etkisi

natlus 1285856433 profilinin biri üzerinden geziniyordur. ama o konudaki profili banlı.

Eğer hamile kalmak isterseniz bütün kayınaileyi toplayın eve cok etkililer herkes emeğini koysun ortaya

natlus da katil balina gibi her gelişinde en az iki kişiyi götürüyo

Özellikle yapıyor,ne gülüyordur varya.nasıl bir insan bu yaa

Abla ben ne zaman ban yemedim desem akşamına banlanıyorum

Aman dikkkat et,akşama ne kaldı şurada

O konuda en az 3 ban saydım İyi ki konudşı yazmamışım 3 ay gelemezdim ikinci üyelik alırdım

Pek tutmadı bu sefer ama az bile yazıldı konusuna,senin bide durum tam vahim güm diye gitme sakın

Özellikle yapıyor,ne gülüyordur varya.nasıl bir insan bu yaa

Aman dikkkat et,akşama ne kaldı şurada

Pek tutmadı bu sefer ama az bile yazıldı konusuna,senin bide durum tam vahim güm diye gitme sakın

Abla bir süre sonra insanlar yazmak istemiyolar ki, amanedenin ilk günlerini hatırlıyo musun Orda da ceza puanlarımız cılgın atmıştı Ama artık kimse ilgilenmiyor

Abla bir süre sonra insanlar yazmak istemiyolar ki, amanedenin ilk günlerini hatırlıyo musun Orda da ceza puanlarımız cılgın atmıştı Ama artık kimse ilgilenmiyor

Amanede gene iyiydi konuşması filan,bu öyle değil ki,argo resmen artık herkes alıştı ondan yazmıyor biliniyorki gene kapanacak konusu kabak tadı vermeye başlıyor sonra

ooofffffffffffff hani geyik meyik yaaa sıkıldım bak kendimi internette alışverişe vurucam haberiniz olsun

selam kızlar ekşınlı konular var galiba dün sonsuza kadar banlanacaktım az daha ucuz atlattım

ablacım ya şu örümcek kafalara saydırıcam banlanıcam ,ya da alışveriş yapıcam...işe güce bakasım yok zaten hiç...
içim içime sığmıyo bugün....

çaktırmadan saydırsan tatlı dille saydır rahatlarsın para harcamaktan ıyıdır

ablacım ya şu örümcek kafalara saydırıcam banlanıcam ,ya da alışveriş yapıcam...işe güce bakasım yok zaten hiç...
içim içime sığmıyo bugün....

valla kuzu gene maşallahın var ben olsam siniden yatar yerlerde yuvarlanırdım

akşamda herife kızgın yağ masajı yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…