bu natlus da kara delik gibi hem kendi banlanıyor hem de konusuna yazanlar.
yalnız elmyra senin natlus konusundaki ilk yorumuna sesli güldüm
az ortalardan kayboldum banlanmalar var yine
Ben göremedim ki hangi konudan ban yemiş. Tüh ya
bu natlus da kara delik gibi hem kendi banlanıyor hem de konusuna yazanlar.
yalnız elmyra senin natlus konusundaki ilk yorumuna sesli güldüm
hangisinekayınvalidenin hamileliğe olan etkisine mi
Ben banlanmadım!
natlusun konusundan
banlı değildi demin gördüm natlusu
Uslu elmişim benim aferin :13:
evet kayınvalidenin etkisihangisinekayınvalidenin hamileliğe olan etkisine mi
Ben banlanmadım!
natlus 1285856433 profilinin biri üzerinden geziniyordur. ama o konudaki profili banlı.natlusun konusundan
banlı değildi demin gördüm natlusu
ayy şu bankamatik konusunda da biri benden alıntı yapmış saçmalamış,öbürü de ondan alıntı yapmış,ama 2.n,n saçmalıklarını ben yazmışım gibi çıkmış
ben de bakıyorum adım var ama altında ayzanları yazmış olamam diyorum,o kadar şuurum gitmedi daha..
valla bi yazıp saydırasım var da o konuda,banlanmak istemiyorum şu ara bana lazımsınız bil,yosunuz bu ara..
evet kayınvalidenin etkisi
natlus 1285856433 profilinin biri üzerinden geziniyordur. ama o konudaki profili banlı.
natlus da katil balina gibi her gelişinde en az iki kişiyi götürüyo
Abla ben ne zaman ban yemedim desem akşamına banlanıyorum
O konuda en az 3 ban saydımİyi ki konudşı yazmamışım 3 ay gelemezdim ikinci üyelik alırdım
Özellikle yapıyor,ne gülüyordur varya.nasıl bir insan bu yaa
Aman dikkkat et,akşama ne kaldı şurada
Pek tutmadı bu sefer ama az bile yazıldı konusuna,senin bide durum tam vahim güm diye gitme sakın
evet kayınvalidenin etkisi
natlus 1285856433 profilinin biri üzerinden geziniyordur. ama o konudaki profili banlı.
Abla bir süre sonra insanlar yazmak istemiyolar ki, amanedenin ilk günlerini hatırlıyo musunOrda da ceza puanlarımız cılgın atmıştı Ama artık kimse ilgilenmiyor
ooofffffffffffff hani geyik meyik yaaa sıkıldım bak kendimi internette alışverişe vurucam haberiniz olsun
dur ya sende ne alışverişi öyle otur burada ekşınlarada akma sakın
ablacım ya şu örümcek kafalara saydırıcam banlanıcam ,ya da alışveriş yapıcam...işe güce bakasım yok zaten hiç...
içim içime sığmıyo bugün....
ablacım ya şu örümcek kafalara saydırıcam banlanıcam ,ya da alışveriş yapıcam...işe güce bakasım yok zaten hiç...
içim içime sığmıyo bugün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?