okula alışma aşamasında ya hala zorluk çekiyoruz bazen ctsi pazardan sonra mesela..
bu durumda annemin öncelikli hedefi okula götürebilmek yoksa hepten evde kalacak. haklısın bu konuda hayal kırıklığının tedavisi çok zor. ama inş biter bu süreç
arabayı sen kullanırsan attırırım balım ayıpsın :)
İpek yaaa bir süre calısmaya ara versen cok mu sarsılır bütceniz, en azından basak azıcık daha büyüyene kadar
ipekcim şöyle yapsanız:evden çıkarmak için değil de okula zevkle gitmesi için sebepler bulsanız...mesela oynayacğı oyunlar,aktiviteler,güzel bi kıyafet alıp arkadaşlarına göstermesi vss...gibi...okula alışma aşamasında ya hala zorluk çekiyoruz bazen ctsi pazardan sonra mesela..
bu durumda annemin öncelikli hedefi okula götürebilmek yoksa hepten evde kalacak. haklısın bu konuda hayal kırıklığının tedavisi çok zor. ama inş biter bu süreç
ah canım o devir geçti bana göre,bebekken olsa anlarım da artık okula gidiyolar..ipek okula bırakacak sonra napacak gelmesini bekliicek..sonra yemek yiyip uyuyacak cadı:)işe ara verip soğuttuğuna değmez bana göre...İpek yaaa bir süre calısmaya ara versen cok mu sarsılır bütceniz, en azından basak azıcık daha büyüyene kadar
offf hem de ne bicim kullanırım :)
Kızlar
Nikahta biz kapıda duruyoduk millet giderken birisi Ous'a beni gösterdi bu seninki mi dedi
Kızlar
Nikahta biz kapıda duruyoduk millet giderken birisi Ous'a beni gösterdi bu seninki mi dedi
Ama çocuk alışabilir bu duruma bu seferde.. :97:
ipekcim şöyle yapsanız:evden çıkarmak için değil de okula zevkle gitmesi için sebepler bulsanız...mesela oynayacğı oyunlar,aktiviteler,güzel bi kıyafet alıp arkadaşlarına göstermesi vss...gibi...
bence kandırılıp gittiği için hayalkırıklığına uğramak istemiyo..
ah canım o devir geçti bana göre,bebekken olsa anlarım da artık okula gidiyolar..ipek okula bırakacak sonra napacak gelmesini bekliicek..sonra yemek yiyip uyuyacak cadı:)işe ara verip soğuttuğuna değmez bana göre...
ıslak kurabiyeyi makinede yapmaya çalışırsan olur sana çıtır kurabiyeCezvede de 10 sk ya hazır ama üşengeçlik başa bela
Evet bi de ıslak kurabiye
Ya ben ıslak kurabiyeyi çok seviyorum, ama bu makinede ince oluyo şekiller
Ondan ıslak kurabiye yapılamaz dimi
Şekilli olsun dersem..
Ben göremedim ki hangi konudan ban yemiş. Tüh ya
elmişim kontes natlus tan yemiş sanırım banı,ama nobody bilmiyorum...
Nobody de bankamatik kadın konusundan yemiş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?