09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

piyonist hoşgeldin nasıl geçti tatil?neler yaptın bizden uzaklarda?

aldatma meselesine gelince ben vicdanımdan korkarım çekinirim yapamam. Eşim yapmaz demiyorum şeytandır uyar akıldır sapar öyle bir şey olursa nolur bilemiyorum.

hain planların var deseneee

Patron konu açmış,misafirler bundan sonra sşteye koyulan resimleri indiremeyecekler vede göremeyeceklermiş buu süper oldu kızlarr

elmişle aranızda geçmiş heralde bu konu, artık yanlış anlaşılma mıdır nedir bilemiyorum dedim keşke piyo gelipte bi açıklasaydı çünkü insanlar kendi üstlerine alınmışlar

uzaktan bakınca çok yanlış anlaşılabilen biriyim sanırım :44: burada herkes az çok beni tanımıştır. buraya söylemek isteseydim açık kapı bırakarak buraya söylerdim. oraya yazdığıma göre başka bir durum. ama birbirimizi az çok tanımışızdır kendimi onu demek isteemdim bunu yapmak istemedim diyerek aklamaya çalışmaktan sıkıldım. söylediğim bişey alınmanıza sebep oluyorsa benimle konuşmazsınız olur biter. bunuda herhangi birine özel olarak yazmıyorum. çünkü ben konuşmak istemediklerime özelden açıklayıp bir daha seninle konuşmak istemyorum diyorum, arkadaşlıktan çıkartıyorum ve konu kapanıyor kimsenin diline düşmeden. kimsede benim bu sitede kiminle konuşmak istemediğimi açıktan bilmez. yalnız 1 kişi bilinir oda burada kendisi defalarca yazmıştır..
neyse işte. ben kişilere karşı dürüstüm orayada duyduklarımı yazdım. ama konunun adı üstünde; isim vermeden brisi hakkında yorum yap. buradan birisi olsaydı buraya yazardım belkide. ayrıca tartışma konusu yapmak uzatmak isemiyorum ama gofret değil fallen değilde elmayra neden alındı? okb bende de var diye defalarca söyledim zaten bi onda var okb=o değilki.
ben buraya sohbet etmeye gülmeye eğlenmeye geliyorum. kimseyle laf yarıştırmaya değilki. o da anlık bişeydi zaten ilk defa öyle bi paylaşımda bulundum imalı. meğer ne çok alınacak insan varmışta bekliyormuş ben asıl onun alınmasına şaşırdım..

ben kendi adıma alınmadım ve alınmadığımı da burda yazdım, sen yokken konuştuk bil diye yazdım bunlarıda, yoksa amacım ortalığı bulandırmak değil sende kendine göre yazdığına göre konu heralde kapandı en azından seni de dinlemiş olduk

sadece nemiş değilki hepimiz attık tuttuk arkandan
vay anasını yaaa
faceden soracaktım ben sana aslında bu okb meselesini,ama bişey konuşulacaksa ulu orta konuşulsun dedim
canım isim vermeden yorum yap topiğin adı.
hoşgeldin kuzum
tatil nasıl geçti
saolasım kuzuşum tatil işte güzel ama kısaydı işte. zati evli bir rusa aşık oldum ama evliymiş çook üzüldüm dahada bakamadım
bi önceki cevabım açıklayıcı olmuştur sanırım. olmadıysa bir daha alayım. ayrıca buraya değil. isim vermeden yorum yap topiğine yazdım. bir daha belirteyim.

senın gibi kadunu görünce çözüldü herif desene ketişş

sen benı gaza getırıyosun fallen konuştukça konuşuyorum ay benım halimi görsen penye geceliklerimi giydim kınadan kalan çerezlerı koymuşlar bızım eve onları doldurdum tabağa hadı çegirdek yıyelım dıye oturdum hiç etkileyici değil

Katiee mahvettin beni ya

hoşbulduk sirke selamlar olsun. yetmedi bu tatil ya. birde birdaha asla 4* a gitmeyeceğime karar verdim. jübilemi yaptım böğğğ.
teşk ederim canım. dediğim gibi asıl beni şoka uğratanlar üstüne alınanlar. konu zaten burada değildi benim açımdan da sıkıntı yok. elm de kapandı demiş benim için o zmn sıkıntı yok.

Ben söyleyeceğimi söyledim. Üstüne de tek kelime etmem. Benim icin konu kapandı.

Arkadaşlıktan cıkarmak vs benim icin ergen hareketleri. Ama bundan sonra Piyonistle muhabbetimi asgari müşterekte bile tutmam.

Payşalımlarımız için teşekkür ederim.

penye gecelikmi ahahahah allah seni ketiii fındık
yiyiordum boğulcakdımmm anammmm koptum seni yerim ben yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…