valla kuzu gene maşallahın var ben olsam siniden yatar yerlerde yuvarlanırdım
akşamda herife kızgın yağ masajı yapardım
fallen avatarın çok yakışmış şimdi o kızgın yap haberını okuyordum aklımın bı köşesine yazdım fıkır hoşuma gıttı
şurda ne kaldı ki sonuca,sabrın sonu selamet diyerek kendimi avutuyorum unutmaya çalışıyorum,yok sayıyorum,ne kadar yapabilrsem.. evimde oğlumla ,burda sizinle işimle oyalanıyorum..
şurda ne kaldı ki sonuca,sabrın sonu selamet diyerek kendimi avutuyorum unutmaya çalışıyorum,yok sayıyorum,ne kadar yapabilrsem.. evimde oğlumla ,burda sizinle işimle oyalanıyorum..
teşekkürler benım asil ketimmm
evet ama boğazdan aşağı olcak kızgın yağ masajı yoksa fayda etmiyo yada direk o bölgeye uygulayacaksın
aman quarta hangimiz aldatılamdıkı amma reel ama sanal
ama ben bir kadınla hayat geçiren bir erkek varsa alkışlıyorum canı gönülden nadir dir böyle birileri
çok nadir olan bişeydir bence o erkek modeli:)
çok nadir olan bişeydir bence o erkek modeli:)
kızlar ben hiç aldatılmadım eşime kalırsa aldatılacağımıda snamıyorum ancak bı kadının onu kaçırıp kapatması falan lazımçünkü adam çok çekingen bana aşırı aşık çok sevıyor falan dıye değil yanı ama yınede buyuk konuşmıyayım erkek sonuçta
kızlar ben hiç aldatılmadım eşime kalırsa aldatılacağımıda snamıyorum ancak bı kadının onu kaçırıp kapatması falan lazımçünkü adam çok çekingen bana aşırı aşık çok sevıyor falan dıye değil yanı ama yınede buyuk konuşmıyayım erkek sonuçta
ya erkek milleti ummadığın taş baş yarar misali
kimseye bu konuda % 100 güvenmemek lazım.
Allah vermesin tabi.
ay eşini kaçırmalarımı lazım çook koptum şuan katiem :)
aman quarta hangimiz aldatılamdıkı amma reel ama sanal
ama ben bir kadınla hayat geçiren bir erkek varsa alkışlıyorum canı gönülden nadir dir böyle birileri
Erkektir aldatır tabusunu yıkalım, onlar bizden korksun artık
Kadındır, aldatır diye aralarında konuşup kulüp kursunlar
yok canım hiçöyle düşünmüyorum ben.bir ömür biriyle beraber yaşamak çok zor eyvallah ama ayrılma sebebi aldatmak olmasın.sorun varsa ayrıl,başkasına gideceksen git.
peki kendinize güveniyo musunuz ben asla eşimi sevgilimi vs aldatmam konusunda
selam kızlar ekşınlı konular var galiba dün sonsuza kadar banlanacaktım az daha ucuz atlattım
ablacım ya şu örümcek kafalara saydırıcam banlanıcam ,ya da alışveriş yapıcam...işe güce bakasım yok zaten hiç...
içim içime sığmıyo bugün....
kendime çok güveniyorum. eşimi asla aldatmam. çünkü yokpeki kendinize güveniyo musunuz ben asla eşimi sevgilimi vs aldatmam konusunda
güvenemıyorum aslında insandır şaşar ama çok vicdanlıyım ben vicdanımın sesi beni öldürür
peki kendinize güveniyo musunuz ben asla eşimi sevgilimi vs aldatmam konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?