09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

valla kuzu gene maşallahın var ben olsam siniden yatar yerlerde yuvarlanırdım

akşamda herife kızgın yağ masajı yapardım

fallen avatarın çok yakışmış şimdi o kızgın yap haberını okuyordum aklımın bı köşesine yazdım fıkır hoşuma gıttı

şurda ne kaldı ki sonuca,sabrın sonu selamet diyerek kendimi avutuyorum unutmaya çalışıyorum,yok sayıyorum,ne kadar yapabilrsem.. evimde oğlumla ,burda sizinle işimle oyalanıyorum..

fallen avatarın çok yakışmış şimdi o kızgın yap haberını okuyordum aklımın bı köşesine yazdım fıkır hoşuma gıttı

teşekkürler benım asil ketimmm

evet ama boğazdan aşağı olcak kızgın yağ masajı yoksa fayda etmiyo yada direk o bölgeye uygulayacaksın

şurda ne kaldı ki sonuca,sabrın sonu selamet diyerek kendimi avutuyorum unutmaya çalışıyorum,yok sayıyorum,ne kadar yapabilrsem.. evimde oğlumla ,burda sizinle işimle oyalanıyorum..

aman quarta hangimiz aldatılamdıkı amma reel ama sanal

ama ben bir kadınla hayat geçiren bir erkek varsa alkışlıyorum canı gönülden nadir dir böyle birileri

ben mevzudan uzak kaldım pek anlayamadım ama hayır olsun cnaım

çok nadir olan bişeydir bence o erkek modeli:)

çok nadir olan bişeydir bence o erkek modeli:)

kızlar ben hiç aldatılmadım eşime kalırsa aldatılacağımıda snamıyorum ancak bı kadının onu kaçırıp kapatması falan lazım çünkü adam çok çekingen bana aşırı aşık çok sevıyor falan dıye değil yanı ama yınede buyuk konuşmıyayım erkek sonuçta

ya erkek milleti ummadığın taş baş yarar misali
kimseye bu konuda % 100 güvenmemek lazım.
Allah vermesin tabi.

ay eşini kaçırmalarımı lazım çook koptum şuan katiem :)

hahahahahaahh aşırı sesli güldümmmm ketii
kız niye kaçırsınlarrrr
hee çekingen diyeee ne güzelll yinede potansiyel yok adamda ne hoş

Erkektir aldatır tabusunu yıkalım, onlar bizden korksun artık

Kadındır, aldatır diye aralarında konuşup kulüp kursunlar

ya erkek milleti ummadığın taş baş yarar misali
kimseye bu konuda % 100 güvenmemek lazım.
Allah vermesin tabi.

ay eşini kaçırmalarımı lazım çook koptum şuan katiem :)

ama gerçekten öyle ya adam nişanlandık hala elimi tutamıyor öle bişi çok çekingen gerçekten oyuzden yanı kadının çok üstüne gitmesi lazım tabı o arada ben fark ederım herhalde bişi olmadan

aman quarta hangimiz aldatılamdıkı amma reel ama sanal

ama ben bir kadınla hayat geçiren bir erkek varsa alkışlıyorum canı gönülden nadir dir böyle birileri

yok canım hiçöyle düşünmüyorum ben.bir ömür biriyle beraber yaşamak çok zor eyvallah ama ayrılma sebebi aldatmak olmasın.sorun varsa ayrıl,başkasına gideceksen git.

yok canım hiçöyle düşünmüyorum ben.bir ömür biriyle beraber yaşamak çok zor eyvallah ama ayrılma sebebi aldatmak olmasın.sorun varsa ayrıl,başkasına gideceksen git.

aldatma, şiddet alkol kumar v.s. gibi olmaması gereken kötü alışkanlıklar son nokta zaten
bunlara gelmeden başka sıkıntılar elbette oluyor quartam

selam kızlar ekşınlı konular var galiba dün sonsuza kadar banlanacaktım az daha ucuz atlattım

sıyırdın desenee bandan aman dikkatli ol ne olurr

ablacım ya şu örümcek kafalara saydırıcam banlanıcam ,ya da alışveriş yapıcam...işe güce bakasım yok zaten hiç...
içim içime sığmıyo bugün....

kimmiş onlar bakalımmmm

sadisttt falllen nolcakkk

peki kendinize güveniyo musunuz ben asla eşimi sevgilimi vs aldatmam konusunda

vicdanım inancım çok ağır basıyor nemiş,
Allahım şaşırtmasın doğru yoldan çıkarmasın bizleri.

Geçmişte boynuzu yediğim ex sevgileme çok sadık olmuştum, durumu öğrendiğimde bile.
Demekki bende sadakat hormonu çok yüksek :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…