09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende benimle muhabbet etmeyen biriyle yalandan arkadaş olmam Allah Allah. Ben gerçekten samimi gördüklerimi ekliyorum. Benim için ergen hareketleri; burda listede 300-500 kişinin olması ama kimsenin birbirini tanımaması.
Üstüne alınan başkaları da varsa yazsında neye niyet neye kısmet görelim.

evet piyocum buraya yazmadığını biliyorum.ama söylediklerin için herkes üstüne alınabilr ya da birbirinden şüphe edebilir dedim. yani ben kimseyi dediklerini yapmadım ama ya benim burda iyi muhabette olduklarım yaptıysa diye düşündüm vallahi...
ben senin hep açıksözlü olduğunu düşünüyorum o yüzden,bildiğin bir şeyvarsa açıkça yazarsın diye düşündüm.belki açıklarım belki açıklamam diyince açık sözlülük gibi gelmedi bana...düşündüklerim anlatabildiğimi umarım..
buraya geldiğinde de kızlar saçmalamışsınız,size değildi sözüm ,öyle anlamanıza üzüldüm,vs de diyebilirdin. benim anladığım kısa şu: bu topiğe bile yazmadığım birşey için yorum yapmanız saçma...

saol abla. güzel sayılır işte bidahaki tatilde 10 günden kısa kalmayacağım ama sıkılana kadar bıkana kadar otelde kalacağım sizde varmı ekşın

oooo gülenyelkende gelmiş hoşgelmiş

Sen de hoşgeldin piyo piyo

Uzman olmaya gittim geldim
İsg lazım mı apla daha sınava girmedim ama tekliflere açığım

tabıkı her daim iffetimi namusumu korurum saten dantelli giyecek değildimya

İlk gecesinden değil de gezmeye gitmekten bahsediyor sanki

bence aranızda konuşup halledın barız yalnış anlama var

Son düzenleme:
saol abla. güzel sayılır işte bidahaki tatilde 10 günden kısa kalmayacağım ama sıkılana kadar bıkana kadar otelde kalacağım sizde varmı ekşın

oooo gülenyelkende gelmiş hoşgelmiş

İyi olmuş sevindim güzel geçmesine.kızçem dün gitti okuluna bayramda gelecek kısmetse artık

tabıkı her daim iffetimi namusumu korurum saten dantelli giyecek değildimya

Satenin ne suçu var şölee giyy uçur efil efilllll ohhhhh mis valllaa

Piyo dün gelip bana ahkam kesme. Kalbini kırmak istemiyorum. Senin karşında dünkü cocuk yok, sen onu bana yazdın, benim alınmamı istedin ben de alındım. Bu kadar net. Sen söylemek istediklerini üstü kapalı söylersin; ben direk söylerim.

Niyet ve kısmet bende ve benim arkadaşlıklarımda olmaz. Derdi olan söyler, söylemek istemeyen derlenir öteki anlar ve gelir konuşur. Burda bacağımdaki donun rengine kadar özel hayatımı bileceksin, o kadar yakın davranacağım, sonra da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyeceksin. Yemezler.

o an onu yazasım geldi öyle yazdım be bi taşla bakalım kaç kuş vurabiliyormuşum görüyorum şimdi. başta da yazdığım gibi; ona öyle demek istemedim bunu demedim demekten sıkıldım. beni tanımayanlar, anlamayanlar konuşmasınlar o zamn çünkü ben burada hiçkimsenin söylediğine bozulmuyorum, herkesin samimiyetine inandığım için. benmkine inanmayanlar varsa da zorla tutamam. anladığın şey doğru her yorum yaptığım şeyin açıklamasını burada yapmak zorunda dğeilim. ama yapamayacak kadar da ikiyüzlü değilim. bu nedenle de yazdıklarınıza cevap veririm yorum yapmayın saçma vs diye düşünmem. istediğinizi sorabilirsiniz, anlamak istediğinizi anlarsınız.

Son düzenleme:
ortalığı ben bulandırmış gibi olmak istemem sadece o yokken konuşulanı hakkında hissedileni bilsin istedim kızlar

Elmoş ben bu konuda sana katılmıyorum canım açık oalcağım giydiğin donla bu farklı bişey.

şimdi sen diyorsunki ben o tür şeyler yaptım sende onu bana yazdın doğrumu ?

piyoyu sevmiyrmuydun ona tavrın varmıydı yani ?

piyo doğrumu hissetmiş ?

çünki orada yazdığı şeyler üzücü şeyler

Dün gelmekle ne ilgisi var bunun, konuyu nereye bağlamaya çalışıyorsun bilmiyorum çünkü evet dün geldim senin kadar tecrübem yok. Bazı şeyleri anlamak için çocuk olmayada gerek yok. Benim ne olduğumuda yazdıklarımdan bi kısmını çözebilirsin oda snein şahsi fikrin olur benim kim olduğum gerçeğini değiştirmez. O yüzden benim buradaki kimse için artistik laflar etmeye ihtiyacım yok. Yersende yemzsende senin bileceğin iş.

piyo gerçekten bana böyle agresif yazmanı anlayamadım.o vurduğun kuş bensem ,beni kastediyosan harbi ayıp ediyosun..
dediğim gibi böyle agresif yaklaşacağına tek söyleyeceğin cümle:
kızlar sizi kastetmedim,üstünüze alınmayın lütfen....
onun yerine kimseye açıklama yapmak zorunda değilim diyosun....ayrıca seni tanıdığımızı düşündüğümüzden buraya gelir gelmez senin içn şunları söyledik dedik,açıksözlüsündür dedik ama yanlış yapmışız heralde ...üzüldüm geçekten..

canım kusura bakma gerildim. seninle hiçbir şekilde uzaktan veya yakından alası yok o yazdıklarımın.
kırıldığımnokta yazılanları siizn üstünüze alınmanız. çünkü hiç beklemezdim.

canım elmiş yazmıştı zaten geçmişte var,böyle bir durum oldu onun da açıklaması bu diye..
ayrıca sanırım donumun rengi derken,özellikle yakın zamandaki özel konusu elmişin,yani o konuyla ilgili herşeyi bileceksin yorum yapacaksın sonra da bunlaır diyeceksin diye...

neyse piyo,elmişle ilgili de, çok basitti cevabın bence konu buralara gelmeden,"yok canım seni kastetmedim"..ama onun yerine beni anlamamışsınız ben açıklama yapmak zorunda değilim vs diyince şüphe kalıyo işte akılda...

canım kusura bakma gerildim. seninle hiçbir şekilde uzaktan veya yakından alası yok o yazdıklarımın.
kırıldığımnokta yazılanları siizn üstünüze alınmanız. çünkü hiç beklemezdim.

valla zerre kadar üzerime alınmadım

arkamdan iş dönüyosa çevirene helal olsun

çünki ben insanları seviyorum benım yaradılışımda var

nalet olsun içimdeki insan sevgisine

bence elmoşla özelden konuşun çözün sen elmoşa deki şunu duydum elmoşda desinki hayır otavırım sana değildi v.s.

çünki konuşarak herşey aşılır herşey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…