penye gecelikmi ahahahah allah seni ketiii fındık
yiyiordum boğulcakdımmm anammmm koptum seni yerim ben yaaaa
Bende benimle muhabbet etmeyen biriyle yalandan arkadaş olmam Allah Allah. Ben gerçekten samimi gördüklerimi ekliyorum. Benim için ergen hareketleri; burda listede 300-500 kişinin olması ama kimsenin birbirini tanımaması.Ben söyleyeceğimi söyledim. Üstüne de tek kelime etmem. Benim icin konu kapandı.
Arkadaşlıktan cıkarmak vs benim icin ergen hareketleri. Ama bundan sonra Piyonistle muhabbetimi asgari müşterekte bile tutmam.
Payşalımlarımız için teşekkür ederim.
vay anasını yaaa
canım isim vermeden yorum yap topiğin adı.
saolasım kuzuşum tatil işte güzel ama kısaydı işte. zati evli bir rusa aşık oldumama evliymiş çook üzüldüm dahada bakamadım
bi önceki cevabım açıklayıcı olmuştur sanırım. olmadıysa bir daha alayım. ayrıca buraya değil. isim vermeden yorum yap topiğine yazdım. bir daha belirteyim.
saol abla. güzel sayılır işte bidahaki tatilde 10 günden kısa kalmayacağım ama sıkılana kadar bıkana kadar otelde kalacağımsizde varmı ekşın
oooo gülenyelkende gelmiş hoşgelmiş
tabıkı her daim iffetimi namusumu korurum saten dantelli giyecek değildimya
Bende benimle muhabbet etmeyen biriyle yalandan arkadaş olmam Allah Allah. Ben gerçekten samimi gördüklerimi ekliyorum. Benim için ergen hareketleri; burda listede 300-500 kişinin olması ama kimsenin birbirini tanımaması.
Üstüne alınan başkaları da varsa yazsında neye niyet neye kısmet görelim.
saol abla. güzel sayılır işte bidahaki tatilde 10 günden kısa kalmayacağım ama sıkılana kadar bıkana kadar otelde kalacağımsizde varmı ekşın
oooo gülenyelkende gelmiş hoşgelmiş
Bende benimle muhabbet etmeyen biriyle yalandan arkadaş olmam Allah Allah. Ben gerçekten samimi gördüklerimi ekliyorum. Benim için ergen hareketleri; burda listede 300-500 kişinin olması ama kimsenin birbirini tanımaması.
Üstüne alınan başkaları da varsa yazsında neye niyet neye kısmet görelim.
o an onu yazasım geldi öyle yazdım be bi taşla bakalım kaç kuş vurabiliyormuşum görüyorum şimdi. başta da yazdığım gibi; ona öyle demek istemedim bunu demedim demekten sıkıldım. beni tanımayanlar, anlamayanlar konuşmasınlar o zamn çünkü ben burada hiçkimsenin söylediğine bozulmuyorum, herkesin samimiyetine inandığım için. benmkine inanmayanlar varsa da zorla tutamam. anladığın şey doğru her yorum yaptığım şeyin açıklamasını burada yapmak zorunda dğeilim. ama yapamayacak kadar da ikiyüzlü değilim. bu nedenle de yazdıklarınıza cevap veririm yorum yapmayın saçma vs diye düşünmem. istediğinizi sorabilirsiniz, anlamak istediğinizi anlarsınız.evet piyocum buraya yazmadığını biliyorum.ama söylediklerin için herkes üstüne alınabilr ya da birbirinden şüphe edebilir dedim. yani ben kimseyi dediklerini yapmadım ama ya benim burda iyi muhabette olduklarım yaptıysa diye düşündüm vallahi...
ben senin hep açıksözlü olduğunu düşünüyorum o yüzden,bildiğin bir şeyvarsa açıkça yazarsın diye düşündüm.belki açıklarım belki açıklamam diyince açık sözlülük gibi gelmedi bana...düşündüklerim anlatabildiğimi umarım..
buraya geldiğinde de kızlar saçmalamışsınız,size değildi sözüm ,öyle anlamanıza üzüldüm,vs de diyebilirdin. benim anladığım kısa şu: bu topiğe bile yazmadığım birşey için yorum yapmanız saçma...
Piyo dün gelip bana ahkam kesme. Kalbini kırmak istemiyorum. Senin karşında dünkü cocuk yok, sen onu bana yazdın, benim alınmamı istedin ben de alındım. Bu kadar net. Sen söylemek istediklerini üstü kapalı söylersin; ben direk söylerim.
Niyet ve kısmet bende ve benim arkadaşlıklarımda olmaz. Derdi olan söyler, söylemek istemeyen derlenir öteki anlar ve gelir konuşur. Burda bacağımdaki donun rengine kadar özel hayatımı bileceksin, o kadar yakın davranacağım, sonra da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyeceksin. Yemezler.
Dün gelmekle ne ilgisi var bunun, konuyu nereye bağlamaya çalışıyorsun bilmiyorum çünkü evet dün geldim senin kadar tecrübem yok. Bazı şeyleri anlamak için çocuk olmayada gerek yok. Benim ne olduğumuda yazdıklarımdan bi kısmını çözebilirsin oda snein şahsi fikrin olur benim kim olduğum gerçeğini değiştirmez. O yüzden benim buradaki kimse için artistik laflar etmeye ihtiyacım yok. Yersende yemzsende senin bileceğin iş.Piyo dün gelip bana ahkam kesme. Kalbini kırmak istemiyorum. Senin karşında dünkü cocuk yok, sen onu bana yazdın, benim alınmamı istedin ben de alındım. Bu kadar net. Sen söylemek istediklerini üstü kapalı söylersin; ben direk söylerim.
Niyet ve kısmet bende ve benim arkadaşlıklarımda olmaz. Derdi olan söyler, söylemek istemeyen derlenir öteki anlar ve gelir konuşur. Burda bacağımdaki donun rengine kadar özel hayatımı bileceksin, o kadar yakın davranacağım, sonra da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyeceksin. Yemezler.
o an onu yazasım geldi öyle yazdım be bi taşla bakalım kaç kuş vurabiliyormuşum görüyorum şimdi. başta da yazdığım gibi; ona öyle demek istemedim bunu demedim demekten sıkıldım. beni tanımayanlar, anlamayanlar konuşmasınlar o zamn çünkü ben burada hiçkimsenin söylediğine bozulmuyorum, herkesin samimiyetine inandığım için. benmkine inanmayanlar varsa da zorla tutamam. anladığın şey doğru her yorum yaptığım şeyin açıklamasını burada yapmak zorunda dğeilim. ama yapamayacak kadar da ikiyüzlü değilim. bu nedenle de yazdıklarınıza cevap veririm yorum yapmayın saçma vs diye düşünmem. istediğinizi sorabilirsiniz, anlamak istediğinizi anlarsınız.
selam kuzucan
canım kusura bakma gerildim. seninle hiçbir şekilde uzaktan veya yakından alası yok o yazdıklarımın.piyo gerçekten bana böyle agresif yazmanı anlayamadım.o vurduğun kuş bensem ,beni kastediyosan harbi ayıp ediyosun..
dediğim gibi böyle agresif yaklaşacağına tek söyleyeceğin cümle:
kızlar sizi kastetmedim,üstünüze alınmayın lütfen....
onun yerine kimseye açıklama yapmak zorunda değilim diyosun....ayrıca seni tanıdığımızı düşündüğümüzden buraya gelir gelmez senin içn şunları söyledik dedik,açıksözlüsündür dedik ama yanlış yapmışız heralde ...üzüldüm geçekten..
Elmoş ben bu konuda sana katılmıyorum canım açık oalcağım giydiğin donla bu farklı bişey.
şimdi sen diyorsunki ben o tür şeyler yaptım sende onu bana yazdın doğrumu ?
piyoyu sevmiyrmuydun ona tavrın varmıydı yani ?
piyo doğrumu hissetmiş ?
çünki orada yazdığı şeyler üzücü şeyler
canım kusura bakma gerildim. seninle hiçbir şekilde uzaktan veya yakından alası yok o yazdıklarımın.
kırıldığımnokta yazılanları siizn üstünüze alınmanız. çünkü hiç beklemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?