09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kızlar konunun ne olduğunu ibilmiyorum ama lütfen ve lütfen bunu tartışma olayına getirmeyin,ne sorununuz varsa piyo ve elmi aranızda halledin .

Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumları,anımız anımıza uymuyor birazcık laf duysak yanlış anlayabiliriz.
Bunuda karşılıklı konuşarak çözme yoluna gitmek lazım.
Zamanında bende yaşadım,belkide ben hassas günümdeydim yada karşımdaki kişi boş bulunp konuşmuştu.
Had, bakalım öpüşüp barışın olur böyle şeyler deyip üzerine sünger çekin,yeterki karşımızdaki kişler ve bizler kırılmayalım yanlış anlamara son verelim diyorum.

Hadiiii üzmeyim beni zaten bende üzülecek yer arıyorum işte

ooo burası dolmuşş,

kızlar kimseye prim vermeyin derimm, sakinleşin

sinirlendikçe dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyosunuz....

Ben okbye takıldığımı söylemiştim zaten diğerlerini dikkate almadım, alsaydım sorardım. Ben yüzeysel bir insan olmadım hicbir zaman, yazdıklarımın hepsinin anlamı var, laf olsun diye yazmam; alt metinden kasıt budur.

Benim arkadaşlarım yüzüme küfreder ama baska yerden yazmaz. Arkadaşlık budur zaten.

Şüphe edebilirsin, nefret edebilirsin inan umrumda değil. Kapatalım mı konuyu?

hanımabla kızından ne haber ? sen anlat biraz da..

konu ıyı bı yere gıtmıyor bence biraz konudan uzaklaşın çözüleme zhale getiriyorsunuz devam ettikçe

bdv gibi olduk len,üye ve ziyaretçi akınına uğradık...
misafirler şakaydı şaka,topiğin reytingi artsın diye yazdık onları,hahahahha

belkide o an benimde alınganlık halimdir. ben birine saydırmışım ve sen bunca şeyi hergün yazıştığın birine banamı yazdın diyorsan işte o zamn alınmışımdır ben evet. asıl inanılmaz bozulan benim.

ayrıca belirteyim kişi kendinden bilir işi diyeceğim çünkü sıkılmaya başladım fallen ile burada konuşuyorz özelde değil. heleki özelden bu topiği yada buradaki insanları çekiştirmek gibi bir huyum yok.

Benim hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı ki, nerden cıktı bu. Sen ayşesin ben fatmayım, hepimiz farklı farklı yaratıldık. Ben cesurum sen değilsin demedim ben.

Abla lütfen ya. O gün ben bu konu ile ilgili birsey yazarken neden yorum yapmadın?

ben üzerime vazife olmayan şeye nasıl karışayım ben med bilmem ne olayını bile şimdi duydum

şimdi bendemi suçlu olydum elmi?

bak aşırı kırılırım şimdi

++++++ ben okb yi bile millete sordum ne diye

Daha günüm gelmedi ki

len ne heyecanlandırdın o zaman bizi,o kadar erken olmaz ki belirtiler kuzum..ama belli de olmaz tabii
kazene yazsak da bi de regl takvimi düzenlese hamilelik takvimi gibi

hadi hayırlısı bakalım olmasada can sıkacak bişi yok sakın kendını üzme 2 yıla kadar olmaması normal

canım bazı kadınlar herif ceketini üstüne atsa hamile kalıyo o derece..değişiyo işte kadından kadına..

ama ben orada okb yi birlikte yazdım ayrı değil. sen yine tek olanı seçmişsin. ben senin kadar derin manalar taşımıyorum zaman zaman yüzeyselde olabiliyorum. umrunda olmayan bişeyide üstüne alınma o zamn bi daha bana mı diye? sanaysa sana yazarım ortalıkta laf dalaşına bende girmem. neyse, kapatalım çünkü uzatmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…