İnşallahhh nemscannn
hiç böyle birşeye alınganlık yapmadın demekki daha önce görmediğine göre, malum epeydir buradaymışsın. orada bariz birsürü şey yazıyor; arkamdan iş çeviren, seviyor gibi görünüp sevmeyen, özelden birbirini çekiştiren diye. ha bunları görerek üstüne alınıyorsan ben zaten senden şüphe ederim ki acaba yapıyormusun diye? bu nedenlede sana ilk yorumum 'orada başka şeylerde yazıyor' oldu. ama demekki seni kesmemiş hala alt metin alındı dedin. senin için alt metni almam gerektiğini o zamn ben anladım zaten. artistik laf sokmadım ama anladım.
Kızlar konunun ne olduğunu ibilmiyorum ama lütfen ve lütfen bunu tartışma olayına getirmeyin,ne sorununuz varsa piyo ve elmi aranızda halledin .
Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bu durumları,anımız anımıza uymuyor birazcık laf duysak yanlış anlayabiliriz.
Bunuda karşılıklı konuşarak çözme yoluna gitmek lazım.
Zamanında bende yaşadım,belkide ben hassas günümdeydim yada karşımdaki kişi boş bulunp konuşmuştu.
Had, bakalım öpüşüp barışın olur böyle şeyler deyip üzerine sünger çekin,yeterki karşımızdaki kişler ve bizler kırılmayalım yanlış anlamara son verelim diyorum.
Hadiiii üzmeyim beni zaten bende üzülecek yer arıyorum işte
belkide o an benimde alınganlık halimdir. ben birine saydırmışım ve sen bunca şeyi hergün yazıştığın birine banamı yazdın diyorsan işte o zamn alınmışımdır ben evet. asıl inanılmaz bozulan benim.piyocum,
O an onu yazasım geldi, yazdım demişsin ya, bazen insanlarında anlık alınganlıkları olabiliyor,
her zaman herşeye pozitif bir ruh hali ile bakamayabiliyoruz çünkü. quartanın dediği gibi size söylemedim kızlar, üzerine alınan arkadaşlar olmuş kusura bakmayın deyip konu açılmadan kapanabilirdi.
Hiçbirimiz buraya kavga etmeye atar gider yapmaya gelmiyoruz, günün, özel hayatın stresini atıp keyifli zaman geçirmek ortak paylaşımlarda fikir alışverişi yapmak amacımız.
konu ıyı bı yere gıtmıyor bence biraz konudan uzaklaşın çözüleme zhale getiriyorsunuz devam ettikçe
çekürgeeee ne oldi regli durumları kızzzzz :26::26::26::26::26:
işte o zamn bile bana söylemedin. ve açıkçası ben hatırlamadığım için söylüyorum, demedi demiyorum ama; bana öyle birşey söylediğini hatırlamıyorum med'in. neden başkalarınında snein kadar cesur olabileceğini düşünmüyorsun peki? benim de aynı şekilde burası dışında paylaşımım yok bitersede biter. o yüzden tekrar yazıyorum bna gerip gelen senin üstüne alınman oldu.
Yok ben üzücü şeyler derkn piyonun yazdıklarını kast etmiştim
ayrıca ben neden laf çevireyimk şuda iki lafın belini kırıyoruz
Allah aşkına neyimizi payşamıycaz
ben piyo ile özelden hiç mesajlaşmadım canım
sadece olay tatlıya bağlansın istedim ama sanırım yine yanlış anlaşıldım
sovr test yaptınmı sanırım artık vaktı geldi
bugün günüm katie, bugün olmazsam yarın sabah yapçam bakalımm
Benim hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı ki, nerden cıktı bu. Sen ayşesin ben fatmayım, hepimiz farklı farklı yaratıldık. Ben cesurum sen değilsin demedim ben.
Abla lütfen ya. O gün ben bu konu ile ilgili birsey yazarken neden yorum yapmadın?
hadi hayırlısı bakalım olmasada can sıkacak bişi yok sakın kendını üzme 2 yıla kadar olmaması normal
Benim hiçbir zaman böyle bir iddiam olmadı ki, nerden cıktı bu. Sen ayşesin ben fatmayım, hepimiz farklı farklı yaratıldık. Ben cesurum sen değilsin demedim ben.
Abla lütfen ya. O gün ben bu konu ile ilgili birsey yazarken neden yorum yapmadın?
Daha günüm gelmedi ki
hadi hayırlısı bakalım olmasada can sıkacak bişi yok sakın kendını üzme 2 yıla kadar olmaması normal
Ben okbye takıldığımı söylemiştim zaten diğerlerini dikkate almadım, alsaydım sorardım. Ben yüzeysel bir insan olmadım hicbir zaman, yazdıklarımın hepsinin anlamı var, laf olsun diye yazmam; alt metinden kasıt budur.
Benim arkadaşlarım yüzüme küfreder ama baska yerden yazmaz. Arkadaşlık budur zaten.
Şüphe edebilirsin, nefret edebilirsin inan umrumda değil. Kapatalım mı konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?