09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tamam şifre pepsi yaşatır senii aslında burger ateş seni çağırıyoda olabilir yada acıkınca kafam dominosa giderde olabilir hepsi bi yerlere çekmeye müsait değilse bile bizim beyinler müsait

aradaki yaş farkı yönünden iyide 5 yaş
ben tek çocukmu kalsam acaba diye düşünüyorum o bakımdan

Bak o zor bir konu,emin değilsen iyi düşün.
Biz 3 kardeş olduğumuz ve birbirimize çok yakın olduğumuz için hep 3 çocuk isterim yıllardır.
2. yi hiç düşünmeden yaptım ,ama 3. ye kocamı ikna edemiyorum.

neydi ki valla ben bu diye biliyom doğrusu geyiğine yazmadım yani benim tüm çevrem ayıplı o zaman çocukluğumdan beri bu sözle büyüdüm ve büyüttüm

onuda yazamam buraya çok aip açokkkkkkkkkkkkkk ama bizdeki bişi karşı cinsteki değil birde iki harfli

cutemom benim evleneceğimi nerden biliyoki ilk kez gördüm ben bu üyeyii..:26::26::26::26:

Abla o yenidendoğdum

tamam şifre pepsi yaşatır senii aslında burger ateş seni çağırıyoda olabilir yada acıkınca kafam dominosa giderde olabilir hepsi bi yerlere çekmeye müsait değilse bile bizim beyinler müsait

ıyyy sovr buz gibi oy oy iYrenc

ya aslında emindim
zaten ikinciyi yaptım da ama düştü şubatta
şimdi ise korkuyorum geleceği için bi tane daha yaaprsam geleceği nasıl olur diye maddi açıdanda değil manevi açıdan çok pimpirikliyimde

Hayır o gün sevindim mune yard olcam diye sen olmayınca anlamı kalmadı seni banlamadıktan sonra neyleyeyim ben maviyi turkuazı

o zevki sana tattırmiciiim..
ruhuma sahip olabilirsin ama profilime nasla
konunun linkini atabilirmisin mahsuru yoksa merak ettim

nink vermek yasak
artık muneden çok kurallara uyuyorum..
düşmanım çok zati
özelden atarım bi ara:)
Baya şifreli yazdıydın zuzu,ben gördüm.
Ç...kü yazdıydın demi.
he yaa sen ki şifre çözmekte ustasın
gördün ne kADAr gizli yazdım..
yani onun ismini bilimsel olarak yazsam bişey olmayacaktı..
halk dilinde yazdığımdan oldu ne olduysa
Ben değilim de yabancı da değildir, herkes birbirini tanıyo ya. Bu konuyu konusalım, seninle dertleşmem lazım.

konuşalım dertleşelim.
bi hayrın dokunsun şu bedenime

koptum bağlanamıyomen iyisi çıkayım ben . cümleten herkeze iyi akşmalr:79:

O naciz vicidun hapiste akıllanmış bakıyorum ahahahah

koptum bağlanamıyomen iyisi çıkayım ben . cümleten herkeze iyi akşmalr:79:
Görüşürüz

napıyosunuz bacılar :)

elmayra artık itiraf ediyorum bunu saklamayalım badeğğ ben kibledim seni herkeşler duysun hatta kendimi bile ben kibledim o ka

geldim gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…