öpersinn bende seni öpersem görürsün
napıyosunuz bacılar :)
elmayra artık itiraf ediyorum bunu saklamayalım badeğğ ben kibledim seni herkeşler duysun hatta kendimi bile ben kibledim o ka
geldim gidiyorum :)
Banlayamamyetkim yok olsa da banlamazdım ki kıyamazdım
ya aslında emindim
zaten ikinciyi yaptım da ama düştü şubatta
şimdi ise korkuyorum geleceği için bi tane daha yaaprsam geleceği nasıl olur diye maddi açıdanda değil manevi açıdan çok pimpirikliyimde
Banlayamamyetkim yok olsa da banlamazdım ki kıyamazdım
Muhabbetin neresinden tutayım diye Eki Görüntüle 718775 böyle bakınıyom ekrana elmi
Sana birini şikayet edim mi, burdan biri ama
Hatta tüyo verim mapıstan yeni çıkmış
Kardeş çok güzel bişey ama,oğluşuna yazık.
kendini frenleyebilirsin istersen,benim eşimde senin gibiydi,epeyce düzeltti kendini.
Bende evime gideyim artık saat olmuş dört buçuk.
Evden bakarım size
Atıyor olabilir misin bunu? Hani iş aşkı başka dostluk aşkı başkaydı elmiş sultan?
Muhabbetin neresinden tutayım diye Eki Görüntüle 718775 böyle bakınıyom ekrana elmi
Sana birini şikayet edim mi, burdan biri ama
Hatta tüyo verim mapıstan yeni çıkmış
cutemom benim evleneceğimi nerden biliyoki ilk kez gördüm ben bu üyeyii..:26::26::26::26:
Banlamam ama kib yaparım desene elmy
Bir de bizim kib'imizle senin kib'in bir mi acaba :44::44:
Sen de resimler kraliçesi.baya bir arşiv var hazırda galiba. Geçen koyduğun demir kapı resmine bayıldım akşam anahtar bir yerde demişsin ya.
40 tas su dökündümO naciz vicidun hapiste akıllanmış bakıyorum ahahahah
Görüşürüz
puhahaha kuhahaha zuhahah ahh fallenim istese dişiyle tır çeker oüama bana geldimi iş tırtın önde gideni nihahahaelmoş şimdi sen istesen beni banlarmısın
napıyosunuz bacılar :)
elmayra artık itiraf ediyorum bunu saklamayalım badeğğ ben kibledim seni herkeşler duysun hatta kendimi bile ben kibledim o ka
geldim gidiyorum :)
Atıyorum tabi cünkü banlama yetkim yokAncak böyle kıvırıyorum, sempatik görünüp karizmamı koruyorum
Evet........
bitemeyen bir gün daha neyseki yarın güzel cuma
yarın pozitif gelin heee beni cuma çarpar çünkü sabah zor ve suratsız uyanırım haftanın yorgunluğuyla kendimi şevkatli ellerinize bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?