09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dur tanıstırayım sizi badeynen.

badeeee bak bu med, seni ve pepsili yorumlarını cok beğeniyomuş

Ben poliyana gibi seke seke gelecem hatta haydi gibi sırıtacam

sen anca haydinin dedesi gibi sırıtırsın sabahları bi değişik olursn bilmiyoz sanki

Yuhhh 80 oldu mu hatırlarsan bir ara benimki 100 dü kazen insafa geldi de sildi

Dişimi falan karıştırma biliyosun dişlerimi gecirebilitem var

Yimezler canımmm… konulara nasıl eleştiri yaptığını görüyorum bazen millet ağzına ayar çeksin diye.

ahahaha yok valla yaa, ban yetkim yok, olsa cingeneyi padişah yapmışlar ilk babasını kesmiş misali, sağı solu ban manyağı yapardım

bitemeyen bir gün daha neyseki yarın güzel cuma

yarın pozitif gelin heee beni cuma çarpar çünkü sabah zor ve suratsız uyanırım haftanın yorgunluğuyla kendimi şevkatli ellerinize bırakıcam

İyi de ctsi gelince cumadan bir halt anlamıyorsun ki.. ben bu hafta buradayım bakım var.

elmayra hanı senın bı durumun vardı devam edıyormu o?
ben sımdı carrie konusuna bakmaya gıdıyorumm
zibidi : sen hemen bebek yapcanmı ertu ıster dıye dusunuyorum

ben gıdıyom ya aksamada yemek yok ıyımı
e neyse artık
elmayra sana soru sorcaktımda burdamısın

Burdayım yewrum

sen anca haydinin dedesi gibi sırıtırsın sabahları bi değişik olursn bilmiyoz sanki

la ben haydinin köpeeee gibi anca yatarım ahahahahahaha

elmayra hanı senın bı durumun vardı devam edıyormu o?
ben sımdı carrie konusuna bakmaya gıdıyorumm
zibidi : sen hemen bebek yapcanmı ertu ıster dıye dusunuyorum

hangi durum cnm, biriyle görüşüyordum onu mu diyosun.

Yok etmiyor, olmadı o iş:

Arkadaşlık talebini reddettiğin mağrur ve gururlu kısmını eklemeyi unuttun

Ay onu unuttuuum

İyi de ctsi gelince cumadan bir halt anlamıyorsun ki.. ben bu hafta buradayım bakım var.

cumartesi bende çalışıyorum ama beni cuma çarpıyo nedense herkes ptesi sendromu yaşar ben ptesileri gayet neşeli ama cuma günleri bitik oluyorum nedense

Aahhh bir olsa demi… çok ilginç konular açılmış bdv de şöyle başlıklara baktım da.. yorum yapamadım.. yeni türeyen erkek türü gibi bir şey vardı. Şahsen merak ettim . okuyan var mı bunu?

Aahhh bir olsa demi… çok ilginç konular açılmış bdv de şöyle başlıklara baktım da.. yorum yapamadım.. yeni türeyen erkek türü gibi bir şey vardı. Şahsen merak ettim . okuyan var mı bunu?

Okumamış olmayı dileyerek direk taşıdım.

Hepsini okumak zorundayım maalesef.

kızlar karnım acıktı az önce
salça ekmek yedim bizim çocukluğumuzda çok popilerdi o
off offf

cumartesi bende çalışıyorum ama beni cuma çarpıyo nedense herkes ptesi sendromu yaşar ben ptesileri gayet neşeli ama cuma günleri bitik oluyorum nedense

Sen tersten yaşıyorsun hayatı demek sorv. Hafta sonu şarj ediyorsun kendini full+full demek. Bilemeycem nasıl oluyor bu şarj ama ben dibine kadar bunalım oluyorum ptesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…