- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Eve gelen yardımcı personel için sigorta yapmak gerekiyormuş, yeni paket :) 1 gün bile gelse cezası varmış! Artık eve temizlik için bayan gelemeyecek.. Cezası da öyle böyle değil 150.000 TL'ye varabiliyor cezalar... Kadın çalışmasın mantığı her yere yayılıyor, temizlik için kadın gelmesin, çalışan kadın kendi temizliğini yaparken cinnet geçirsin... Off of..
Eve gelen yardımcı personel için sigorta yapmak gerekiyormuş, yeni paket :) 1 gün bile gelse cezası varmış! Artık eve temizlik için bayan gelemeyecek.. Cezası da öyle böyle değil 150.000 TL'ye varabiliyor cezalar... Kadın çalışmasın mantığı her yere yayılıyor, temizlik için kadın gelmesin, çalışan kadın kendi temizliğini yaparken cinnet geçirsin... Off of..
kadın dediğin nedir ki zaten kıracak dizini evinde oturacak en az 5 çocuk doğuracak kocişinin eline bakacakEve gelen yardımcı personel için sigorta yapmak gerekiyormuş, yeni paket :) 1 gün bile gelse cezası varmış! Artık eve temizlik için bayan gelemeyecek.. Cezası da öyle böyle değil 150.000 TL'ye varabiliyor cezalar... Kadın çalışmasın mantığı her yere yayılıyor, temizlik için kadın gelmesin, çalışan kadın kendi temizliğini yaparken cinnet geçirsin... Off of..
Şöyle bir şey olacak, herkes temizlik için yardımcı elemanı, temizlik
şirketlerinden alacak. Şirketler size fatura karşılığı eleman gönderecek,
sigortalarını kendileri ödeyecek.
Bu durumdan hem eleman hem de ev sahibi şikayetçi olacak ki. Çünkü
eleman için şimdikinden daha fazla ücret ödenecek muhtemelen şirketlere.
Ama çalışanın da eline daha az geçecek, çünkü işveren sigorta primi vs. kesecek...
şimdi hesap yaptım haftada 2 gün ayda 8 gün..
ödemem gereken sigorta primi 500 civarında iyi de ben zaten bu kadına 400 TL maaş veriyorum bu ne yahu..
akıllara zarar yemin ediyorum, şikayet edebilir mi? neden etmesin eder... sağları solları belli olmaz ki insanın, çiğ süt emmişiz hepimiz
Maraba televole
cumaya 1 kala merhaba:)
Hoşgeldin cnmmm
hoş bulduk bebişimmm..
ama bunu en güzel sen diyorsun:))
quarta ne yaptı ya? dün hiç bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?