09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yada temizlik şirketlerinden alınıcak artık demekki, gerçi ne kadar fiyat farkeder bilmiorum ama

çok ciddiye alıcaklarını sanmıyorum, abca şikayet edicek gelen kadında öyle ortaya çıkar

kadın dediğin nedir ki zaten kıracak dizini evinde oturacak en az 5 çocuk doğuracak kocişinin eline bakacak

şimdi hesap yaptım haftada 2 gün ayda 8 gün..
ödemem gereken sigorta primi 500 civarında iyi de ben zaten bu kadına 400 TL maaş veriyorum bu ne yahu..
akıllara zarar yemin ediyorum, şikayet edebilir mi? neden etmesin eder... sağları solları belli olmaz ki insanın, çiğ süt emmişiz hepimiz

Öyle şey mi olur ya

aslında onlaır korumak için yapılıyor belki ama

çoğu insan sigortaya yanaşmıycak , eve kadın çağırmayı bırakıcak , sonra o kadınların ellerine geçen 3 kuruşta olamıycak

gerçi 3 kuruş diyorumda benim arkadaşa gelen bi abla var , haftanın 5 günü dolu günlüğü 100 lira

ayda 2000 lira yapıyoo hey Maşallah

Şöyle bir şey olacak, herkes temizlik için yardımcı elemanı, temizlik
şirketlerinden alacak. Şirketler size fatura karşılığı eleman gönderecek,
sigortalarını kendileri ödeyecek.

Bu durumdan hem eleman hem de ev sahibi şikayetçi olacak ki. Çünkü
eleman için şimdikinden daha fazla ücret ödenecek muhtemelen şirketlere.
Ama çalışanın da eline daha az geçecek, çünkü işveren sigorta primi vs. kesecek...

O kadar ck dedikodu yaptım ki yatacak yerim yokkkk

Aslında yapılması gereken o ama Türkiyede o şartlarda calısacak kadın yok. Günlüğüne şimdi 100 lira alıyorsa sirket devreye girince 35 lira vs alacak.

bu konu çalışan kadınların da işine gelmez. illa ki güvendiğin birileri vardır. yani bir evin içinde kadının ne yaptığını kim nereden bilecek. bence fazla ciddiye alınacak bir şey değil. sadece temizlik şirketlerinin bütçesi biraz artacak o kadar.

Elmoş yorumumu gördün mü
Saçını orenk yapsana yine
Çok yakışmış didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…