09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

En güzel bana yakışıyooo :) çeke de yakışır bence, hadi bi söyle Çek

yok valla bir sana yakışıyor. böyle uzatıyorsun ya bebişimmmm diye. bir de bold karakter sanki pıçağı alttan gösterir gibi.
bir burhan altıntop iki sen en güzel bebişim diyen

Racona ters

İyilik bile göreceli şu durumda
Quarta daha iyi diyeyim ben.

az okudum çek şimdi.inşallah her şey daha iyi olur. ama bunu sineye çekecek bir kadın değil. Allah hayırlısını versin diye dua etmek geliyor elimizden.

yemeğimi yediğime göre size kanalize olabilirim. Evet kızlarcım anlatın bakalım :)

Dedikodu yapalım mı? Üyelerin arkasından atalım

bayrama kadar çok az zamanın var sadece protein ağırlıklı beslenerek verebilirsin o kiloyu ama kas kaybı olur sana...

benim de en büyük zaafım hamur işleri. akşamları su böreği kahvaltı tarzı şeyler olsa hep asla yemek aramam...sabah sirke, öğlen karbonat içiyorum. gün boyu yeşil çay komasına giriyorum. bu soğuk havada wc de çekilmiyor sirke.. ama versem iyi olacak yaa.

Çok fazla yesil cay icme zararlı midene zarar verir

aslında zamanın oluyorsa egzersizlere yönlenmeni tavsiye ederim tartıda az olur eksin ama görüntüde daha çok olur
bi de o hamur işlerini löp löp indirdikten sonra karbonat komasına girsen ne olur girmesen nolur azcık nefsine hakim ol ttu boğazını

işte diyorum ya götürmemeye çalışıyorum börekleri. doğumdan önce 54-55 civarındaydım şimdi 56 ama sanki daha geniş gösteriyorum. göbek falan kaldı bir miktar tabi. vucut kısmen gevşiyor doğumdan sonra. doğumdan önce derdim denize gidince türk kadını kendine bakmıyor vs diye ama şimdi denize gidince doğum yapan kadını parmakla sen sen sen diye ayırt edebiliyorum. yani ister istemez bir şeyler değişiyor vucudunda. mankenlerin Allah vergisi genetik miras sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…