En güzel bana yakışıyooo :) çeke de yakışır bence, hadi bi söyle Çek
En güzel bana yakışıyooo :) çeke de yakışır bence, hadi bi söyle Çek
Tam adamını buldun yani
yok valla bir sana yakışıyor. böyle uzatıyorsun ya bebişimmmm diye. bir de bold karakter sanki pıçağı alttan gösterir gibi.
bir burhan altıntop iki sen en güzel bebişim diyen
Albümüne bak orda var
Buraya yazmayalım.
söylesen ölr msn
ahahaha alemsin ipekkkkk
söylesen ölr msn
bakayım da iyiye mi gidiyor onu deyin bari.. her an çıkabilirim çünkü.
Racona ters
İyilik bile göreceli şu durumda
Quarta daha iyi diyeyim ben.
yemeğimi yediğime göre size kanalize olabilirim. Evet kızlarcım anlatın bakalım :)
ne yedin elmişim. ben bayrama kadar 1 kilo vereyim diye bari kendimi accuk tutmaya çalışıyorum..
bayrama kadar çok az zamanın var sadece protein ağırlıklı beslenerek verebilirsin o kiloyu ama kas kaybı olur sana...ne yedin elmişim. ben bayrama kadar 1 kilo vereyim diye bari kendimi accuk tutmaya çalışıyorum..
bayrama kadar çok az zamanın var sadece protein ağırlıklı beslenerek verebilirsin o kiloyu ama kas kaybı olur sana...
aslında zamanın oluyorsa egzersizlere yönlenmeni tavsiye ederim tartıda az olur eksin ama görüntüde daha çok olurbenim de en büyük zaafım hamur işleri. akşamları su böreği kahvaltı tarzı şeyler olsa hep asla yemek aramam...sabah sirke, öğlen karbonat içiyorum. gün boyu yeşil çay komasına giriyorum. bu soğuk havada wc de çekilmiyor sirke.. ama versem iyi olacak yaa.
Çok fazla yesil cay icme zararlı midene zarar verir
aslında zamanın oluyorsa egzersizlere yönlenmeni tavsiye ederim tartıda az olur eksin ama görüntüde daha çok olur
bi de o hamur işlerini löp löp indirdikten sonra karbonat komasına girsen ne olur girmesen nolur azcık nefsine hakim ol ttu boğazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?