sade olanları içemiyorum zaten çok buruk. ballı olan favorim. hiç yeşil çay gibi değil.. tavsiye ederim ama d. ile başlayan markada..
Ben yesil cayı sallama icemiyorum, icmiyorum, sanki kağıt yalıyormuşum gibi geliyo. Demleyip iciyorum. Sana da tavsiye ederim.
yaş alıyoruz ipek yaş aldıkça metabolizmamız da yavaşlıyor eski yediklerimizi daha zor yakar hale geliyoruz. Mankenlerde hem genetik alt yapı güzel ama onlar bile durmuyorlar düzenli spor yapıyorlar dikkatli besleniyorlar yani o mirasa kendileri de destek olmaya çalışıyorlar.işte diyorum ya götürmemeye çalışıyorum börekleri. doğumdan önce 54-55 civarındaydım şimdi 56 ama sanki daha geniş gösteriyorum. göbek falan kaldı bir miktar tabi. vucut kısmen gevşiyor doğumdan sonra. doğumdan önce derdim denize gidince türk kadını kendine bakmıyor vs diye ama şimdi denize gidince doğum yapan kadını parmakla sen sen sen diye ayırt edebiliyorum. yani ister istemez bir şeyler değişiyor vucudunda. mankenlerin Allah vergisi genetik miras sanırım
demlemeyle kim uğraşacak elmişim be. çok buruk olmuyor mu tadı? aslında en güzeli öyle de mideyi haşat ediyor ağır bir tadı var.
bitki çayları için olan kupalar var ya onlardan alıp kendin çok daha raht yapabilirsin demlemeyidemlemeyle kim uğraşacak elmişim be. çok buruk olmuyor mu tadı? aslında en güzeli öyle de mideyi haşat ediyor ağır bir tadı var.
Napıyosunuz be
Sağlıklı seylerden bahsediyoruz ciğerim :)
Püf çok sıkıcı
Daha yeni annemler konuştum
Havalar soğudu, kalın giyinin, sütünü iç, işyerine de kuruyemiş götür ye vs. dedi
ahahahah kuruyemiş :) seni kuruyemiş yerken hayal edemiyorum :) meyve ye bol bol mandalina fln al koy oraya
Bazılarını seviyorum badem meselakalanı Ous yesin leblebi filan
Ous hastaydı ya dün giderken mandalina almış 1 tane yedim meyveyle pek aram yok
ipek ben yeşil çayı tek tüketemiyorum onun yerine beşli çay yapıyorum
yeşil çay biberiye kekik funda yaprağı mate yaprağı bunlardan birer tutam kaynamış suya atıp 5 dk bekletiyorum tadı kötü olmuyor daha içilebilir oluyor.
Bi de ablama da diyomuş ki
Netten görüşürseniz yaz hep
Ben çok söyleyince kızıyo
Birazda sen yaz Çekirge'ye
Onu ye bu sağlıklı bunu ye hasta olmayın de dedirtiyomuş
Eki Görüntüle 821491
Ben buna bayılırım
Ous hiç sevmez
O yüzden yapmıyodum epeydir
Yaptım, kendim yedim hepsini oh
tırsıtmışsın hepsini ahahaha
bu ne çekirge çıkaramadım ?
ama her seferinde aynı cümleler bayıyo napim
Eki Görüntüle 821535
Bunu ekledim görmediniz hain domdomlar
Ous sevmez, hepsini ben yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?