09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sade olanları içemiyorum zaten çok buruk. ballı olan favorim. hiç yeşil çay gibi değil.. tavsiye ederim ama d. ile başlayan markada..

Ben yesil cayı sallama icemiyorum, icmiyorum, sanki kağıt yalıyormuşum gibi geliyo. Demleyip iciyorum. Sana da tavsiye ederim.

Ben yesil cayı sallama icemiyorum, icmiyorum, sanki kağıt yalıyormuşum gibi geliyo. Demleyip iciyorum. Sana da tavsiye ederim.

demlemeyle kim uğraşacak elmişim be. çok buruk olmuyor mu tadı? aslında en güzeli öyle de mideyi haşat ediyor ağır bir tadı var.

yaş alıyoruz ipek yaş aldıkça metabolizmamız da yavaşlıyor eski yediklerimizi daha zor yakar hale geliyoruz. Mankenlerde hem genetik alt yapı güzel ama onlar bile durmuyorlar düzenli spor yapıyorlar dikkatli besleniyorlar yani o mirasa kendileri de destek olmaya çalışıyorlar.

demlemeyle kim uğraşacak elmişim be. çok buruk olmuyor mu tadı? aslında en güzeli öyle de mideyi haşat ediyor ağır bir tadı var.

Demlemek icin zamana ihtiyacın yok ki minikkuşum, hani su filtre kahve kupaları var ya, ondan al, 10 dk sıcak suyun icine at beklet olay bu. Zaten bitki caylarını kaynattığın zaman bir anlamı kalmaz, demlemek lazım.

Buruk oluyor, biraz limon kırıyor tadını.

Püf çok sıkıcı
Daha yeni annemler konuştum
Havalar soğudu, kalın giyinin, sütünü iç, işyerine de kuruyemiş götür ye vs. dedi

ahahahah kuruyemiş :) seni kuruyemiş yerken hayal edemiyorum :) meyve ye bol bol mandalina fln al koy oraya

Ben buna bayılırım
Ous hiç sevmez
O yüzden yapmıyodum epeydir
Yaptım, kendim yedim hepsini oh

ahahahah kuruyemiş :) seni kuruyemiş yerken hayal edemiyorum :) meyve ye bol bol mandalina fln al koy oraya

Bazılarını seviyorum badem mesela kalanı Ous yesin leblebi filan
Ous hastaydı ya dün giderken mandalina almış 1 tane yedim meyveyle pek aram yok

ipek ben yeşil çayı tek tüketemiyorum onun yerine beşli çay yapıyorum
yeşil çay biberiye kekik funda yaprağı mate yaprağı bunlardan birer tutam kaynamış suya atıp 5 dk bekletiyorum tadı kötü olmuyor daha içilebilir oluyor.

Bi de ablama da diyomuş ki
Netten görüşürseniz yaz hep
Ben çok söyleyince kızıyo
Birazda sen yaz Çekirge'ye
Onu ye bu sağlıklı bunu ye hasta olmayın de dedirtiyomuş

Bazılarını seviyorum badem mesela kalanı Ous yesin leblebi filan
Ous hastaydı ya dün giderken mandalina almış 1 tane yedim meyveyle pek aram yok

Bademm ben de cok severim bir de fındıkk bir avuc ahahaha

Yemeye calıs en azından bünyen sağlam olur

Bu lokman amcalarda beşi bir yerde caylar var ya, onlardan alıyorum ben, kışın da kış cayı miss gibi oluyo, bir direk de tarcınla gidiyo :)

Bi de ablama da diyomuş ki
Netten görüşürseniz yaz hep
Ben çok söyleyince kızıyo
Birazda sen yaz Çekirge'ye
Onu ye bu sağlıklı bunu ye hasta olmayın de dedirtiyomuş

tırsıtmışsın hepsini ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…