ipekcim kendi başına burnunu temizlemesi için mi söyledin anlamadım..yoksa sen yardımcı olursan burnunu sümkürebilir rahtlıkla.ata da 3 yaşında biliyosun.ben tek deliği kapatıyorum,burnundan hava üfle diyorum yapıyo..o minicik burundan neler çıkıyo görsen
ben sevgilimle tanıştırıyordum herkesi :)))
Eki Görüntüle 821792
ben sevgilimle tanıştırıyordum herkesi :)))
Eki Görüntüle 821792
evet ipekcim ne yazık ki okula giden çocuklar devamlı hasta oluyo..
bitki çaylarını damak tadına göre ayarlayabilrsin.ben ıhlamuru sevdiremedim ben de sevmem zaten:) ama mesela nane,limon kabuğu zencefil,kuşburnu,kaynatıyorum sonra da bal koyuyorum ılıdığında ata severek içiyo..her çocuk farklı tabii bazısı sever bazısı sevmez ama bazı karışımları dene istersen..
evet ayaktabanına sğüren çok kişi var ama bizim doktor şiddetle karşı damar genişlemesi yapıp rahatlatıyo çocuğu ilerde sıkıntı çıkabilir dedi...
yok yok öyle demedim. şöyle hasta olsun öksürsün ama burnu tıkalı olmasın öyle bir takıntım var benimde. gece hırlayınca ya da ağzından nefes alınca rahatsız oluyorum. bak nobody bir şey tavsiye etti yastığına bir damla damlatıyormuş gece boyunca rahat uyumasını sağlıyormuş bitkisel özlü. ona bir bakıcam akşam sana da derim yarın
evet canım cold mix süğper ben bebekken kullandım ataya..ama şimdi bulamıyorum eczanelerde...çok iyidir o..
Ay bu kim yaaa
Benim tek aşkım KIVANÇ
oo canım benimki çok nazlı bir prenses almıyor ağzına şimdilik. ben de bal ve limon karışımını suyla seyreltip veriyorum en iyi içtiği bu.
ay bu kim yaaa
benim tek aşkım kıvanç
SABAh HABERLERDE DİNLEDİM, HERİFİN BİRİ KARISINI EVLİ Bİ KADINLA ALDATMIŞ, HATTA ÇOCUK BİLE YAPMIŞLAR... KADIN DA HERİF UYURKEN MÜNASİP YERİNE KIZGIN YAĞ DÖKMÜŞ :)
Aamir khan bu
Filmlerini izlersen hak vereceksın bana elmayra
İlk olarak Ghajını tavsiye ederim
BU DA PEK SEVİMLİ BİŞEY HERKES HASTA BEN HARİÇ :d
hintli bu sen sevmezsin
Ay bu kim yaaa
Benim tek aşkım KIVANÇ
kıvanç çok şımardı. geçen gece 2 de günaydın restaurantı açtırmış. şimdi şımarıklık değil de ne bu? paranın ve şöhretin gücünü kullanmak değil de ne bu? çocuk bunlar daha
[ı]filmlerini izlememişsindir o zaman canım[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?