09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yok yok öyle demedim. şöyle hasta olsun öksürsün ama burnu tıkalı olmasın öyle bir takıntım var benimde. gece hırlayınca ya da ağzından nefes alınca rahatsız oluyorum. bak nobody bir şey tavsiye etti yastığına bir damla damlatıyormuş gece boyunca rahat uyumasını sağlıyormuş bitkisel özlü. ona bir bakıcam akşam sana da derim yarın

oo canım benimki çok nazlı bir prenses almıyor ağzına şimdilik. ben de bal ve limon karışımını suyla seyreltip veriyorum en iyi içtiği bu.

evet canım cold mix süğper ben bebekken kullandım ataya..ama şimdi bulamıyorum eczanelerde...çok iyidir o..

SABAh HABERLERDE DİNLEDİM, HERİFİN BİRİ KARISINI EVLİ Bİ KADINLA ALDATMIŞ, HATTA ÇOCUK BİLE YAPMIŞLAR... KADIN DA HERİF UYURKEN MÜNASİP YERİNE KIZGIN YAĞ DÖKMÜŞ :)

evet canım cold mix süğper ben bebekken kullandım ataya..ama şimdi bulamıyorum eczanelerde...çok iyidir o..

eneee bulamıyor musun? nobody sen nerden buluyorsun kuzum.
ben hiç bulamam o zaman. en iyi ihtimal ctsi merkeze bakayım bari.

oo canım benimki çok nazlı bir prenses almıyor ağzına şimdilik. ben de bal ve limon karışımını suyla seyreltip veriyorum en iyi içtiği bu.

ipekcim bi ara ata da içmiyodu. ben de toz zencefili balla macun gibi yapıp 1 tatlı kaşığı ağzına veriyodum ilaç gibi...üstüne suyla yuttu gitti:) öksürüğe çok iyi geliyo..
ay prensesler nazlı valla,ablamımki de öyle..oğluşum sessiz sakşn olur hastayken,kucağımda yatar sev beni der...

Ay bu kim yaaa

Benim tek aşkım KIVANÇ

kıvanç çok şımardı. geçen gece 2 de günaydın restaurantı açtırmış. şimdi şımarıklık değil de ne bu? paranın ve şöhretin gücünü kullanmak değil de ne bu? çocuk bunlar daha

Gece 2 de günaydın acık olur zaten, yalan haber o, şımarmaz benim bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…