09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende duydum onu , büyüklere de işe yarıyor bi ark. hafif kırgınlığı varsa sürüyo ayak altına sonr açorap giyip gece yatıyomuş sabaha kadar iyi oluyorum diyo, denemdim gerçi ben daha

işte aradığım buydu kastettiğim. şu burun damlasına bakıcam bu akşam not aldım canım.
bir de bright right burun bandı var ya denedin mi bunu hiç

anannesinin evinde demi odası olacak bu miniğin :)

nerden baksan 1-2 ay orda olucaz park yatak daha portatif bide ucuz bişey bu, bunu orda kullanırız ben alırım netten adresini Ankara olarak veririm, Batman için büyüyen beşik istiyorum 2 yaşa kadar idare etmeli çünkü batmanda oda kurmıcam, büyüyen beşiğide annemler alıcak onu da Ankaradan alıp adresi Batman dicez

süperler nemms, cinsiyetide belli olsa dimi

evet yaa çok merak ediyorum

ya bu da bir yanılgı malesef viks 2 yaşından küçük çocuklarda kesinlikle kullanılmamalı!! bilinçsiz kullanmamak lazım, çocuk öksürüyorsa anneler hemen panikler kesmek için uğraşır dururlar... öksürmesi lazım yahu bi bırakın çocuğu... klasik peditus/aferin vb. ilaçlar kullanırlar ki ben buna da şiddetle karşıyım.

Çünkü; çocuğun burnu akıyorsa akması gerektiği için akıyordur, akan mukusu kesersen bu sefer kestiğini sanıp ciğerlere indiriverirsin.. Daha ciddi sıkıntılar başlar, bu sebeple kesmek yerine akması daha doğru tek yapılacak şey serum fizyolojik! açık tutacaksın hepsi bu.. ateş 38,5'u geçmeden ben asla ateş düşürücü vermem gibi...

işte aradığım buydu kastettiğim. şu burun damlasına bakıcam bu akşam not aldım canım.
bir de bright right burun bandı var ya denedin mi bunu hiç

kendimde denedim de burnumda bi bant beni çok rahatsız etti :) kullanamadım, çıkarttım, çocuklarda denemedim hiç

BDV de gene bişi yok ..
Sıkıldım ya sizde suskun suskun durmayın öyle hareketlenin biraz..
Bugün yıldönümümüz ama beyefendi hatırlamadı heralde..
Daha umudumu kesmedim geceye çok var
Geceden sonra hatırlamazsa hala vayy onun halinee..

ipekcim burnu mu tıkalı kuzunun?? ata da öyle..haftasonu ateşliydi.başak belirti yoktu. ateş geçti burun tıkanık,gece yaterken nefers alamıyo,öksrk yapıyo..
ben de nobody gibi 38.5 tan önce ateş düşürücü vermem,bitkisel çaylar dışında bşi kullanmam..vicks çok zararlı özellikle çocukla riçin.

nobody coldmix ben burdaki eczanelerde bulamıyorum yaaa..o gerçekten çok iyi geliyo aslında..

bilimsel olarak haklısın ancak ve ancak benim meleğim 3 yaşında ve okula gidiyor. henüz burnunu suyla temzilemeyi bilmiyor mendil kullanmayı bir yere kadar biliyor tabi.. burundan nefes alamadığın zaman büyük insan dahi zorlanır biliyorsun ki çocukların yaşadıklarını hissedemiyorum..bu durumda tek derdim benim burnunun açık olması yoksa öksürmesi felan bunlara çok rasyonel bakıyorum tek derdim o burun tıkanmayacak arkadaş. okyanus suyundan istediğim verimi alamadım senin dediğine bir bakıcam bu akşam.

Amca bir şarkısında da benden bahsetmiş! :)))
Don't I know it
Nobody has to say
I've been lucky
Guess I was born that way

eczanelere depolara mutlaka sormalarını söyleyin, ısrar edince buluyorlar kuzum.

burnu tıkalı ve akıntı var nezle sadece. ama okul ortamı çok müsait her şey için biliyorsun . Allahtan başka bir şey yok şu an için. benim takıntım tıkanık burunlar..
bitkisel çaylar falan ben içiremiyorum kuzuma nedense küçük o yüzden mi yoksa damak tadına ters mi bilmiyorum ıhlamur falan içmiyor. viksi de sadece odasını nemlendirmek için buhar yapıyorum vucudunda denemedim ama ayak tabanına süren çok kişi varmış.

herhangi bir burun damlasını (otrivine, illiadin vb...) 4 günden fazla kullanmaman gerektiğini sakın unutma kuzum, bu çok çok çok önemli...

biten burun damlalığının içine karbonatlı su koy o bile daha kolay açar burnu

Son düzenleme:

ipekcim kendi başına burnunu temizlemesi için mi söyledin anlamadım..yoksa sen yardımcı olursan burnunu sümkürebilir rahtlıkla.ata da 3 yaşında biliyosun.ben tek deliği kapatıyorum,burnundan hava üfle diyorum yapıyo..o minicik burundan neler çıkıyo görsen

Amca bir şarkısında da benden bahsetmiş! :)))
Don't I know it
Nobody has to say
I've been lucky
Guess I was born that way

eczanelere depolara mutlaka sormalarını söyleyin, ısrar edince buluyorlar kuzum.

eskiden basma kalıp bir şey vardı ya onu anımsadım. bir yerde geçiyordu muhtemelen..
for the world you're nobody
for someone you're the world böyle bir şeydi galiba..ters geliyor kulağıma ya eksik yazdım galiba.tam kafiyeli bir şey olması lazım.

Napıyonuz la D: Kavga mı ediyonuz cute style

karbonatlı suyu yapıyorum canım..ama böyle şak diye açacak bir şey ya da rahat uyutacak dediğin şey gibi bir şey arıyorum. bitmiş serum fizyolojik şişesine karbonatlı su yaptım kendim de taşıyorum yanımda. gerçekten güzel o.

evet ipekcim ne yazık ki okula giden çocuklar devamlı hasta oluyo..
bitki çaylarını damak tadına göre ayarlayabilrsin.ben ıhlamuru sevdiremedim ben de sevmem zaten:) ama mesela nane,limon kabuğu zencefil,kuşburnu,kaynatıyorum sonra da bal koyuyorum ılıdığında ata severek içiyo..her çocuk farklı tabii bazısı sever bazısı sevmez ama bazı karışımları dene istersen..
evet ayaktabanına sğüren çok kişi var ama bizim doktor şiddetle karşı damar genişlemesi yapıp rahatlatıyo çocuğu ilerde sıkıntı çıkabilir dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…