09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bak şimdi yardımcı olmaya çalışıyor da benim yıllarca kaldığım annemin eviyle kendi evimde bile düzen farkı var. En nihayetinde onlar eski düzen biz modernize ediyoruz kendimize göre.annen bir şeyin yerini değiştirse asla batmaz. Ama kayınvaliden yapsa ya bir bahane yani her şey batıyor zaten özeline tecavüz etmiş gibi hissediyorsun. Benim ilk zamanlar hislerim böyleydi ama zaman olgunlaştırdı. Şimdi sallamayabilirim bu durumu. Yine de başıma gelirse voltajım da yükselebilir. Bir şey demek zor.

ayyyyyyyy içim şişti bi yorum yapılacak 1 saat bekliyorum ha herkes bdv'ye mi gitti bende gideyim bari

Selam abla hoş geldin
Bende yeni geldim
Ne zaman gelsem sus geliyo millete bu ara

Selam çek sende hoş geldinn

Selamlar hoş geldiniz :)

Hoş gördümm sağoll

Ben geldim de, ne yazsam bilemedim.

Yaz bişiler sendee

hemen sen de bir yorum yap bari. kayınvaliden evini temizlese ne yaparsın sen evde yokken

Aman istemem sonradan bir dünya lafını eder durur

off ben de patlıyorum ya benim kuzucuk azcık hasta ya da başında sanırım. nobody sen napıyorsun okuldaki salgın vs. kuzucukları nasıl koruyorsun?

Selamm ben geldiiimm
Üfff.. Yemeklerden bahsetmişsiniz acıktım yahu..
Öğle yemeğinde bişi yemiyorum ben..
Annem çalışıyor, bende üşeniyorum
Üşengeçliğimden dolayı çok aç kaldığımı da bilirim ALLAH bana akıl fikir versn

off ben de patlıyorum ya benim kuzucuk azcık hasta ya da başında sanırım. nobody sen napıyorsun okuldaki salgın vs. kuzucukları nasıl koruyorsun?

Ekstra bir şey yapmıyorum, şimdi grip aşısı zamanı onu yaptıracağım ilk önlem olarak. Meyvelerini eksik etmiyorum, ayrıca her gün bağışıklık sistemleri için bir avuç çerez hiç değişmiyor.

Ancak bir de şu gerçek var ki çocuklar bu hastalıkları alacaklar ki bağışıklık sistemleri gelişsin, çocukları paketleyerek, izole ederek ya da evde el bebek gül bebek büyüterek hastalıklara korumaya çalışan annelerin çocukları bu sefer ilkokul sürecinde bunları sık sık yaşıyorlar, bu sebeple olması gereken süreç yaşanıyor aslında. Kış geldi salgınlar arttı, yapacak bir şey yok...

mutlaka hasta olcak da yani en azından hafif atlatsın ya da hiç olmasa keşke.
ben de her akşam ya portakal ya nar ya da üzüm sıkıyorum..çerez bir tane yese ikinci yemiyor daha alışamadık ona..

çok doğru söylüyosun , teyzem kızının oyuncaklarını bile her gün kaynatırdı mikrop bulaşmasın yere değiyor diye, bu en küçük örnek, şu an çocuk sürekli hasta , bu çocuk mikrop görmemişki diyor doktor o yüzden en küçük bir sorun yatak döşek hasta olmasına neden oluyor

o da sürekli çinko ağırlıklı beslemeye çalışıyor kızı , özellikle kaju çok faydalıymış kızlar birde günde bir kase yani 100 gr kabak çekirdeği günlük çinko ihtiyacını giderdiğinden bağışıklığı güçlendiriyor, bilginiz olsun,

Son düzenleme:
mutlaka hasta olcak da yani en azından hafif atlatsın ya da hiç olmasa keşke.
ben de her akşam ya portakal ya nar ya da üzüm sıkıyorum..çerez bir tane yese ikinci yemiyor daha alışamadık ona..

Bak tamamen bitkisel bir damla/şurup var, umca damla ya da şurup bunu evinde bulundur gribin ilk başlangıcını hissettiğin anda başla anında önlüyor ancak gripliyken bir işe yaramaz, bitkisel olduğu içinde herhangi bir yan etkisi bir şeyi yok..

İkincisi de coldmix diye bir damla var buda burunlar tıkandığında çok işe yarar ve okaliptustur özü %100 bitkiseldir, yastığa bir damla damlatırım bütün bir gece rahat nefes almalarını sağlar..

ve son tavsiyem evde mutlaka gerçek bal bulundur, her sabah 1 kaşık! :)

senin dediğin gibi çocuğu karantina altına alan anneler ben de tanıyorum ama benim dediğim kreş ortamlarında olan salgınlar için hani bilmediğimiz yöntemler varsa diye...çok ilginç şeyler bilebiliyor insanlar. mesela bir kere kızım ateşliydi dr ye gittik adamın biri vardı dedi ki ben kızımın ayak tabanlarına viks sürerim sonra çorap giydiririm hiç ateşlenmedi küçüklüğünden beri. bu tarz şeyler.

bu arada ben alıştırmadım sıkmaya, sıksam içmez benimkiler portakalı sulandıra sulandıra yiyecekler illaki, çeşit çeşit meyve alıyorum yemek almam ama meyve alırım o derece yani, her akşam da üşenmem her ikisine de birer tabak çeşit yapar koyarım önlerinde ve yanında mutlaka 2 ceviz, 3-5 badem, bir avuç kaju, biraz fıstık koyarım.. Kabak çekirdeğini çocuklara vermeyi seviyorum da o ayıklamak yok mu aaahhh her gün her gün kasıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…