Yaş pazartesiye kadar 35
Saf desek biraz yumuşatsak :)) yakıştıramadım ben sana o sözü :))) hani daha ötesi sazan filan da olur:)
Nobadi kesin dayak yiyen ben olurum çünkü bazen çok salağım
Şimdiden nice mutlu yıllar dilerim
Bende 26
quartacım, onun içine öküz oturduğu falan yok henüz...
Sen akıllı bir kadınsın, zamanla ona o boğazında oluşan
yumruyu hissettireceksin, buna eminim. Onun şu an
yaşadığı sadece utanç ve pişmanlık.
Bir de insan her acıya alışıyor, buna eminim. Minnoşunla
elele dünyanın altını üstüne getirdiğin günler gelince benim
bu söylediklerimi hatırla olur mu
quarta sana bi özlü söz dicem
Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar umursamaz...
Bizde; içeriz, söveriz, ağlarız, güleriz, sonra dimdik ayağa kalkar, hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz...
Şimdi böğründe kocaman bir dana oturuyormuş gibi hissetsende gün gelecek hiç bir şey olmamış gibi devam edeceksin
Yok yok bildiğin salağım öndegideni utanmayıp flama taşıyanı... Salaklık ettiğini bile bile bir gram akıllanmayanıyım ben.
of ne biçim de döverimağzını burnunu krıar eline veririm
merabaaa ? burda olan varmmı ?
Şimcik size bir soru:
Bayramda kaynanaya gitmiycem ben bu sefer hiç görmek istemiyorum onları. Eşimi göndercem ben de anama giderim.
Onları bayram günü aramayı da düşünmüyorum, sizce insanlık bende kalsın mı arayayım mı bayram için? Yoksa yine salaklık mı etmiş olurum aramakla?
Şimcik size bir soru:
Bayramda kaynanaya gitmiycem ben bu sefer hiç görmek istemiyorum onları. Eşimi göndercem ben de anama giderim.
Onları bayram günü aramayı da düşünmüyorum, sizce insanlık bende kalsın mı arayayım mı bayram için? Yoksa yine salaklık mı etmiş olurum aramakla?
İyi niyet ayrı benimkisi enayilik oldu hep.Hiç de bile, bence sen kendinle çok barışıksın
Nobody salakları kastetti, iyi niyetlileri değil
En gıcık olduğum smile yaptığın için "YOKUMMM" diyorum.merabaaa ? burda olan varmmı ?
Hahahahahahahahahahhahaha böyle tipleri hakkaten dövecenAlla alalla....Ben profil resmine Adriana Lima'nın fotorafını koyan kıza çok güzelsin diye yorum yazan embesilleri
Yok :118:
Çek onlara misafir gel gel bitmiyor, oraya bi gittim mi kıçım yer görmüyor. Bi de yolları çok kötü, arabamız da yok paldır küldür gidiyoruz otobüsle, bişey olacak diye de korkuyorum. Hem ous bi gidince ertesi sabah döneriz diyor ya o günün akşamına kadar oturuyor yada 1 gün daha bekletiyor beni orda.Bence eşinle git
Kimse yokmuş gibi davran gel
Erken kalkarsınız
Sen yokken hem doldururlar, hem gelmedi diye malzeme çıkar
Ousunla git , ordan annene geçin
sazanlık yapmış olursun :) iyi niyet kurbanı olursun...
Sen hayırlısını dilersin ve maalesef hep tutar hıyarlısı olur...
kızlar ben çıkıyorumm.öpüyorum sizleri..bakalım akşam ne olacak?
oğlumun yanında mı alıp gidecek eşyalarını nasıl olacak
Durumu kullanmak adına öyle bişeye yeltenebilir
De ki sen git yeter ki ben sana sonra kargolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?