09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Anladım
Gerçi bizimkilerde türbe gibi oluyo ha bire birileri ziyarete geliyo da
En azından annemlere yakın, kalkması güç olmuyo

O zaman boş ver gitme
Ous desin zaten hamile bu paldır küldür yola ben getirmek istemedim, selamları var
Sen özellikle arayıp konuşma yani selamın yeter, çok bile hatta ama Ous'un ailesi neticede

Haydi hanımlar ve izleyiciler ben kaçtım, yarın görüşürüz Allah'ın izniyle...
Kendinize iyi davranın ama gerçekten, şımartın len bugün kendinizi bi hediye filam verin ne bilim browni yiyin :)
Kuzucuklarıma koşayım ben de bash bash...

Yönlendirmekten hoşlanmıyorum ama gittinde ne oldu? her seferinde sinirlerini hoplatacaklarına bu sene de huzur içerisinde bi bayram geçir tabi bu durum eşinle aranı bozmayacaksa...

Gitsem de aynılar gitmesem de... Gitmiycem bunu kafaya koydum da, aramak da istemiyorum onlar beni bir kere aramadılar hayırlı olsun bile demediler bebek için.

İşte ailesi diyip silemiyorum da... Pislikler.

İyi akşamlar canım, ben kendime armut ısmarladım çok mutluyum şuan

kızlar ben çıkıyorumm.öpüyorum sizleri..bakalım akşam ne olacak?
oğlumun yanında mı alıp gidecek eşyalarını nasıl olacak

Sıkma canını olurmu herşey olacağına varır,hakkında hayırlısı olsun inşallah

Gitsem de aynılar gitmesem de... Gitmiycem bunu kafaya koydum da, aramak da istemiyorum onlar beni bir kere aramadılar hayırlı olsun bile demediler bebek için.

Yok artık seni aramadılarsa sende gitme ..
Ben olsam gitmem açıkcası..

Son düzenleme:
Ohooo
Bunu bilmiyodum
O zaman sorman bile kabahat
Ne git ne ara

Çek biz yüz yüze görüşmeler dışında hiç görüşmüyoruz. Ne ben arıyorum ne de onlar. Eşim de gündüz konuşuyor, evdeyken konuştuğunda selam bile göndermiyorum onlar da aynı şekilde. Bi irtibatımız yok yani görümceklerin numarası bile yoktur bende sildim.

Yok artık seni aramadılarsa sende gitme ..
Ben olsam gitmem açıkcası..

Abla geçen gün eşimle konuşmuş kaynanatör, eşim bebeğin erkek olduğunu söylemiş, eşime demiş işte hayırlı olsun ben sana dedim erkek olacak falan diye. Ben de dedimki kesin beddua etti oğlu olsun da o da ona aynısını yapsın diye
İnşallah böyle bir beddua etmiştir, zira bu bana en güzel dua olur eşim gibi bi evladım olsun, onlara yaptığı iyiliğin haddi hesabı yok çünkü her evlat yapmaz bunu.

Bizde öyleyiz hiç aramayız ama bi sorun olduğundan değil
Ben arama özürlüsüyüm , annemi bile aramam ama ziyaretlerine giderim ikisinin de

Ya siz onca şeye rağmen hala onlara maddi yardım yapıyosunuz ( ben olsam yapmam, öz anneme bile o kadar şeyden sonra ve kendim bu kadar ihtiyaç duyuyoken )
Onlarsa teşekkür edeceğine burnundan kıl bile aldırmıyo
Dahası sen onun torununu taşıyosun, bari buna bi hayırlı olsun diyerek adım atabilirlerdi
Atmamışlar madem sen niye bayram kutlayasın, babaanne mi yedi yabancı mı belli değil zaten

Son düzenleme:
İnsan der bu kız hamile hamile çalışıyo
Bi kısmını da bize yolluyolar
Bu zamana kadar bi Allah razı olsun demedim
Bari torun hatrına bi arayayım da arayı yumuşatayım

Herkes yaşının olgunluğunda olmuyo işte :97:

Çek ben 600 TL ile çalışıyodum, daha bu ay 800 almaya başladım. Ben 600 alırken güya kayganaya birisi benim 800 aldığımı söylemiş onu ne ilgilendirirse artık. Kaygana da eşime sitem ediyormuş sen bize 600 alıyor diyorsun paranızda gözümüz yok ama 800 alıyormuş diye
Ben afedersin istifrar ede ede hem evde çalışıyorum hem işte, kadın benim paramın derdine düşmüş bi de hesap soruyor.

Neden bu erkek beklentisi anlamıyorum,sağlıklı olsunda kız erkek fark edermi hiç.
Eşin yine iyiymiş evletlık görevini ne güzel yapmış.
Ama kıymet bildilermi sanmam hiç.
Boşver nickim ya sen eşinle huzurlu ol yeter,gitme bayramda filanda,eşin gidelim dersede kesin tavrını koy bence

Hayır istersen 1000 al
Ona rapor vermek zorunda mısınız
Ayrıca yardım bile etmek zorunda değilsiniz
Ous fazla iyi niyetli diye bunlarda herşeye burnunu batırmayı hak görüyor kendinde

Kıyamam
Allah vicdan merhamet versin ne kadar düşüncesiz ve benciller

Kendi kızı gerine gerine bütün bileziklerini dirseğine kadar doldurup geziyor, ben kuru bi alyans takıyorum.
Kendi kızı kocasının dayalı döşeli evinde oturup toto büyütüyor, ben şu halimle hem çalışıyorum hem evimin eksiğini almaya çalışıyorum hem ev kadınlığı yapıyorum.
Hem şu halimle kazandığım paradan bi de borç ödüyorum, üstüne benden kötüsü yok :)

Sinirlendim
Ve mesaim bitti
Ben çıkıyorum Ous efendi bekliyo
İyi akşamlar kızlar

Ne kadar ayıp,onamı kalmış senin aldığın maaşı sormak.
Nasıl insanlar böyle yuhh diyorum artık.

Abla o karının erkek beklentisi eşim tek erkek ya güya bi de hayırsız evlat, eşim gibi bi evladımız olsun istiyorlar ben öyle düşünüyorum:)
Bunlar kadar vefasız iyilik bilmez insan görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…