- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
Kendi kızı gerine gerine bütün bileziklerini dirseğine kadar doldurup geziyor, ben kuru bi alyans takıyorum.
Kendi kızı kocasının dayalı döşeli evinde oturup toto büyütüyor, ben şu halimle hem çalışıyorum hem evimin eksiğini almaya çalışıyorum hem ev kadınlığı yapıyorum.
Hem şu halimle kazandığım paradan bi de borç ödüyorum, üstüne benden kötüsü yok :)
Sinirlendim
Ve mesaim bitti
Ben çıkıyorum Ous efendi bekliyo
İyi akşamlar kızlar
ahahahahhaha cok fenasınya cok mu ağır olmuş o herkes bana hakaret etti
Elmiş kuzum çok güzel dövdün, benim dövme hakkımı da sana verdim o yüzden
ya baya ağırdıekranda okurken şok oldum bu sefer senin kafa kesin uçtu dedim
ama çok övdü sevglisini her gecce istanbuldan bursaya gelmeler, ayaklarını okşamalar
ama az çok seni bilen biliyor herkes yorum yapmakta özgür
takılma ya
Ben de yazdıüımı okuyunca sok oldummunenin soğuk nefesi ensemdeydi
Eğer o ayaktan bahsetmeseydi ben de yazmazdımaklıma bile gelmez öle seyler ztn
mune yakmadıbu sefer ceza alsan herhalde siteden atılcen yakında, sakin ol gitme bi yerlere
Abla o karının erkek beklentisi eşim tek erkek ya güya bi de hayırsız evlat, eşim gibi bi evladımız olsun istiyorlar ben öyle düşünüyorum:)
Bunlar kadar vefasız iyilik bilmez insan görmedim.
Ya onlardan önce ben ölürsem enayiliğimle gidersemNick yewrum ben mal olduğum icin muhtemelen giderdim, ölümlü dünya, birkaç yıl sonra gidecek bir yeriniz de olmayacak.
Eşin daha ne yapsın birde yardımda bulunuyorsunuz onlara demi,zehir zıkkım olsun derim ben buna .
Nankörlük yaptıkları başka bişey değill.
Hadi sende çok fazla üzülüpte gerilme sakın,rabbime havale et bunları onların hakkından ancak o gelir.
Bende kaçtım hepinize kokulu kokulu öpücüklerr iyi akşamlarrr
Ya onlardan önce ben ölürsem enayiliğimle gidersem
Ben de Allaha havale ettim artık, hayırlı akşamlar ablacım mucuX
Enayilik olmaz bunun adı, vicdanın rahat olur. onları bir kaşık suda boğmak istediğini biliyorum.
Günaydın pıtırcıklarımmm,yafru kurtlarım benim
Günaydın pişmaniyeler..
Günaydın maykıllar hayırlı cumalar :)
Gururlu ve mutlu cumadan günaydın kızlarcımmm
Günaydın kısçeler :) Bu sabah trafikte orta şeritten sola geçmeye kalkan ve önümüze sert bir şekilde kıran arabaya fena halde sinirliyim, benim sinirlenmemden gaz alan ufaklıkta tepkisini koydu; Allannnn öküsüüü! Ne sinir kaldı ne bişi :)
Daha komiği dün akşam drama dersinde hint draması yapmışlar bi geldi hint makyajı tülbentle hint kılığına girmiş filan oyy sen ne oldun böyle kuzumm dedim HİNDİ oldum dedi :)) Krize girdim :)
Hepinize gunaydın kuzular..Yine çok işim var...Bayram hasebiyle işe bogdular bizi..
Ya 70 tane taşeron işçinin bayram üzeri çıkışı olacak..Bayram dönüşü giriş yapacagız yine bunlara ....Mını ha ! demek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?