09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

8 aylık bi gelini haklamış
Oğlun olsa evde kalır ben sana söylim

Niye kalıyomuş be

Ben biri bana tatile gidelim dese uça uça giderim.

Kendi aileleri dese giderler ama, ayrımcılık yapmanın lüzumu yok

Niye kalıyomuş be

Ben biri bana tatile gidelim dese uça uça giderim.

Kendi aileleri dese giderler ama, ayrımcılık yapmanın lüzumu yok

Cadoloz seni

Bence herkes bir değil
Ben kendi adıma cevaplarsam
Bende ailelerle tatil istemem
Kendi ailemle de istemedim, ya hep ya hiç yani. Ayrım değil bu aynı şehirde görüşen insanlarız yılda bir tatilimde eşimle başbaşa daha iyi diye düşünüyorum sadece
Hoş bi de bu işi alışkanlığa dökenlerde çıkabilir
Ki 8 aylık evli bu insanlar, biz Kasımda evlenmiştik balayına gitmemiştik mesela yazın gittik
Birisi bizde geleceğiz dese oha filan olurdum muhtemelen

Extreme durumlar dışında (balayı yapılmamışsa, ilk tatilse vs) bence de gidilmemeli. Ama bu kadar olay cıkarmaya gerek yok. Bir kez haftasonu tatiline gidersin ikincide isterlerse "biz baska plan yapmıştık" dersin. Bu kadar basit.

Bi de karşı tarafın tutumuna da bağlı
Her yaptığın adet edinilip tekrarı isteniyosa
Bence en baştan önünü kesmek daha mantıklı

Ha farklı şehirde yaşarlar, illa gidin kalın birlikte tatil yapında derim ama aynı şehirde olup oğlu ile samimi görünce bozulan bi kayınpeder bari tatilde uzak olsun da ikimizde rahat edelim diye düşünürüm bende olsam

Nick mesela dünya kadar acı cekti, hicbirinin yüzünü görmek dahi istemiyor ama bayram geliyor diye karalar bağlıyor. Ben onun yerinde olsam bayram sabahı giderim, öğleden sonra cıkarım. Kocama karın da gelmedi dedirtmem, giderken de "eğer öğleden sonra kalkmazsan ben kendim kalkarım haberin olsun" derim.

Bu dengeleri iyi kurmak lazım. Kendi ailemiz nasılsa, karşı taraf da öyle. Hep bana hep bana olmayacağı gibi karşı tarafı egale etmek de mantıklı değil.

3 günlük dünya kimse kırılmasın mantığındayım ben ama bu demek değil ki yüz verip astar istensin.

Nick'e bende git dedim ama yollar bildiğin gibi değil paldır küldür gidiliyo ben hamileyim ve gidince kalmak gerekiyo çok uzak dedi

Bence iyi niyetinde fazlası zarar
Hep bi tarafın iyi niyet göstermesiyle hiç bi ilişki yürümez
Zamanla kullanılmaya kadar gider

Nick ve eşi onlara hala yardım ediyor zaten, bi Allah razı olsun diyende yok. Torununu taşıyan kadına bi nasılsın hayırlı olsun diyende yok.

Son düzenleme:

O onun bahanesi :) Gitmek istese taslı yollar umrunda olmazdı.

Kesinlikle haklısın iyi niyetin fazlası zarar ama kulun yaptığını Allah bilsin, rızayı da sadece o versin.

Ay nerden nereye geldim

O onun bahanesi :) Gitmek istese taslı yollar umrunda olmazdı.

Kesinlikle haklısın iyi niyetin fazlası zarar ama kulun yaptığını Allah bilsin, rızayı da sadece o versin.

Ay nerden nereye geldim

Bildiğin anneme bağladın
Ben böyle düşünmüyorum, kim ne ederse onu bulmalı
Hep ben vereyim ben edeyim ben hoş göreyim, balık bilmezse Halik bilsinci olamayacağım

Bildiğin anneme bağladın
Ben böyle düşünmüyorum, kim ne ederse onu bulmalı
Hep ben vereyim ben edeyim ben hoş göreyim, balık bilmezse Halik bilsinci olamayacağım

Hep verme zaten, testere gibi ol bi sana bi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…