09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Paylaştım trombositlerimi gedim... Hastanın yakını (oğlu) geldi kan merkezine, anonsa gelen oldu mu diye sordu üzgün üzgün beni gösterdi görevli de geldi bir kişi diye çocuk nasıl teşekkür ediyor anlatamam, kaç ünite lazım dedim 4 tane istemişler ve ben sadece birdim.. ousu aradım oda geldi şimdi aşağıda veriyor..

Gençler durumunuz müsaitse, değerleriniz uygunsa ara ara gidin, kan verin... Sağlığınıza da iyi gelir, görev edinin...

Allah sifa versin inş. Ben veremiyorum maalesef ama verebilseydim cogzel olurdu :)

merhaba kızlar..ben geldim...:)

canıım hosgeldinn

Hoş geldin
Çok geçmiş olsun, nasılsın ?

hoşbuldum canım..daha iyiceyim..az önce geldim hastaneden,biyopsi yaptırdım,tiroid nodülüm için..
belim de daha iiy çok şükür..bi de regl olmuşum..
aman düşün düşünb kendime ediyorum işte...

sen nasılsın çek??

elmişim selam..nasılsın?

İyiyim bebişim sen nasılsınnn

Oğlunla oynasan sen
Morale ihtiyacın var ve en iyi o gelir

İyi bende bildiğin gibiyim

Oğlunla oynasan sen
Morale ihtiyacın var ve en iyi o gelir

İyi bende bildiğin gibiyim

zaten kuzum ben yatarken yanımdan ayrılmak istemedi çok tedirgin oldu huzursuz oldu..kıyamam ben ona...
2 gün belim kötüydü,ilaç alıp yattım yoksa,kitlenip kalıyorum..o daha beter oluyo...oğlum da üzüldü çok..o üzülünce ben daha kötü oldum..

o benim herşeyim..her düşüncem onun için zaten...

Çocuklar hisseder
Kıyamam ona da
Ailen ne diyo ?

selam bacılar
deli yogunum dün de işten çıktığımda 9 u geçiyordu saat

nobody ne güzel kan vermişsin hep benim de aklımda var kan vermek ama bir türlü fırsat olmadı fırsat oldugunda da hep hastalık üstü oldum

As. hoş geldin
Kolay gelsin

Yemekte türlü yedim cok kötüydü

Ben su sıralar ilik naklini arastırıyorum. Ankarada ibni sina hastanesi ilgileniyormuş. BU hafta oraya gidip bi sansımı denemek istiyorum, belki birilerine uyar, birinin umudu olurum.

Çocuklar hisseder
Kıyamam ona da
Ailen ne diyo ?

ailem kararı bana bırakıyor,sağolsunlar yanımdalar..zaten hissediyoduk dediler,kültür farkı var dediler..seni kaldıramadığı için ezmeye çalışıyo gibi hissettik hep dediler..
özlelikle babam konuştu böyle.annem kırılma noktan nedir diye sorunca ben de herşeyi anlattım ona..kadın ya hissetti tabii...
çocuğunuz var dediler,halledilebilecek bişi varsa konuşun ,deneyin dediler....
adam zaten kul köle durumunda şu anda..
bayramda ne yapmam gerekli onu bilmiyorum..konyaya gitsem bi türlü,gitmesem bi türlü..gidip kv ile de konuşmak var..gitmesem bolca dedikodu çıkacak,geri dönülmez yollar giricem..ayrıca ben gitmezsem öküz de gitmicekmiş...
bilemiyorum kararsızım...
düşündükçe kendime ediyorum,düşünmesem olmuyor..karmaşığım yani..

ben birazdan doktora gidiyorum yine. tahlil sonuçlarımı alıcam..
gelirim ama mutlaka,bi albüm patlatırız:):)

Ben su sıralar ilik naklini arastırıyorum. Ankarada ibni sina hastanesi ilgileniyormuş. BU hafta oraya gidip bi sansımı denemek istiyorum, belki birilerine uyar, birinin umudu olurum.

ne güzel düşünmüşsün elmiş. yalnız bir kere bağış yaptığın zaman,devamlı bankada kalıyor.ihtiyaç olduğunda sana başvuruyorlar.
ilk aşamada snaırım sadece kan alıyolar,uygun hasta olursa ilik alıyolar...
düşünceli arkadaşım benim harikasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…