Paylaştım trombositlerimi gedim... Hastanın yakını (oğlu) geldi kan merkezine, anonsa gelen oldu mu diye sordu üzgün üzgün beni gösterdi görevli de geldi bir kişi diye çocuk nasıl teşekkür ediyor anlatamam, kaç ünite lazım dedim 4 tane istemişler ve ben sadece birdim.. ousu aradım oda geldi şimdi aşağıda veriyor..
Gençler durumunuz müsaitse, değerleriniz uygunsa ara ara gidin, kan verin... Sağlığınıza da iyi gelir, görev edinin...
merhaba kızlar..ben geldim...:)
merhaba kızlar..ben geldim...:)
Hoş geldin
Çok geçmiş olsun, nasılsın ?
hoşbuldum canım..daha iyiceyim..az önce geldim hastaneden,biyopsi yaptırdım,tiroid nodülüm için..
belim de daha iiy çok şükür..bi de regl olmuşum..
aman düşün düşünb kendime ediyorum işte...
sen nasılsın çek??
elmişim selam..nasılsın?
hoşbuldum canım..daha iyiceyim..az önce geldim hastaneden,biyopsi yaptırdım,tiroid nodülüm için..
belim de daha iiy çok şükür..bi de regl olmuşum..
aman düşün düşünb kendime ediyorum işte...
sen nasılsın çek??
elmişim selam..nasılsın?
Oğlunla oynasan sen
Morale ihtiyacın var ve en iyi o gelir
İyi bende bildiğin gibiyim
zaten kuzum ben yatarken yanımdan ayrılmak istemedi çok tedirgin oldu huzursuz oldu..kıyamam ben ona...
2 gün belim kötüydü,ilaç alıp yattım yoksa,kitlenip kalıyorum..o daha beter oluyo...oğlum da üzüldü çok..o üzülünce ben daha kötü oldum..
o benim herşeyim..her düşüncem onun için zaten...
As. hoş geldin
hoş bulduk çek. napıyorsunuz? var mı güzel haber
selam bacılar
deli yogunum dün de işten çıktığımda 9 u geçiyordu saat
nobody ne güzel kan vermişsin hep benim de aklımda var kan vermek ama bir türlü fırsat olmadı fırsat oldugunda da hep hastalık üstü oldum
Çocuklar hisseder
Kıyamam ona da
Ailen ne diyo ?
Ben su sıralar ilik naklini arastırıyorum. Ankarada ibni sina hastanesi ilgileniyormuş. BU hafta oraya gidip bi sansımı denemek istiyorum, belki birilerine uyar, birinin umudu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?