Ay sen de olmasan biz sağlık bilgisini nerden alıcazBir imam bir doktor olsa yanımda hayat cogzel olurdu
Sabahtan beri vakıa suresinin latince halini arıyorum bulana askolsun
öyleyimdir nalet olsun
evde maydonoz kalmamış, maydonoz alim de kaynatıp suyunu içim gelirim birazdan
Saolun canlarım, cübbeli ahmet hocalarım benim
kızlar selam geldim ben..
tahlil sonuçlarım iyi çok şükür. tiroidler fena değil,ilaca devam..stres sıkıntıdan yaşadıklarınız dedi doktorum..
inşallah biyopsi sonucum da temiz gelir de rahatalrım birazcık..
öküz de diyo ki,onla gittim mecburen;artık stres yok mutluluk huzur var....şaka gibi di mi
bu arada kan vermek için,kansızım üşüyorum demeyin. zaten öncesinde kadınlarda parmaktan kan alıp ,kontrol ediyolar.uygunsanız kan bağışı kabul ediyolar. ayrıca ben kan bağışından sonra daha canlanıyorum inanın.vücut giden kanı tekrar üretmek için çalışıyomuş taze kan da insanı resmen yenileten bir şey..
bizde de oğlum 0 pozitif,babası 0 negatif...zor kanlar ,ikisi de,Allah gerek etmesin de..
Şifa olsun:)
Saolun canlarım, cübbeli ahmet hocalarım benim
Haah Bir hoca olmadığım kalmıştı oda tamam artık
ohh tatil hevesi sardı ki hafta ne güzel geçiyor demi
nobody umarım bu insani değerlerini hiç bir zaman kaybetmezsin
aqualily sistitmişsin geçmiş olsun yakın dönemde atlattım ben de. Doktora gidip antibiyotiğe başlaman gerekebilir bence ihmal etme eğer fırsatın varsa bir dr a görün.
bquarta geçmiş olsun umarım biyopsi sonucun da temiz olur.
Ben daha havaya giremedim de sen tatilden önce ban yeme dikkat et
Bana bişi demicek misin, elmi seni cok seviyorum sen ne kadan da mükemmel bi insansın demicek misin
kaşınıyorum dimi
seni unutur muyum hiç ne kadar da tatlı yüce bir insansın öyle
imza: mürebbiyen
ne demek istediğimi anladın sanırım
vakia suresine ne olmuş? kısa bilgi rica.
çek neredesin?
Evet banı yiyince kendine gelirsin
Anladım hemen işliyorumbugün türlü yedim ya gönül rahatlığıynan işleyebilirim :)
Harika bir sure, bolluk bereket refah icin
çıktım kabak tadı verdi zaten. aynı şeyler denilip duruyor.çember var paso dönüyor herkes farklı cümlelerle. neyse kendime geldim ban yemeden
uzun mu vakia suresi?
bir sayfa kadarcık :)
bir de şey var tabi. ilk kez okuyunca kelimeler falan mutlak yanlış çıkıyor. döndüremiyorsun arapçadaki gibi. ben latin harflerinden okuduğum için. Allah kabul eder inşallah bu şekilde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?