Günaydın herkeşe.
Kadiş görümce mi olcan:
Yazık be geline,bari Kk ya üye olsunda biz destek oluruz ona.hergün konu açar yavrucak kıskanç görümce diye
Kız kimmiş ,kimlerden,kaç yıldır beraberler, güzelmi,düğün ne zaman:26:
Düğüne bende gelcem.
ben atamıyorum gülüm anca herfile kavga ediyorumHanımlar regl öncesi ama benim sonrasında baş gösteren gerginliği nasıl atlatıyorsunuz..
Ben huysuz çirkef nalet bir kadın oluyorum
sanki içime şeytan giriyor töbe töbe
uyayup bi daha uyanmak istemyiorum yazmışkendi topiği derken,ne topiği? ne yazmış ki?
hayırlı olsun umarım bu sevince gelin gelincede devam ederçok mutluyum kızlar zannımca görümce oluyorum
kardeşim evlenmeye karar vermiş gibi gibi,henüz kimseye söyleme dedi ama içimde tutarsam patlıycam bari buraya yazayım dedim
canlarım çok sağ olun..benden ne ka datlu bi görümce olur ya Maaşallah bana
parkun kız karadenizli,benden güzel olmasa da güzel sayılıriki dene ablası var ve ben o ablaları kıskanmaya başladım,kardeşim onlara abla derse katil olurum
O
parkun kız karadenizli,benden güzel olmasa da güzel sayılıriki dene ablası var ve ben o ablaları kıskanmaya başladım,kardeşim onlara abla derse katil olurum
Bir an kendi kardeşimin evlendiğini düşündümdeAy bu tam görümcegüzel mi yazmış ahahahah
Geçen oğlum bana öle dedi.Parkiş kaynana gibi ne cok soru sordunn
Hadi hayırlısı canım.canlarım çok sağ olun..benden ne ka datlu bi görümce olur ya Maaşallah bana
Senden görümce falan olmaz, gelin döver senihemen badeden ders almaya basla
Senden görümce falan olmaz, gelin döver senihemen badeden ders almaya basla
Parkunnn yandı senin kardeşş
Evetbence de
Görümce dediğin kıskanç olacak arkadaş
Ojene, küpene kadar taklit edecek
Arada laf sokacak
Biri seni övdüğünde gözlerini patlatacak
Evini, aldığını, ettiğini didikleyecek vs.
Yavrucak ondan evlenmiyo zaar.
Bide benim bi boy büyüğüm var,sen düşün
Ayy kabus gibi
Evetbence de
Görümce dediğin kıskanç olacak arkadaş
Ojene, küpene kadar taklit edecek
Arada laf sokacak
Biri seni övdüğünde gözlerini patlatacak
Evini, aldığını, ettiğini didikleyecek vs.
Eşimin kız kardeşinden öğrendim ben bunları
Kadesaya ara ara anlatayım bari
Bende 2tane var kardeş gibiyiz
Öğreniyoruz ama uygulayamıyoruz iştemesela ben gözlerimi devirtip sonra da belertemiyorum
Öğreniyoruz ama uygulayamıyoruz iştemesela ben gözlerimi devirtip sonra da belertemiyorum
iyiki görümcen yok o zaman ,
ileride eltim buraya konu açar belki nalet,fesat,kıskanç eltim diyeaçarmıki açmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?