o bana ablacım desin ben ona bişi yapmam zaten
benim için ilk karşılaşma çok önemli,eğer kanım ısınırsa hatalarını dahi görmem ama o anda olumsuz birşeyler hissedersem ağzıyla kuş tutsa umrumda olmaz..bu huyumu hiç sevmiyorum ama öyleyim maalesef.birini ya severim ya sevmem,ortası yok.
Bende öyleyim
Ama bi süre gözlemlerim
Dengesiz tavırları varsa sittin sene de akraba olsak, merhaba hoş geldinden öteye gitmem
Yakında biner tepene
ne güzel dileklerin var cuma cuma
çekirge hatun,zaten benziyoruz seninle
bakalım neler olacak,hele bi istemeye gidelim de bol bol dinlersiniz beni artık
hani bazı insanların dış görünüşü güven verir ya...
minik tatar kızı bizimki,yanaklarını sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor... tepeme binecek potansiyel yoktur onda yahu...
bu arada görümce kardeşinin düğününde ne giyer kızlar... yardımcı olmazsanız gider bdv ye konu açarım, elmayra da taşımak zorunda kalır, sonra gider bir daha açarım...
haftaya düğün var, benim hala kıyafetim yok,gevşek görümce
Bu benden 2 yaş küçük
Ama sadece sesini duyarsan , kayınvalide filan sanırsın
Bu da öyle, fazla şımartılmış
Kızlar bilir şu an ki nişanlısının maaşına sevgiliyken el koyan şahsına münhasır biridir
Merhaba
Lahesis, görümceler çok güzel şeyler giyer düğünde.
parkon ve çekirgee bana hemen görümcelik dersi verin hatta hergün 1 saat çalıştırsanız yaza kadar olurum ben
hani bazı insanların dış görünüşü güven verir ya...
minik tatar kızı bizimki,yanaklarını sıkıştıra sıkıştıra sevesim geliyor... tepeme binecek potansiyel yoktur onda yahu...
bu arada görümce kardeşinin düğününde ne giyer kızlar... yardımcı olmazsanız gider bdv ye konu açarım, elmayra da taşımak zorunda kalır, sonra gider bir daha açarım...
haftaya düğün var, benim hala kıyafetim yok,gevşek görümce
Kadesammm görümcemi oluyorsun
benimde bu yıl görümce olma ihtimalim var :)
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Sen actıkca ben tasırımöyle yasar gideriz.
Eğer salon düğünüyse sık bir abiye giyebilirsin. Anam düğün haftaya bi de, istanbulda mıydın sen?
Bu benden 2 yaş küçük
Ama sadece sesini duyarsan , kayınvalide filan sanırsın
Bu da öyle, fazla şımartılmış
Kızlar bilir şu an ki nişanlısının maaşına sevgiliyken el koyan şahsına münhasır biridir
Aslında o hepinizi cebinden çıkartır bakmayın masum durduğunakadesa sende ayıpmı muhabbet sevmiyon doğrumu anlamışım?
Ay benimde görümce olasım geldi ama daha lisede bizim oğlan
açık havada olacak ama biz de tonla bayan kuzen var, herkes şıkır şıkır olacak e bir adım önde olmalıyım görümce olarak
uzun, balık model gibi bir abiye bakacağım, tercihen siyah,ayrıntıları bol bir şey olsun istiyorum ama sadece istiyorum bulamıyorum...
afyondayım ben ne yazık ki,burda hiç bir şey yok, izin alıp İzmir'e gideceğim salı günü (düğünden 4 gün önce) İzmir'den bulurum diye umuyorum..
kısa abiye sönük kalır diye düşünüyorum haksız mıyım kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?