iyiki görümcen yok o zaman ,
ileride eltim buraya konu açar belki nalet,fesat,kıskanç eltim diyeaçarmıki açmaz yaaa
ben anca belertebilirim , deviremem görümcesizlikten kaynaklanıyo hep bunlar varlıkları da yokluklarıda ayrı dert işte kardeşş
Herkesin harcı değil zaten
Benim de kaynım yok , o vakit sedefsiz olacağım ilelebet
Çok şükür yarebbim
Herkesin harcı değil zaten
Benim de kaynım yok , o vakit sedefsiz olacağım ilelebet
Çok şükür yarebbim
Bende 1 tane var daha çözemedim
Bi seviyo bi boğuyo
Denge sağlayabilene kadar merhaba-merhaba takılıyorum hala ben
Acar tabikıskanıyor beni der ben bornoz aldım o da almış der
kıskandırtmasınlar uleynn yakarımm
Valla kardeşkeşke ben de öğrenebilsem
öğrenmeye gerek kalmaması dileklerimle , ilerde tek çocuğa varasın emi ama ana kuzusu olmayan
Sedefin olaydı sen onu parçalardın kesin
burası gebelik topiği değil biliyorum ama kızlar
benim göğüslerim şişti ya 1 hafta falan var reglime yoksa diyorum
Sedefin olaydı sen onu parçalardın kesin
belkide sedef sen olurdunbenim var işte artık sedefli mi olurum yada sedefin ta kendisimi o mukadderatt
En iyisini yapıyosun.
Ben birini çok severim de,diğeri kendini prenses sanıyo,yayılacak yer arıyo,
Allah'tan eşimde hiç sevmiyo onu,mümkün olduğunca uzak dueuyorum.
burası gebelik topiği değil biliyorum ama kızlar
benim göğüslerim şişti ya 1 hafta falan var reglime yoksa diyorum
olmasada üzülmücem aslında tam emin olmadığım için allaha bıraktım artık verirse üzülmem ama vermessede üzülmemhiç hamiş olmadım ama , her reglinden önce şişermiydi yoksa bu sefer başkamı, çok fazla umutlanma en yine de ama neden olmasın bi hafta bekle bakalım hadi İnşallahh
Benim reglden öncede şişer göğüslerim.
Başka belirti varmı:26:bulantı neyim.
kattie neden öyle ordan bakıp bişicikler yaazmıyorsun tatlım
durdurun dünyayıya özenmiştir
bu arada alttaki reklamda şuan dolgun göğüsleri hayal edin çıkıyo bende lan yazdıklarımımı takip ediyor nedir reklamlar
göğüslerim şişti dedim çıkan reklam anında dolgun göğüsler hayal edin
var bende bacım dolgun göğüs var fazlasıyla dolgun hatta
Çekirge benimki benden 10 yaş büyük, boşandı kimse burnunu sürtemedi yani.
Herkes etrafında dönsün istiyo hatun.
parkon ve çekirgee bana hemen görümcelik dersi verin hatta hergün 1 saat çalıştırsanız yaza kadar olurum ben
bu görümcelik dersinden bana da lazım kızlar, bir yerde yanlış yapıyormuşum gibi geliyor, halamdan ders alayım dedim ama o da durulmuş artık formunu kaybetmiş 33 yılda, eski cadılık günlerini anmıyor bile
kıyamıyorum gelinciğe hiç, miniminnacık zaten,ablacım dedi mi her istediğini yapıveriyorum, kız tarafı mıyım görümce mi belli değil...
bu görümcelik dersinden bana da lazım kızlar, bir yerde yanlış yapıyormuşum gibi geliyor, halamdan ders alayım dedim ama o da durulmuş artık formunu kaybetmiş 33 yılda, eski cadılık günlerini anmıyor bile
kıyamıyorum gelinciğe hiç, miniminnacık zaten,ablacım dedi mi her istediğini yapıveriyorum, kız tarafı mıyım görümce mi belli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?