09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iyiki görümcen yok o zaman ,

ileride eltim buraya konu açar belki nalet,fesat,kıskanç eltim diye açarmıki açmaz yaaa

Acar tabi kıskanıyor beni der ben bornoz aldım o da almış der

ben anca belertebilirim , deviremem görümcesizlikten kaynaklanıyo hep bunlar varlıkları da yokluklarıda ayrı dert işte kardeşş

Valla kardeş keşke ben de öğrenebilsem

Herkesin harcı değil zaten

Benim de kaynım yok , o vakit sedefsiz olacağım ilelebet
Çok şükür yarebbim

Sedefin olaydı sen onu parçalardın kesin

Bende 1 tane var daha çözemedim
Bi seviyo bi boğuyo
Denge sağlayabilene kadar merhaba-merhaba takılıyorum hala ben

En iyisini yapıyosun.
Ben birini çok severim de,diğeri kendini prenses sanıyo,yayılacak yer arıyo,
Allah'tan eşimde hiç sevmiyo onu,mümkün olduğunca uzak dueuyorum.

parçala behçet

Sedefin olaydı sen onu parçalardın kesin

Emin misin

belkide sedef sen olurdun benim var işte artık sedefli mi olurum yada sedefin ta kendisimi o mukadderatt

Sen Sedef ol o vakit

En iyisini yapıyosun.
Ben birini çok severim de,diğeri kendini prenses sanıyo,yayılacak yer arıyo,
Allah'tan eşimde hiç sevmiyo onu,mümkün olduğunca uzak dueuyorum.

Bu da öyle
Bende ellemiyorum biraz daha öyle sansın kendini
İstediği kadar yayılsın
Nişanlı zaten evlenince anlar bazı şeyleri
Anlamasa da anlatırlar herhalde

Sıfatından ötürü değil, dengesiz insanlarla samimi olamam ben
Net insan ol, istersen bana ters ol
Ama rengini bileyim..
Sağı solu belli olamayan insanlara sadece merhaba derim, o da formaliteden işte

burası gebelik topiği değil biliyorum ama kızlar
benim göğüslerim şişti ya 1 hafta falan var reglime yoksa diyorum

hiç hamiş olmadım ama , her reglinden önce şişermiydi yoksa bu sefer başkamı, çok fazla umutlanma en yine de ama neden olmasın bi hafta bekle bakalım hadi İnşallahh

hiç hamiş olmadım ama , her reglinden önce şişermiydi yoksa bu sefer başkamı, çok fazla umutlanma en yine de ama neden olmasın bi hafta bekle bakalım hadi İnşallahh
olmasada üzülmücem aslında tam emin olmadığım için allaha bıraktım artık verirse üzülmem ama vermessede üzülmem

Benim reglden öncede şişer göğüslerim.
Başka belirti varmı:26:bulantı neyim.

şöyle ben 5 yıl önce oğluma gebe kalana kadar göğüslerim reglimde hiç şişmezdi o ay şişmişti ben öyle anlamıştım gebe olduğumu

doğumdan sonra her ay reglde şişmeye başladı artık rutindi
fakat şubattaki düşükten beri yine şişmiyor artık regl zamanımda buay şiştini hissediyorum
şişcekmi şişmicekmi bilmiyorum
başka belirtimde yok ayrıca zten daha bi hafta var bekleyelim görelim
bi doğum daha yaparsam 90bin bakımına gircem ya bune şeyimin kronometresi bozuldu ve halen düzelmedi

Son düzenleme:
parkon ve çekirgee bana hemen görümcelik dersi verin hatta hergün 1 saat çalıştırsanız yaza kadar olurum ben

durdurun dünyayıya özenmiştir

bu arada alttaki reklamda şuan dolgun göğüsleri hayal edin çıkıyo bende lan yazdıklarımımı takip ediyor nedir reklamlar
göğüslerim şişti dedim çıkan reklam anında dolgun göğüsler hayal edin
var bende bacım dolgun göğüs var fazlasıyla dolgun hatta

her konuya girdiğimde üstte sağda aşağıda falan konuyla ilgili reklamlar çıkıyo var bi takip meselesi sanırım geçen kelimeyle ilgili reklam çıkarıyolar sanırım her defasından bu kadar denk gelemez herhalde yani bu kadar saçmalayamam demi

Bblimm belli olmaz, ama çok merak ediyorsan hemen bir kan testi yaptır bence.

Çekirge benimki benden 10 yaş büyük, boşandı kimse burnunu sürtemedi yani.
Herkes etrafında dönsün istiyo hatun.

Kadişim sen al o gelini bana kalmaya gel, ben 2 günde öğretirim ona görümceye nasıl davranılır.

Çekirge benimki benden 10 yaş büyük, boşandı kimse burnunu sürtemedi yani.
Herkes etrafında dönsün istiyo hatun.

Bu benden 2 yaş küçük
Ama sadece sesini duyarsan , kayınvalide filan sanırsın
Bu da öyle, fazla şımartılmış
Kızlar bilir şu an ki nişanlısının maaşına sevgiliyken el koyan şahsına münhasır biridir

parkon ve çekirgee bana hemen görümcelik dersi verin hatta hergün 1 saat çalıştırsanız yaza kadar olurum ben

bu görümcelik dersinden bana da lazım kızlar, bir yerde yanlış yapıyormuşum gibi geliyor, halamdan ders alayım dedim ama o da durulmuş artık formunu kaybetmiş 33 yılda, eski cadılık günlerini anmıyor bile
kıyamıyorum gelinciğe hiç, miniminnacık zaten,ablacım dedi mi her istediğini yapıveriyorum, kız tarafı mıyım görümce mi belli değil...

ne güzel seviyosunuz demekki e birşeyler de karşılıklı olmasa böyle kıyamamazlık yapmazsınız, Allah bozmasın

o bana ablacım desin ben ona bişi yapmam zaten

benim için ilk karşılaşma çok önemli,eğer kanım ısınırsa hatalarını dahi görmem ama o anda olumsuz birşeyler hissedersem ağzıyla kuş tutsa umrumda olmaz..bu huyumu hiç sevmiyorum ama öyleyim maalesef.birini ya severim ya sevmem,ortası yok.

Yakında biner tepene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…