09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kızlar ben banlanıcam
Ceza sürem 3 gün olur sanırım
Zaten yarın Cuma, haftasonu da girmiyodum
Pazartesi görüşürüz beni merak etmeyin

Dövecem seni de haaa
Saçmalama bizi bırakıp nereye gidiyorsun.
Banlanmamışsın şükür
Ama hanım abla banlanmış
Yarına burda olur umarım.. :18:

topikin en göbekli hatunu geldi savunun uleyyyn

günaydınnnnnnnnnn
beni her gören ne zamn izne çıkıyorsunuz diyo
korkmayın işyerinde doğurmaya niyetim yok diyesim geliyor

Tatile 1 kala günaydın kızlarcımm

kızlar günaydın..
nemiş sabah sabah duygulandım bakınca ,maşllah senin kocakafaya,oyy kuzucuk doğacak,büyüyüp koca adam olacak..sanırım ben de erkek olduğunu düşünenlerdenim:):)
asyalı doğum ne zaman inşallah??

Cute az önce bi yasadan bahsetti haberi olan var mı, bundan sonra 6.aya kadar kontrolünü hangi doktor yaptıysa o doğurtacakmış, e ben 7.ayda Ankaraya gidicem orda doğurucam en temel hakkkım yani doktorumu seçme hakkım, işkillendim

yok artıkvalla mantıklı değil ama son yıllarda olan hiçbirşey mantıklı değil zaten..o yüzden araştır bence bir..
benim doktorum ben 38 haftalık hamileyken gitmişti,o zaman nolcak peki:):)

huuuu huuu
dun gece az da ruyalancaktımmmm kıııı

karabasan geldı

yok canım ya olur mu öyle şey.diyelim 6.ayda doktorumla sorun yaşadım ve başka bir doktoru tercih ettim bu benim en doğal hakkım.hastanın doktor seçme ve değiştirme hakkı var bir kere.

yok canım ya olur mu öyle şey.diyelim 6.ayda doktorumla sorun yaşadım ve başka bir doktoru tercih ettim bu benim en doğal hakkım.hastanın doktor seçme ve değiştirme hakkı var bir kere.

özel hastaneler sorumluluk kabul etmıyormua o sebebtenmısmart veya subat topiğindeokudum

özel hastaneler sorumluluk kabul etmıyormua o sebebtenmısmart veya subat topiğindeokudum

kız Allah aşkına özel hastane paraya bakar ne sorumluluğu alacak sanki 32.haftada ben ne kadar testim sonucum varsa elime alıp gidecem, gerekirse onlarda test yapar

hamile kadınlara olurmuş öyle, anneme de çok olmuş dua oku öyle yat

hangısı olurmus agzına tukurdugumu tam zamanında geldı ya ruya goruyorum bır yandan gozlerımı acmaya calısırken gene o dayanılmaz agırlık hıssı bıraz cırpındım sonra ıkı besmele yolladım soparı :26: tovbe tovbe
gordunmu alısmnıs kudurmustan betermıs
kan gelmıs o arada ya
doktordanda hayır cıkmazsa hocaya gıdıp muska yaptırıcam zıra bu kanın duracagı yok

Yok cnm öyle bişi, baktım yönetmeliklere simdi. Spekülasyon.

karabasan gelirmiş, göğsüne otururmuş nefes alamazmışsın falan

Günaydın güzellikleriiim..
Tatil olsa da yatsak yaa sabahları kalkmak çok zoruma gidiyor pufff..

cute kanaman mı oluyo canım?
ayet-el kürsi okunsa iyi olur denir ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…