- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Kızlar ben banlanıcam
Ceza sürem 3 gün olur sanırım
Zaten yarın Cuma, haftasonu da girmiyodum
Pazartesi görüşürüz beni merak etmeyin
Cute az önce bi yasadan bahsetti haberi olan var mı, bundan sonra 6.aya kadar kontrolünü hangi doktor yaptıysa o doğurtacakmış, e ben 7.ayda Ankaraya gidicem orda doğurucam en temel hakkkım yani doktorumu seçme hakkım, işkillendim
Cute az önce bi yasadan bahsetti haberi olan var mı, bundan sonra 6.aya kadar kontrolünü hangi doktor yaptıysa o doğurtacakmış, e ben 7.ayda Ankaraya gidicem orda doğurucam en temel hakkkım yani doktorumu seçme hakkım, işkillendim
huuuu huuu
dun gece az da ruyalancaktımmmm kıııı
karabasan geldı
yok canım ya olur mu öyle şey.diyelim 6.ayda doktorumla sorun yaşadım ve başka bir doktoru tercih ettim bu benim en doğal hakkım.hastanın doktor seçme ve değiştirme hakkı var bir kere.
özel hastaneler sorumluluk kabul etmıyormua o sebebtenmısmart veya subat topiğindeokudum
hamile kadınlara olurmuş öyle, anneme de çok olmuş dua oku öyle yat
Günaydın ahali
Hanım abla gitmiş
natlus muhabbetinden mi acaba
hangısı olurmusagzına tukurdugumu tam zamanında geldı ya ruya goruyorum bır yandan gozlerımı acmaya calısırken gene o dayanılmaz agırlık hıssı bıraz cırpındım sonra ıkı besmele yolladım soparı :26: tovbe tovbe
gordunmu alısmnıs kudurmustan betermıs
kan gelmıs o arada ya
doktordanda hayır cıkmazsa hocaya gıdıp muska yaptırıcam zıra bu kanın duracagı yok
hangısı olurmusagzına tukurdugumu tam zamanında geldı ya ruya goruyorum bır yandan gozlerımı acmaya calısırken gene o dayanılmaz agırlık hıssı bıraz cırpındım sonra ıkı besmele yolladım soparı :26: tovbe tovbe
gordunmu alısmnıs kudurmustan betermıs
kan gelmıs o arada ya
doktordanda hayır cıkmazsa hocaya gıdıp muska yaptırıcam zıra bu kanın duracagı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?