Laf sokmuş bana yedi kibi demin
Benimkızımdan küçüksün sende:
O zamanlar arkadaştık ablaşimdi kızmıyorum tabi
Anladım, sen nasılsın abla, bizim kızlar toplandılar mı :26:
Canım olsun ya o zamnada niye kızdın ki ousa bıraksaydında söyleseydi
Canım olsun ya o zamnada niye kızdın ki ousa bıraksaydında söyleseydi
İiyyimbende pazar günü kızçem geliyor 1 hafta kalacak.
Yok yaaa eskisi gibi yoğun değil yinede .
Hanım abla kaç gündür uğrayamıyorum pek ne yaptın , iyimisin.
Çözülme yolundamı sizin mesele, asayiş berkemal mi??
Cıvık cıvık ıyyyyy
Ablammmm :)
Size abla diyebilir miyim ?
Benim ablam çok cadaloz 3 4 yıldır hiç görüşmedim oyüzden sen düşün yanii hiç abla şevkati görmedim.
Hala bekleme modundayız,bakalım ne olacakama daha iyiyim eskiye göre
Sorma ya
Diyebilirsin tabisiii,
Yabaniliğimden
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi.ytarın görüşürüz
Bu yıl herkes yoğun sanırımAvatarım ve imzam nasıl Cuk oturdu cuk
Ablaa ablas ablacımmm :)
Türk filmlerindeki gibi oldu biraz ablam heyecan yaptım :)
GalibaCanım sıkılıyor bugün çok :26:
İyi akşamlar sayın seyirciler
Yarın aynı yerde aynı saatte görüşmek üzere
Herşey olacağına varıyor abla, sıkma kendini. Biliyorsun kendimizi daralttıkça hastalıklara zemin hazırlıyorsun, ben bu yaşıma kadar anladımki; öz evladın öz kardeşin dahi olsa kimseyi değiştiremiyorsun. İster güzellikle-ister tartışmayla dene yinede karşıdaki bildiğini okuyor ve yaşaması gerekeni yaşıyor doğrusu ya da yanlışıyla. Biz de seyirci kalıyoruz. Mesela ben ablama hiç ama hiç yorumda bulunmuyorum artık-iyi kötü... Pes ettim artık. Sende ruhunu biraz rahat bırak ablacığım, inan sana iyi gelecekHeyecan yaşama renk katar,çoşturur,tavan yapar,
Yeterki tatlı heyecanlar olsun
Benimde öyle canım yaa çok bunaldımm belkide ondan
Herşey olacağına varıyor abla, sıkma kendini. Biliyorsun kendimizi daralttıkça hastalıklara zemin hazırlıyorsun, ben bu yaşıma kadar anladımki; öz evladın öz kardeşin dahi olsa kimseyi değiştiremiyorsun. İster güzellikle-ister tartışmayla dene yinede karşıdaki bildiğini okuyor ve yaşaması gerekeni yaşıyor doğrusu ya da yanlışıyla. Biz de seyirci kalıyoruz. Mesela ben ablama hiç ama hiç yorumda bulunmuyorum artık-iyi kötü... Pes ettim artık. Sende ruhunu biraz rahat bırak ablacığım, inan sana iyi gelecek
Zaten konuşmyorum eskisi gibi konuyu kapattık gibi,biz anne baba olarak ona doğruları göstermeye gayret ediyoruz işte elimizdden geldiği kadarı ile.Bakalım artık sonu ne olacakbiz olmaması taraftarıyız biliyorsun zaten sende.Şimdi gayet iyiyim ama sakinim duruldum birazcık.
En doğrusu abla, maalesef bu hayatta herkes seçimlerinin bedelini yaşıyor-iyi ya da kötü... Umarım begüşün hakkında hayırlısı olur, en mutlu olacağı kararı verir
Amin hayatım sağol bakacağız artık zaman ne gösterecek bizlerede
Bende kaçayım artık yemek işim var daha kocaman öptüm seni kendine iyi bak tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?