- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Yok cnm öyle bişi, baktım yönetmeliklere simdi. Spekülasyon.
özel hastaneler sorumluluk kabul etmıyormua o sebebtenmısmart veya subat topiğindeokudum
kız Allah aşkına özel hastane paraya bakar ne sorumluluğu alacak sanki 32.haftada ben ne kadar testim sonucum varsa elime alıp gidecem, gerekirse onlarda test yapar
cute kanaman mı oluyo canım?
ayet-el kürsi okunsa iyi olur denir ama...
Hiç konuşasım yok bugün, huzurlarınızdan çekilip huzur aramaya gidiyorum :) Öptüm bay
Hiç konuşasım yok bugün, huzurlarınızdan çekilip huzur aramaya gidiyorum :) Öptüm bay
azıcık dedikodu yapalım açılalım
dün bdv de bi konu vardı mune kapattı da çok kişi banlanmaktan kurtuldu.
nemiş,elmoş,çek o konuyu görselerdi kesin yemişlerdi banı bende ipten döndüm zaten
Tecavüz dimi
Ben gördüm normal bi yorum yaptım sonra mesaim bitti
Aklıma takılmıştı, baktım az önce kapatılmış
Kadın hanzo eşi tarafından zorla birliktelikten hamile kalıyo
Boşanmış
Şimdi diyolar ki niye aldırıyosun
Sana ne ? Sana kims etecavüz etmedi, sne yaşamadın bunları.. Sen mi bakacan ayrıcaa ?
Kızın ailesi bile sahip çıkmamış, işsiz, ilkokul mezunu.. Kendine yeri yurdu yok, bunlar diyo ki niye doğurmuyosun
Tecavüzden bi hatırayı kim ister !
ne yorumlar geldi inanamadım.hatta biri doğur olmazsa yurda ver yazmıştı akla bak
kızlar bana bak
raporluyumya ben benım ssk tamamı yatacak baktımda tam yatırmıslar
heyet raporuna gecersem ıse donemıcem
dogum parası alabılırmıyım acaba
sımdı kahvaltıya gıdıyorum cok guzel bıseyler var ama soylemem asla
Nereye lan ?
Sensiz olur mu burası
Hainlik yapma
azıcık dedikodu yapalım açılalım
dün bdv de bi konu vardı mune kapattı da çok kişi banlanmaktan kurtuldu.
nemiş,elmoş,çek o konuyu görselerdi kesin yemişlerdi banı bende ipten döndüm zaten
ah canım ben de öyleydm hamileliğimde..bende devamlı olmuyodu ama bi anda boşalıyodu..ilk 3 aydan sonra kesildi.sonra 6 aylıkken tekrar başlamıştı.devamlı hastaneye taşınıyodum..ama çok şükür hiçbir anormallik yoktu..doktor bi türlü anlamadı nedenini.belki demişti,içerde yara kist gibi birşey varsa ondan olabilri demişti. doğumdan sonra kontrol ettirdim çok şükür öyle birşey de yoktu..anacım 23 gundur kanıyorum ama cok sukur azaldı artık gunde bır ıkı posta oluyor toplam bazen yarımped bazen bır ped
ama genelde hep gece
nedenkı acaba gunduz bısey yok
bılemedım
ınsallah gecer
neler neler oluyorum ya sagda kuran solda tesbıh duruyor yakında gececek
sağol kadesa daha iyi olmaya çalışıyorum..daha doğrusu düşünmemeye çalışıyorum..olurunu bıraktım şu ara,kendimi toparlamam lazım bir süre..yoksa yataıp kalıcam allah korusun..guarta nasılsın canım,daha iyisin İnşallah.
evet elmiş ta kendisi
elmişim neyin var kuzum,sen konuşmak istemiyosan bişey olmuş demektir..
Hic keyfim yok mervecim. Konusasım da yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?