09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

özel hastaneler sorumluluk kabul etmıyormua o sebebtenmısmart veya subat topiğindeokudum

yok be canım yalan haber o.

özel hastaneler riskli durumda sorumululk kabul etmezler.mesela beni ilk doğumuda hiçbir özel hastane kabul etmemişti bırak özeli ankarad ki ünv.te hastaneleri bile yer yok demişlerdi.onun dışında özellere bastır parayı bak neler oluyor.

kız Allah aşkına özel hastane paraya bakar ne sorumluluğu alacak sanki 32.haftada ben ne kadar testim sonucum varsa elime alıp gidecem, gerekirse onlarda test yapar

valla canım bılmıyorum ben detayını ama benımılk gebelıgımde ben dr degıstırmek ıstedım sırf dogum masrafı yuzunden gıttıgım dr benı kabul etmemıstı 30 haftalarda ıyıkıde kabul etmemıs 31 haftalıkken hastaneye yattım36 haftadaa dogurdum

cute kanaman mı oluyo canım?
ayet-el kürsi okunsa iyi olur denir ama...

anacım 23 gundur kanıyorum ama cok sukur azaldı artık gunde bır ıkı posta oluyor toplam bazen yarımped bazen bır ped
ama genelde hep gece
nedenkı acaba gunduz bısey yok
bılemedım
ınsallah gecer
neler neler oluyorum ya sagda kuran solda tesbıh duruyor yakında gececek

Hiç konuşasım yok bugün, huzurlarınızdan çekilip huzur aramaya gidiyorum :) Öptüm bay

Hiç konuşasım yok bugün, huzurlarınızdan çekilip huzur aramaya gidiyorum :) Öptüm bay

kızlar bana bak
raporluyumya ben benım ssk tamamı yatacak baktımda tam yatırmıslar
heyet raporuna gecersem ıse donemıcem
dogum parası alabılırmıyım acaba

sımdı kahvaltıya gıdıyorum cok guzel bıseyler var ama soylemem asla

Cute geçmiş olsun
Daha önce de yazdımda sen hamile topikinden gelmiyodun

azıcık dedikodu yapalım açılalım

dün bdv de bi konu vardı mune kapattı da çok kişi banlanmaktan kurtuldu.

nemiş,elmoş,çek o konuyu görselerdi kesin yemişlerdi banı bende ipten döndüm zaten

Tecavüz dimi
Ben gördüm normal bi yorum yaptım sonra mesaim bitti
Aklıma takılmıştı, baktım az önce kapatılmış

Kadın hanzo eşi tarafından zorla birliktelikten hamile kalıyo
Boşanmış
Şimdi diyolar ki niye aldırıyosun
Sana ne ? Sana kims etecavüz etmedi, sne yaşamadın bunları.. Sen mi bakacan ayrıcaa ?
Kızın ailesi bile sahip çıkmamış, işsiz, ilkokul mezunu.. Kendine yeri yurdu yok, bunlar diyo ki niye doğurmuyosun
Tecavüzden bi hatırayı kim ister !

ne yorumlar geldi inanamadım.hatta biri doğur olmazsa yurda ver yazmıştı akla bak

Doğum parası ile raporun ilgisi yok balım. Son bir sene icinde 90 gün prim ödenmesi gerekiyor. Alırsın yani.

Heyet raporu cok zor nasıl alacan?

Nereye lan ?
Sensiz olur mu burası
Hainlik yapma

Hic keyfim yok mervecim. Konusasım da yok :S
azıcık dedikodu yapalım açılalım

dün bdv de bi konu vardı mune kapattı da çok kişi banlanmaktan kurtuldu.

nemiş,elmoş,çek o konuyu görselerdi kesin yemişlerdi banı bende ipten döndüm zaten

Su hamilelik konusu mu?

ah canım ben de öyleydm hamileliğimde..bende devamlı olmuyodu ama bi anda boşalıyodu..ilk 3 aydan sonra kesildi.sonra 6 aylıkken tekrar başlamıştı.devamlı hastaneye taşınıyodum..ama çok şükür hiçbir anormallik yoktu..doktor bi türlü anlamadı nedenini.belki demişti,içerde yara kist gibi birşey varsa ondan olabilri demişti. doğumdan sonra kontrol ettirdim çok şükür öyle birşey de yoktu..
moralini bozma canım,geçer inşallah yakında..

guarta nasılsın canım,daha iyisin İnşallah.
sağol kadesa daha iyi olmaya çalışıyorum..daha doğrusu düşünmemeye çalışıyorum..olurunu bıraktım şu ara,kendimi toparlamam lazım bir süre..yoksa yataıp kalıcam allah korusun..

evet elmiş ta kendisi

O kızcağız cok cekti. Öldüresiye dövüyordu kocası. Ne kadar kolay acılar icindeki bir kadına doğur demek. Eminim sartlar olsaydı doğururdu.

Ben bilerek yazmadım cünküüüüü mapusa düşüp seni sevindirmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…