09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sırtını bayaa deliyolar,sonra vakumlu şişeye akıyo..evet pis kan ama güvenilmesi zor yanii...
yok ben yaptıramam...

ben delerim seni :)

ben de doktora geldim şimdi troidime baktıricam

Quarta onu bende duymuştum
Sağlıklı bişeymiş
Pis kanı atmanı sağlıyomuş
Peygamber efendimizin sünnetleri arasında ayrıca
Ben olsam denerdim

evet çek şimdi araştırıyorum,mantıklı aslında..bağ dokularında biriken kirli kanı toksinleri atıyor..eskiden şişe çekme varmış,görmüştüm ona da benziyo,sadece biraz kanlı..
aslında iyi bir yer varsa yaptırabilirim cidden..nasıl bulsam ki dur ben bir araştırayım bunu...
evet sünnetmiş gerçekten..

ben delerim seni :)

ben de doktora geldim şimdi troidime baktıricam

canım hadi iyi çıkar inşallahh..sonuçları yaz ..

teşekkürler Çek

derneği varmış bunların çek,dinliyorum şimdi de,bende fibromiyalji var,bi de bel problemleri biliyosun.adam direkt olarak bu hasatlaıkları sayıyo çok iyi geliyo diye...
ulen yaptırmam dedim ama mantıklı da gelmeye başladı hani...
riski yok bir de en iyi yanı o...Allah Allah,bazen çözüm sandığından basittir derler ya..bakalım bakalım ben biraz daha araşıtıryaım..

Rica ederim dünya

Bende ilk ürkmüştümde sonra sorunca mantıklı gelmişti bu iş Quarta ama detayını bilmiyorum nerde nasıl yaptırılır gibi..

Çok sıkıldım
BDV ye gidiyorum
Banlanırsam da sebebi sizsiniz
Beni niye yalnız bırakıyosunuz

Rica ederim dünya

Bende ilk ürkmüştümde sonra sorunca mantıklı gelmişti bu iş Quarta ama detayını bilmiyorum nerde nasıl yaptırılır gibi..
derneği varmış çek,ordan yazıyosun şehrini falan sana öneriyolar sanırım..detaylarını bilmiyorum ama tam..
araştırıcam bana da aynen ilk başta korkutucu geldi ama mantıklı da..tabii bilen biri yapması lazım hijyenik bri ortamda...

Çok sıkıldım
BDV ye gidiyorum
Banlanırsam da sebebi sizsiniz
Beni niye yalnız bırakıyosunuz

gel kuzum tehlikeli sulara açılma ,geldim bennn..

Zaten sağlıklı olmasa Peygamber efendimiz yaptırmazdı
Şu namaz hareketleri varya japonyada mı ne spor olarak yaptırılıyomuş, sağlıklı diye

Hoş geldin
Nasılsın

Zaten sağlıklı olmasa Peygamber efendimiz yaptırmazdı
Şu namaz hareketleri varya japonyada mı ne spor olarak yaptırılıyomuş, sağlıklı diye

Hoş geldin
Nasılsın

hoşbuldum canım daha iyim çok şükür..sen nasılsın çek?
bana da sağlıklı geldi zaten,bakalım buralarda iyi işini yapan bi yer bulursam belki yaptırırım..

bu arada çek,bayramda gidiyorum konyaya düşündüm taşındım karar verdim.adam dedi ki siz yoksanız ben de gitmem dedi.ee o da burda yanımızxda olduktan sonra bi anlamı yok ki..onunla kavga dövüş yapacağıma gidicem,kv ile de konuşucam...
sen ne dersin?

selam kızlarr
bayram öncesi çok yoğundum
pek katılamadım aranıza
nasılsınız
kaçırdığım birşeyler varmı geçmişe bakamadım pek

gayri ihtiyari beğendim elmiş
niye banaliz la?senin tiroidler tavan yapğtı heralde bi silkelen bakalım:):)

haşimatoooo tam gaz benlen yasamaya devam ediyor, hapım birdi iki oldu

Ne bileyim diğer geyik topikleri gibi göründünüz gözüme

Ne bekliyordunuz madam

Çok yorgunum bu aralar
Bayram gelse de uyusam diyorum ne olsun

Bence gitmek istiyosan git, kafan dağılır belki
Ama kayınvalidenle konuşma bence, kayınpederim de beni çok sever derken bile söyleme demiştim söyledin de ne oldu
Kayınvaliden de sonuçta onun annesi, bırak oğlu konuşsun fazla muhatap olma

ne güzel bayram sana iyi gelir o zaman..da sizin sülale kalabalık değil miydi,gelen giden çok olmaz mı?

ablam da öyle diyo,oğluna laf söyletmez sen üzülürsün diyo..oğlu konuşsun bakalım ne diyecek,yüzü var mı acaba???*
dediğim gibi çok gidesim yok bana kalsa burda kafa dinlicem ama adam da burda olduktan sonra bana daha çok sinir gelecek...
şimdilik güç toplayıup toparlanma modundayım..hem daha yüzleşmedik öküzle tam olarak daha...o gün için güç toplıcam asıl...
gidip bebek severim işte,mis kokulu kızçe..

Puhahahaha demek istiyorum
Burda gülersem ban yemem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…