ağlaması çok abes ama evladından ayırt ettiğini çok belli etmiş.ayrıca hali vakti çok yerindeymiş.el kızı bu alınır kan bağı yok daha bir özeneyim dememiş.bu işlerde büyüklere çok iş düşüyor.dengeyi sağlamak onların işi.neticede o da oğlunun karısı.
Açıkçası bu çok normal
Bende kayınvalidemi öz annem gibi görmem
O da beni öz evladı gibi göremez
Hem villada oturuyoruz diyo hem kızına altın taktı bana takmadı diyo
Kadın bence hediyeden anlamıyo
Ne çeyrek altın, ne kızartma maşası doğum günü hediyesi değil aslında ama düşünmüş en azından
Kızartma maşasını da eline almış gelmiş, demek son dk hatırlamış
Hediye paketi değil yani
Az önce bi konu okudum abla mesela
Kayınvalidesi demiş ki doğum günün kutlu olsun, elinde iki kızartma maşası ile gelmiş hediye diye
Konu sahibi eşi işten gelinceye kadar oturmuş ağlamış
Benim kayınvalidem doğum günümü bilmez, kutlu olsun dese bile kafi gelmeli bence maşa aldı diye ağlanır mı düşünmüş kadın işte
Selam kızlar
Şimdi geldim, çok az vaktim var ve çoook yorgunum.
Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum, hepinizi öpüyorum.
hediyeden anlamıyorsa maşa yerine altın kapıp gelebilirdi :)))))))))
ayrım ayrımdır.aklına altın yerine maşa gelmiş
ağlaması çok abes ama evladından ayırt ettiğini çok belli etmiş.ayrıca hali vakti çok yerindeymiş.el kızı bu alınır kan bağı yok daha bir özeneyim dememiş.bu işlerde büyüklere çok iş düşüyor.dengeyi sağlamak onların işi.neticede o da oğlunun karısı.
evet çek bence de 1 yıl ne demek değil mi??ben yalnız olsaydım zaten dakikasında o evden çıkmıştım..davayı da açmıştım..ama oğlum var benim ve o yüzden kararımdan pişman olmamak için ilerde,iyi düşünmek zorundayım..Ben olumsuz yönde fikir yürüttüğümde yorum yapmaktan kaçınıyorum
Quarta içinde olumsuz karar almasını daha mantıklı buluyorum
Ama her evliliğin dinamiği farklıdır, en küçük detayına kadar değerlendirmeyi en iyi kendisi yapabilir
Benim en çok kızdığım nokta 1 yıl gibi uzun bi süre sürmesi bu saçmalığın..
O yüzden pek yorum yapmak istemiyorum, yeterince aklı karışıktır ..
Zaten bir kalemde hemen silinemeyeceğinden biraz zamanla olacak ne olacaksa
Bekleyelim görelim, umarım en hayırlısı ne ise o olur
ablacım zaten bu durumu çok uzun sürdürmeye niyetim yok,böyle yaşamı hiçbirimiz haketmiyoruz,oğlum da ben de..İnşallah mervecim
Nereye kada devam edecek bu yaşam,neye karar vereceksin evet mi hayırmı diuyeceksin,bir noktada birinizden biriniz patlayacak her an herşeye hazırlıklı olmanız lazım.
bende bu yüzden çok yorum yapmak istemiyorum
quartayı reelde tanımasamda burdan bile enerjisini hissediyorum
pozitif sosyal insan canlısı ve çok aklı başında, ve çok güzel bir kadın,
sadece bu kadın mevzusu değil diğer yaşadığı sorunlarıda hak etmiyor
ous efendi ezilme egosuna girmiş kendi çapında ve onu tatmin etme arayışına..
dediğin gibi her evliliğin dinamiği farklı ve her insanın kırılma noktasıda farklı
eşiyle yoluna devam eder yada etmez ama hissettiğim tek şey seçimi ne olursa olsun doğru karar vereceğidir.
Maşa mı alınırmış doğum gününde yaa,çok ilginç be olsam tepinirdim yani alır o maşayı fırlatır atardım .
Hediye önemli değildir ama buda alınmazki çekim bana göre ayıp bu şimdi,hiç almasa daha iyiymiş,kutlardı o bile yetermiş
kaynana geline göz dağı vermek için elim maşalı bak ona göre mi demek istemiş acep
evet çek bence de 1 yıl ne demek değil mi??ben yalnız olsaydım zaten dakikasında o evden çıkmıştım..davayı da açmıştım..ama oğlum var benim ve o yüzden kararımdan pişman olmamak için ilerde,iyi düşünmek zorundayım..
Bilmem abla ben yine teşekkür ederdim hatta ettim
Kayınvalidem benim doğum günümü bilmez, doğum günüm geçmişti zaten annemler başbaşa kutlayın diye gelmediler
Hafta sonu geleceklerdi, kayınvalidem de duyunca ayıp olmasın dedim isterseniz siz de gelebilirsiniz diye sordum
düğüne gidecekti, iki arada bi derede geldi, sever şenliği annemler var diye de gelmiş olabilir bilmiyorum
Kendine göre penye almışbana hediye diye
Teşekkür ettim, kaldırdım
Akşam Ous sordu, dedim dur giyeyim de gör
Bi gördü koptu ala ala bunu mu almış bunu sen giymezsin ki dedi
Olsun düşünmüş :97: sakın yanında böyle söyleme dedim
O da ilk ve son hediyesiydi zaten
Hee şunu da demeden geçemeyeceğim. Ben hamileyken kayınvalidem elinde el örgüsü bir patikle geldi. “al kızım bunu kızının çeyizine koyarsın” dedi. Annem arkada güldü durdu da ben duygulandım. Kadının kültürü bu kadar yani. Patik benim annem bile giymemiş, ben hiç bilmem ta ki kızımın çeyizi… ooo nerden nereeeeee… düşünmesi yetti yani o an.
Konu sahibi de saç maşası sanmış, bi açmış kızartma maşası muhaha
Eh artık eli maşalı gelinim var diye dertlenmez,
Maşayı kendi tutuşturmış eline
Bizimkde bilmez ancak duyarsa kutlar..
Teşekkür edersin zaten,olması gerekende odur bana göre.
Ama ne bileyim maşa almak ne kadar akıllıca yani.
Oda ilginçmiş şimdiden bunları düşünüyor kadıncağız hemde çeyize koyarsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?