Sağol ablacım. İsteyenlere de nasip etsn RABBİM :)
Ben de anlatmam önemli şeyleri hayatımda. Ama yakın arkadaşıma eşimle olan basit tartışmaları anlatırım. Ama anneme çok şeyimi anlatırım. Sansürden geçenler de daha sonra başıma kalkacağı şeyler eşimle ilgili falan
ipekcim ,herbirinize ayrı ayrı çok şey borçluyum,en kötü anlarımda yanımda oldunuz....ben de hep içimde yaşarım,ilk defa anlattım..rahatmış böyle,kendini sıkmaya değmezmiş...
benim aslında kararım hissettiklerim,bir yanım çabalıyo bir şans hakediyo,aile olmak güzel derken diğer yanım,onun varlığını bile kabul etmiyo..hangi tarafım akzanacak bilemiyorum..şu anda kendimi tartamıyorum o yüzden bıraktım akışına.ama dedim ya daha yüzlşemedim bile tam olarak..hayırlısı bakalım...en çok istediğim şey huzur zaten..
bana çok sevgi dolu bakıyo(bir gün bu kelimeden nefrete deceğim aklıma gelmezdi ama kadının adı sevgi hahahahah)....ironiye bak bunu yazarken bile iğrendim :)
benden yüz bulamıyo abla yanaşmak için,oturma odasında kalıyo zaten..konuşmuyorum,görmüğyorum duymuyorum onu...sadece oğlum varken konuşuyorum o da oğlumla ilgili falan...
anneme pek anlatmam başıma kakacağı şeyler olabilir
birde kafasına takıp büyütüyor hasta oluyor
üzüldüğüm şeyleri yeri geliyo ben unutuyorum
ama annemin arşiv hafızası süper hep aklında
iyiki varsın çekirgecim ve diğer arkadaşlarım.
KK ile tanışmak bana çok iyi geldi rahatlattı resmen
belki ortak yaşanmışlıklar ve beterin beterinin de olduğunu bilmemiz,
Olası sorunlara karşı tetikte olmamız açısından çook çook iyi oldu
ama bir keşkem var, keşke evlenmeden önce KK lı olsaymışım
neyse yolun başındayken tanışmakda hiç yoktan iyidir
Annelerimiz ve eşlerimizin aileleri benziyor. Benim annem de tam bir süper güçtür, kendi başına bir derebeylik resmen.
Ben olumsuz yönde fikir yürüttüğümde yorum yapmaktan kaçınıyorum
Quarta içinde olumsuz karar almasını daha mantıklı buluyorum
Ama her evliliğin dinamiği farklıdır, en küçük detayına kadar değerlendirmeyi en iyi kendisi yapabilir
Benim en çok kızdığım nokta 1 yıl gibi uzun bi süre sürmesi bu saçmalığın..
O yüzden pek yorum yapmak istemiyorum, yeterince aklı karışıktır ..
Zaten bir kalemde hemen silinemeyeceğinden biraz zamanla olacak ne olacaksa
Bekleyelim görelim, umarım en hayırlısı ne ise o olur
Merhaba Hanımlar sohbetinize ortak olabilir miyim ? :26:
Merhaba Hanımlar sohbetinize ortak olabilir miyim ? :26:
Aynen pampa
Ben buraya bi geldim
Kendi hazırlık sürecimi hatırladım da ne kaaa safmışsın kızım Çekirge didim
Gör bakk çekimm neler varmış demiii halşmşze şükretmemiz lazım
Az önce bi konu okudum abla mesela
Kayınvalidesi demiş ki doğum günün kutlu olsun, elinde iki kızartma maşası ile gelmiş hediye diye
Konu sahibi eşi işten gelinceye kadar oturmuş ağlamış
Benim kayınvalidem doğum günümü bilmez, kutlu olsun dese bile kafi gelmeli bence maşa aldı diye ağlanır mı düşünmüş kadın işte
teşekkür ederim
GEL BİDE BURDAN YAK :)
BEN SELPAK MENDİLE RAZIYIM BENİ DÜŞÜNMÜŞ ALMIŞ DİYEE
ADALETİN BU MU DÜNYA DEMEK İSTİYORUM
Az önce bi konu okudum abla mesela
Kayınvalidesi demiş ki doğum günün kutlu olsun, elinde iki kızartma maşası ile gelmiş hediye diye
Konu sahibi eşi işten gelinceye kadar oturmuş ağlamış
Benim kayınvalidem doğum günümü bilmez, kutlu olsun dese bile kafi gelmeli bence maşa aldı diye ağlanır mı düşünmüş kadın işte
ağlaması çok abes ama evladından ayırt ettiğini çok belli etmiş.ayrıca hali vakti çok yerindeymiş.el kızı bu alınır kan bağı yok daha bir özeneyim dememiş.bu işlerde büyüklere çok iş düşüyor.dengeyi sağlamak onların işi.neticede o da oğlunun karısı.
Selam kızlar
Şimdi geldim, çok az vaktim var ve çoook yorgunum.
Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum, hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?