09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Senin gibi hissedemesek de her birimiz bir şeyler bulduk senden quarta. Keşke elimizden bir şey gelse de yüreğini hafifletebilsek..
Herkes bir şans daha hakkediyor desem, uzun vadede yaşanmış bir şey. İnsan kararsız kalıyor. Hani kısa vadeli olsa ya da tek gecelik bir halt yeme olsa yine düşünür insan çocuk var falan diye..
Zamana yaymak en güzeli sanırım bu noktada. Zaman size en hayırlısını getirecek bence. Sen de bol dua et. Kalbin gerçekten huzur bulacak canım.

Bende anlatmam kimse anlamaz sorunum varmu yokmu diye,sadece çok yakınımdakiler bilir durumu.
Kızçemle olan durumu anlattım mesela ama özel hayatımı pek bilen olmaz,ketum davranırım genelde.

Özel olmazsa, hiç yaklaşmaya filan çalışıyormu bu arada sana karşı duyguları nasıl

Sağol canım benim :)
Annem bana takmaz ben bir amaç için aldım zaten :)
Babamın çok borcu var, altın düşükken alayım 1 seneye kadar sonra satıp araba alacam babama :)
O yüzden canım

Ama kendine de bir şeyler yapmalısın. Sonuçta başkasını mutlu etmek güzel olsa da biraz da kendimizi şımartmamız lazım…

Ben de anlatmam önemli şeyleri hayatımda. Ama yakın arkadaşıma eşimle olan basit tartışmaları anlatırım. Ama anneme çok şeyimi anlatırım. Sansürden geçenler de daha sonra başıma kalkacağı şeyler eşimle ilgili falan

Sağol canım benim :)
Annem bana takmaz ben bir amaç için aldım zaten :)
Babamın çok borcu var, altın düşükken alayım 1 seneye kadar sonra satıp araba alacam babama :)
O yüzden canım

Ne güzel
Düşünceli bir evlatsın
Bende babamın primi yok diye sigorta ödemiştim onun adına 6 yıl
Şimdi son yılı, emekli olacak inşallah

Ama kendinden de tamamen kısma
Bilezik aldın eyvallah ama beş kuruşsuz kaldım diyosun
Ya bikaç gram düşüğünü al ya da 2 ayda bir al
Sende gençsin, kendini de mutlu et

Ama kendine de bir şeyler yapmalısın. Sonuçta başkasını mutlu etmek güzel olsa da biraz da kendimizi şımartmamız lazım…

Haklısın canım bende bir kerelik şımarma hakkımı kullandım telefon istedim s4
Babam tamam alalım dedi
Ama kredi kartı yok onu bekliyoruz.
Şımardım bile

Haklısın canım bende bir kerelik şımarma hakkımı kullandım telefon istedim s4
Babam tamam alalım dedi
Ama kredi kartı yok onu bekliyoruz.
Şımardım bile

Canım benim ya ne kadar yumuşak kalplisin öyle hissettim…hayatta hep mutlu olman dileğiyle..

çok benzer bir olay komşumuz tarafından yaşandı
3 yetişkin çocukları olan mutlu mesut bir aile sanıyorduk,
kadın yeni evine taşındı sanki yeni gelin gibi evini yeniledi, mutfağına örtüler ördü, heveslede anlatırdı
daha bu evde 1 yıl bile oturmadan 1 çöp dahi almadan çekti gitti ve boşandılar
30 yıllık evliliklerinde artık yıllarca neler yaşadı beler biriktiyse herkes şoke oldu tabii,

kızlarından biride yeni evliydi henüz bu olaylar yaşandığında,

annem kadını görmüş, huzurum yerinde o yeter bana diyormuş

2 ayda bir alıyoruz zaten canm yoksa geçinemeyiz
S4 istedim o yeterli heralde kendimi şımartmama canım :)
Sağol canım benimde çok planım var o yüzden uzun yıllar evlilik yok sanırım :)
Öncelik ailem.. :)

Ben pek kimseye anlatmam sorunlarımı, anneme bile..
Üç te ablam var
Sadece biriine anlatırım, ondan da en az kendim kadar emin olduğum için
Aynı burçtanız, fikirlerimiz uyuşur ve yaşça benden büyük olduğundan tecrübesinden faydalanırım ama o sadece bizde kalır
Büyük ablama anlatsam mesela tüm Türkiye duyar , o yüzden anlatmam

anneme pek anlatmam başıma kakacağı şeyler olabilir
birde kafasına takıp büyütüyor hasta oluyor
üzüldüğüm şeyleri yeri geliyo ben unutuyorum
ama annemin arşiv hafızası süper hep aklında

Büyük ablama anlatsam panikler tel üstüne tel açar herkese duyurur
Küçük ablama anlatsam çok duygusal, oturur ağlar
Ortanca ablama benziyorum ben, tek onla dertleşiriz

Zor ya o yaştan sonra kadının canına tak demese neden yalnızlığı seçsin ki…
İşte ekonomik özgürlüğün önemi…çalışmasak hep “ne olacağız” sorusu olacak kafalarda. Bazen yakınıyoruz ama yine de güzel çalışmak sanırım.

Sen bana anlat pampa :13:

ipekcim ,herbirinize ayrı ayrı çok şey borçluyum,en kötü anlarımda yanımda oldunuz....ben de hep içimde yaşarım,ilk defa anlattım..rahatmış böyle,kendini sıkmaya değmezmiş...
benim aslında kararım hissettiklerim,bir yanım çabalıyo bir şans hakediyo,aile olmak güzel derken diğer yanım,onun varlığını bile kabul etmiyo..hangi tarafım akzanacak bilemiyorum..şu anda kendimi tartamıyorum o yüzden bıraktım akışına.ama dedim ya daha yüzlşemedim bile tam olarak..hayırlısı bakalım...en çok istediğim şey huzur zaten..

bana çok sevgi dolu bakıyo(bir gün bu kelimeden nefrete deceğim aklıma gelmezdi ama kadının adı sevgi hahahahah)....ironiye bak bunu yazarken bile iğrendim :)
benden yüz bulamıyo abla yanaşmak için,oturma odasında kalıyo zaten..konuşmuyorum,görmüğyorum duymuyorum onu...sadece oğlum varken konuşuyorum o da oğlumla ilgili falan...

Anneler çekeceğini çekmiş
Şimdi en ufak bişey duyunca içerliyolar hepten
Biz yolun başındayız bana söyle ben kimseyi tanımıyorum hem

iyiki varsın çekirgecim ve diğer arkadaşlarım.

KK ile tanışmak bana çok iyi geldi rahatlattı resmen
belki ortak yaşanmışlıklar ve beterin beterinin de olduğunu bilmemiz,
Olası sorunlara karşı tetikte olmamız açısından çook çook iyi oldu
ama bir keşkem var, keşke evlenmeden önce KK lı olsaymışım
neyse yolun başındayken tanışmakda hiç yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…