ben uzun zamandır rol yapıyodum zaten ipekcim herşey yolunda gibi..ama artık gücüm yok,sebebim de yok zaten..
yok canım şirinlik yapıp güldürmeye çalışıyo,ben beton şeklinde bakıyorum ona..vazgeçti şimdi..evde dört dönüyo,sofra topluyo yemek hazırlıyo,meyve getiriyo,gidip künefe alıyo ben severim diye..oğlumla ilgili devamlı,en önemlisi eve erken geliyo..ama bu iyi değil,çünkü demek ki isteyince geliniyomuş,yoğunluktan değilmiş..diye düşünceler oluyo bende..
oğluma yansıtmamaya çalışyıorum ancak hissediyo mutlaka..onlar duygu radarı maşallah.....baban geldi,kağıya bak diyorum,babanın sözünü dinle vs,onları uzaklaştırmıyorum..
bu arada hani şu arkadaşım vardı ya,kadını arayan..onun eşi öküzün çok eski arkadaşı biliyosunuz..uzun zamanadır görüşmüyolardı,benim öküz devamlı meşguldu yaa,foto bilmem ne...neyse ,öküz onu arıyomuş,görüşemiyoruz,özledim bilmem ne..yeni işe başlamıştı çiçek göndermiş hayırlı olsun diye..ben hatalıydım seni ihmal ettim,eski gündlerdeki gibi görüşelim demiş..adam da arkadaşıma gelmiş ne oluyo hayırdır anlat demiş..o da söylemiş..
Güle güle kullansın annen bileziğini
Al benden de o kadar çek..
Bir kadın vardı annemin arkadaşı. Kadın bir ketum bir ketum. Hiç ailesiyle ilgili bir şey anlatmazdı. Yani tek bir sorun bile. Günlük olay bile.. öğretmendi bunlar. Biz de sorunsuz bir aile sanıyorduk. Kadın 35 yaşında oğlu varken boşandı küt diye. Biz de küt diye şaşırdık tabi. Bir insan bu kadar mı içinde yaşayabilir diye..
Biraz benzemek isterdim bu tür insanlara.
ben uzun zamandır rol yapıyodum zaten ipekcim herşey yolunda gibi..ama artık gücüm yok,sebebim de yok zaten..
yok canım şirinlik yapıp güldürmeye çalışıyo,ben beton şeklinde bakıyorum ona..vazgeçti şimdi..evde dört dönüyo,sofra topluyo yemek hazırlıyo,meyve getiriyo,gidip künefe alıyo ben severim diye..oğlumla ilgili devamlı,en önemlisi eve erken geliyo..ama bu iyi değil,çünkü demek ki isteyince geliniyomuş,yoğunluktan değilmiş..diye düşünceler oluyo bende..
oğluma yansıtmamaya çalışyıorum ancak hissediyo mutlaka..onlar duygu radarı maşallah.....baban geldi,kağıya bak diyorum,babanın sözünü dinle vs,onları uzaklaştırmıyorum..
bu arada hani şu arkadaşım vardı ya,kadını arayan..onun eşi öküzün çok eski arkadaşı biliyosunuz..uzun zamanadır görüşmüyolardı,benim öküz devamlı meşguldu yaa,foto bilmem ne...neyse ,öküz onu arıyomuş,görüşemiyoruz,özledim bilmem ne..yeni işe başlamıştı çiçek göndermiş hayırlı olsun diye..ben hatalıydım seni ihmal ettim,eski gündlerdeki gibi görüşelim demiş..adam da arkadaşıma gelmiş ne oluyo hayırdır anlat demiş..o da söylemiş..
Sağol canım benim :)
Annem bana takmaz ben bir amaç için aldım zaten :)
Babamın çok borcu var, altın düşükken alayım 1 seneye kadar sonra satıp araba alacam babama :)
O yüzden canım
Bende anlatmam kimse anlamaz sorunum varmu yokmu diye,sadece çok yakınımdakiler bilir durumu.
Kızçemle olan durumu anlattım mesela ama özel hayatımı pek bilen olmaz,ketum davranırım genelde.
Özel olmazsa, hiç yaklaşmaya filan çalışıyormu bu arada sana karşı duyguları nasıl
Sağol canım benim :)
Annem bana takmaz ben bir amaç için aldım zaten :)
Babamın çok borcu var, altın düşükken alayım 1 seneye kadar sonra satıp araba alacam babama :)
O yüzden canım
Ama kendine de bir şeyler yapmalısın. Sonuçta başkasını mutlu etmek güzel olsa da biraz da kendimizi şımartmamız lazım
Haklısın canım bende bir kerelik şımarma hakkımı kullandım telefon istedim s4
Babam tamam alalım dedi
Ama kredi kartı yok onu bekliyoruz.
Şımardım bile
Al benden de o kadar çek..
Bir kadın vardı annemin arkadaşı. Kadın bir ketum bir ketum. Hiç ailesiyle ilgili bir şey anlatmazdı. Yani tek bir sorun bile. Günlük olay bile.. öğretmendi bunlar. Biz de sorunsuz bir aile sanıyorduk. Kadın 35 yaşında oğlu varken boşandı küt diye. Biz de küt diye şaşırdık tabi. Bir insan bu kadar mı içinde yaşayabilir diye..
Biraz benzemek isterdim bu tür insanlara.
Ne güzel
Düşünceli bir evlatsın
Bende babamın primi yok diye sigorta ödemiştim onun adına 6 yıl
Şimdi son yılı, emekli olacak inşallah
Ama kendinden de tamamen kısma
Bilezik aldın eyvallah ama beş kuruşsuz kaldım diyosun
Ya bikaç gram düşüğünü al ya da 2 ayda bir al
Sende gençsin, kendini de mutlu et
Ben de anlatmam önemli şeyleri hayatımda. Ama yakın arkadaşıma eşimle olan basit tartışmaları anlatırım. Ama anneme çok şeyimi anlatırım. Sansürden geçenler de daha sonra başıma kalkacağı şeyler eşimle ilgili falan
Canım benim ya ne kadar yumuşak kalplisin öyle hissettim hayatta hep mutlu olman dileğiyle..
Ben de anlatmam önemli şeyleri hayatımda. Ama yakın arkadaşıma eşimle olan basit tartışmaları anlatırım. Ama anneme çok şeyimi anlatırım. Sansürden geçenler de daha sonra başıma kalkacağı şeyler eşimle ilgili falan
çok benzer bir olay komşumuz tarafından yaşandı
3 yetişkin çocukları olan mutlu mesut bir aile sanıyorduk,
kadın yeni evine taşındı sanki yeni gelin gibi evini yeniledi, mutfağına örtüler ördü, heveslede anlatırdı
daha bu evde 1 yıl bile oturmadan 1 çöp dahi almadan çekti gitti ve boşandılar
30 yıllık evliliklerinde artık yıllarca neler yaşadı beler biriktiyse herkes şoke oldu tabii,
kızlarından biride yeni evliydi henüz bu olaylar yaşandığında,
annem kadını görmüş, huzurum yerinde o yeter bana diyormuş
anneme pek anlatmam başıma kakacağı şeyler olabilir
birde kafasına takıp büyütüyor hasta oluyor
üzüldüğüm şeyleri yeri geliyo ben unutuyorum
ama annemin arşiv hafızası süper hep aklında
Sen bana anlat pampa :13:
ipekcim ,herbirinize ayrı ayrı çok şey borçluyum,en kötü anlarımda yanımda oldunuz....ben de hep içimde yaşarım,ilk defa anlattım..rahatmış böyle,kendini sıkmaya değmezmiş...Senin gibi hissedemesek de her birimiz bir şeyler bulduk senden quarta. Keşke elimizden bir şey gelse de yüreğini hafifletebilsek..
Herkes bir şans daha hakkediyor desem, uzun vadede yaşanmış bir şey. İnsan kararsız kalıyor. Hani kısa vadeli olsa ya da tek gecelik bir halt yeme olsa yine düşünür insan çocuk var falan diye..
Zamana yaymak en güzeli sanırım bu noktada. Zaman size en hayırlısını getirecek bence. Sen de bol dua et. Kalbin gerçekten huzur bulacak canım.
Bende anlatmam kimse anlamaz sorunum varmu yokmu diye,sadece çok yakınımdakiler bilir durumu.
Kızçemle olan durumu anlattım mesela ama özel hayatımı pek bilen olmaz,ketum davranırım genelde.
Özel olmazsa, hiç yaklaşmaya filan çalışıyormu bu arada sana karşı duyguları nasıl
ahaha pekii çekirgecimm benim :)
Anneler çekeceğini çekmiş
Şimdi en ufak bişey duyunca içerliyolar hepten
Biz yolun başındayız bana söyle ben kimseyi tanımıyorum hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?