- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.180
- 1.423
- 60
Telden giriyorum bugun evleneli bir ay oldu cabucak gecti cok sukur iyiyim huzurluyum. Gorumce faktorum aara ara hala var ama takmiyorum insan yaninda canim canim biliyorum ki icinden hic oyle degil yapmacik yani
Nikahim cok guzel gecti gece de eglenmeye gittik inanilmaz keyifliydi corluda ki butun yerel gazetelerde cikti eminim duymayan kalmamistir.
Dorugun babasi ile bi ara kapistik velayet icin elinden ne geliyorsa yap dedim bisi yapamicagi icin havlamayi kesti.
Hmmm baska baska ne anlatayim simdilik bu kadar sanirim :)
Evlilik için daha erkendi abla ben 20 o ise 24 yaşında.
Annesinin tarafını tutmuyordu ALLAH var hep beni savundu.
Ama işte hatalar olunca kaldıramayacağımı anladım bitirdim abla..
Daha yaşın çok ufak,ileride çok daha güzel günlerin olacaktır.
Belkide karşına çok daha iyi birsi çıkacaktır
Ona pek inancım yok işte abla.
Ondan başkasını kabul edemem birlikte olamam gibi hissediyorum.onunla büyüdüm çünkü..
Yapma bee evladım düşünme böyle sakın,anlamıyorum ben ya bu gençliği,hayatınızı tek kişiye endekslemeyin lütfen daha yaşın kaç ki senin şimdidien böyle düşünüyorsun.
Haklısın abla da aşk belası işte sevdin mi kör oluyorsun tüm erkeklere
Haklısın abla da aşk belası işte sevdin mi kör oluyorsun tüm erkeklere
Sen yinede kör olma olurmuüzülürsün yıpranırsın anlıyorum seni ama kendinide buna şartlandırma sakın
Günaydın ahali
Geçmiş bayramınızı kutlarım ( Paracıklarımı beklerim)
Bugün geç kalmamak adına Ousla geldim , normalde aynı yere gelmemize rağmen uykumu bölmez bi 25 dk daha yatardım
Elmoş geçmiş olsun
Merve hayırlısı olsun, anlatmak istersen dinleriz
O körlük hayatına yeni birisi gelene kadardır :) elbette bu hemen olabilecek bir şey değil ama zamanla göreceksin, sular durulacak, yelkenler yeniden fora olacak ve o yelkeni birlikte havalandıracağın birisi olacak.
Ona pek inancım yok işte abla.
Ondan başkasını kabul edemem birlikte olamam gibi hissediyorum.onunla büyüdüm çünkü..
Daha çok taze diye böyle düşünüyosun
Zamanla neleri unutmuyo ki insan
ZİBİDİM CANIM dilerim bir ömür boyu mutlu olursun
seni gelinklikli görmeyi çok istiyorum
Telden koyamiyorum ki cnm tüh ama instagramin varsa beni ekleyebilirisn burcu_adiguzel
Facetende bulup ekleyebilirsin..
Cok cok tsk ederim iyi dilekleriniz icin..
Koyden sut geldi simdi onu kaynattim togurt mayalicam
Temizlik yapiyorum ama yoruldum keske gercekten bir sebastiyanim olsaydi evi hemen temizliseydi :))
https://m.facebook.com/home.php?refsrc=https://m.facebook.com/home.php&refid=9&_rdr#_=_ben faceten istek gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?