09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım sana msj attım tebrik için ama görmedin sanırım
cevp gelmeyince biraz gönül koydum :S

çoook güzel bir gelin olmuşsun maşallahh subhanallah
mutluluğun huzurun daim olsun,

canım sana msj attım tebrik için ama görmedin sanırım
cevp gelmeyince biraz gönül koydum :S

çoook güzel bir gelin olmuşsun maşallahh subhanallah
mutluluğun huzurun daim olsun,

Aaaa sen bana nasil gonul koyarsin ask olsun kuzuum telden giriyorum ya vallahi gormedimm yoksa asla cvp vermemezlik yapmam amin cnm cok sagol

Aaaa sen bana nasil gonul koyarsin ask olsun kuzuum telden giriyorum ya vallahi gormedimm yoksa asla cvp vermemezlik yapmam amin cnm cok sagol

oyy sen mutlu ol kuzum benim
gönlümü aldın hemencik:)

kısa elbise iyiki giymemişsin
seçimin harika olmuş şık ve sade
yüzünün güzelliği ön plana çıkmış

Ziboş her zaman ki gibi çok güzelsin
Bende tebrik etmiştim, görmedin de ben alınmadım
Tekrar mutluluklar

oyy sen mutlu ol kuzum benim
gönlümü aldın hemencik:)

kısa elbise iyiki giymemişsin
seçimin harika olmuş şık ve sade
yüzünün güzelliği ön plana çıkmış
Is kokteye ve 400 kisiye donunce mecburen uzun gelinlik bicim aldim tatlim cok tsk ederiim.. benimde icime cok sindi sade ama şiktiim hersey gonlumize gore oldu cok sukur

Akıllı olun lan hastayiz ama ölmedik daha :)

eee havadislerden haber ver ki anlayalım ölmediğini

Ah be abla keşke havadisim olsaydı, geçen hafta pazardan beri yatıyorum. Enfeksiyon, grip, taş hersey bir araya geldi :) Doğum yapıyorum evdeyim

Ah be abla keşke havadisim olsaydı, geçen hafta pazardan beri yatıyorum. Enfeksiyon, grip, taş hersey bir araya geldi :) Doğum yapıyorum evdeyim

exle tatile gitmedin mi sen ben orda hastalandın da ex bir an bile başından ayrılmadı sırtında o acilden bu acile taşıdı diye düşünmüştüm :108:

exle tatile gitmedin mi sen ben orda hastalandın da ex bir an bile başından ayrılmadı sırtında o acilden bu acile taşıdı diye düşünmüştüm :108:

Çok romantik olmuş :) Gazi acilde basımda bekledi sonra babam ona carladı sonra kavga cıktı Ne kadan da romantik

Elmoş geçmiş olsun tekrar

Sebatiye abla da dizi senaryosu filan yazsın bence

Çok romantik olmuş :) Gazi acilde basımda bekledi sonra babam ona carladı sonra kavga cıktı Ne kadan da romantik

gazi acil mi kız bize yakın hem benim kardeş orda doktor haberimiz olsaydı bizde gelir başında beklerdik :)))

baban senin yine şekerini felan çıkarmıştır diye carlamıştır

kızlar ben geldim ,sizleri çok özledim,nasılsınız?kim var kim yok görünmüyosunu< da..
elmişim nasıl oldun canım doktora gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…