09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

zibidi allah mutlu mesut etsin bi yastıkta kocatsın birbirinize olan sevginiz hep artsın çok güzel bir gelin olmuşsun.

elmyraa tostum hasta mısın sen? geçmiş olsun.

hoşgeldin canım
nasılsın

canım hoşbulduk...düne kadar daha iyidim ,gece kulak ağrısından tırlamadım valla.
konyada alerjilerim coştu sonra da kulağıma vurdu...sonra kulak akmaya başlayınca rahatladım biraz..bugğn de doktordaydım..
alerjiden dedi.duymuyo zaten şu an sol kulağım..:)ilaçlar verdi 2 hafta sonra bakalım yoksa tüp takıcam dedi..
tonla şey söyledi,toz tüy yasak,saçlarını bile kısacık kestir dedi:):)hepsini uygulamam mümkün değil gibi ama..en kötüsü de sigara kesin yasak dedi...valla kulağı kurtaramam dedi...

neyse elmişim seninki daha önemli ,doktor ne dedi?
gofretcim bayramın nasıl geçti?

çook geçmiş olsun canım yaa
nelerle uğraşmışsın

kulak duymama olay streslede alakalıymış
anneminde bir dönem kapanmıştı diyebilirim
dr o zaman söylemişti.

Benim bayramım iyi geçti çok şükür dinlendim, kurban işi için anneme yardım ettim fln
kendi ailemleydim bu bayram :)

konya nasıldı bebişi sevdimi Atacım :)

aaa ilk defa duydum böyle bişey
Çok geçmiş olsun

Hoş geldin Quartacım asıl sen nasıl oldun
sağol çek daha iyi olucam inşallah..sözde dün akşam büyük hesaplaşma vardı ama olamadı,kulağım engel oldu..
sen nasılsın canım,iyi dinlendin mi bayramda?

valla gofretcim alerjiden orta kulak iltihabı oluyo bende...stress mi ondan bol bol var bende
ne güzel aile yanı her zaman huzur durağı vallahi..:)
Ata bayıldı bebeğe,sevdi okşadı,aman uyanmasın diyre sifonu bile çektirmedi
üzmedi beni orda,gezdik dolaştık,Mevlana ya gittik..park bahçe gezdik. kalabalıkta zaten vakit geçiverdi işte..

Herkese geçmişler olsun, şifa versin Rabbim ben de bel ağrısından sürünüyorum, iki gündür doğrultamadım kendimi, bugün sonunda acilde aldım soluğu muscoril + voltaren çaktılar yarına da geçmezse mr çekilecek son duruma bakılacak..

ayy kıyamam sana,ne oldu böyle topikte herkes perişan..
çok geçmiş olsun canım,aman o karışımı pek iyi bilirim ne yaızk ki...inşallah kısa zamanda toparlanırsın..Allah kolaylık versin bel ağrısı çok zor..

sağol çek daha iyi olucam inşallah..sözde dün akşam büyük hesaplaşma vardı ama olamadı,kulağım engel oldu..
sen nasılsın canım,iyi dinlendin mi bayramda?
.

Ay yok dinlenmek kim ben kim
Benim hayatım hep bi koşturmaca
Biraz uykumu alabildim sadece o kadar ama sabah geç kalkınca da gece gözüme uyku girmedi
Evde hiç nete girmeyen ben kk da dolandım durdum

Sende mi brütüs
Noldu hepinize birden nazar mıdır nedir
Geçmiş olsun çok

zaten hayatta dört ağrı tahammülü en zor ağrılar üçü şuan sayfada mevcut, kulak ağrısı, bel ağrısı, taş düşürme ve safra kesesi ağrısı.. kırk doğuma bedeldir ağrıları...

Ağrı eşiğim normalde çok yüksektir ama bugün artık dayanamadım... iki fıtığım birden var, 9 gün evde olmak yaramadı bana :) millet tatil diye sevinir ben sürünüyorum resmen :)

aaa ilk defa duydum böyle bişey
Çok geçmiş olsun

sağol canım..alerjenler buruna yerleşiyo,ordan da kulak yolu ve ciğerleri etkiliyo. astımım da var benim..basınç kulak zaırnı çökertiyo,iltihap yapıyo..bebekliğimden beri var bu hastalık..
devamlı alerji ilaçlrı burun spreyleriyle yaşıyodum..en son sıkıldım tüm ilaçları bırakmıştım..ama bırakmamam lazımmış işte..
dozları artarak tekrar başladım..
o kadar dikkat etmek gerekli ki.. toz olmıcak,halı kullanmıcaksın(yatak odamda yok),yün asla kullanmıcaksın,(yün karışımı bile giyemem),bitki olmıcak evde,tüylü hayvan yasak.saçlar alerjenleri tutuğu için kısacık oalcak,her sabah ve akşam yıkanacak,temzilik bile yaparken maske takıcaksın,nevresimler en az 60 derecede 3-4 günde bir yıkacak..daha tonla şey...

Ay yok dinlenmek kim ben kim
Benim hayatım hep bi koşturmaca
Biraz uykumu alabildim sadece o kadar ama sabah geç kalkınca da gece gözüme uyku girmedi
Evde hiç nete girmeyen ben kk da dolandım durdum
e hani 2 günde gezmeyi bitirip dinlenicektin:)
geç kalkmak bile iyi gelmiştir,gerçi ben gündüzcüyüm,sabah 5 te de kalkarım..
ousla gezseydiniz ya biraz...

nobody inan ağrımdan hüngür hüngür ağladım..kulağa yapılacak bişi de yok..çok şükür ağrı haiffiledi biraz..
bel ağrısını iyi bilirim,umarım kısa zamanda toparlanırsın..dikkat et kendine,gerilme bir de..gerginlik daha çok ağrı yapıyo insanda...
böbrek ağrısını söylerler hep,elmişime Allah yardım eetsin...
çalışıp koşturmaya alışan kadınlara iyi gelmedi bu 9 gün bence..yapıcak bişi bulamadık demek ki

e hani 2 günde gezmeyi bitirip dinlenicektin:)
geç kalkmak bile iyi gelmiştir,gerçi ben gündüzcüyüm,sabah 5 te de kalkarım..
ousla gezseydiniz ya biraz...

Evdeki hesap çarşıya uysa şaşardım
Bilmem dıdının dıdısı tyemeğe çağırmış bunların anne tarafını, herkes tamam demiş biz de mecbur tamam dedik
Oraya gittik üçüncü gün
Bi akşamda anneanne kayboldu dediler, eşimde oranın anahtarı var 11 buçukta gittik evde hırsız var sandık
anahtarı üstünde bırakmış gitmiş 2 sokak ilerdeki komşuya kahve höpürdetiyomuş, telefonu da 4 saattir duymamış
Bi sevindi merak edildi ayağına gidildi diye
Haftasonu da kayınvalidemler döndü, onları görmeye gittik işte

quarta ve nobody size de geçmiş olsun çok zor ağrılar yaa umarım ilaçlar fayda gösterir.

topak resmen dökülüyor.

bizim de bayramın 4. günü ousun babannesi vefat etti cumadan beri bi koşturmaca oldu hep.

Ben bi de misafir ağırladım sormayın :) resimdekilere ek olarak bir de kısır yaptım tam oldu Can sıkıntısı insana her şeyi yaptırıyormuş.

çek güldürdün beni yine her zamanki gibi

Ben bi de misafir ağırladım sormayın :) resimdekilere ek olarak bir de kısır yaptım tam oldu Can sıkıntısı insana her şeyi yaptırıyormuş.

Eki Görüntüle 834735
iyi iyi yap tabiii,sonra da bel neden böyle oldu,,kıymet bilecek birilerine mi yaptın bari?
eline sağlık bu arada nefis görünüyo,kısıra da bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…