kızlar ben geldim ,sizleri çok özledim,nasılsınız?kim var kim yok görünmüyosunu< da..
elmişim nasıl oldun canım doktora gittin mi?
hoşgeldin canım
nasılsın
kızlar ben geldim ,sizleri çok özledim,nasılsınız?kim var kim yok görünmüyosunu< da..
elmişim nasıl oldun canım doktora gittin mi?
canım hoşbulduk...düne kadar daha iyidim ,gece kulak ağrısından tırlamadım valla.
konyada alerjilerim coştu sonra da kulağıma vurdu...sonra kulak akmaya başlayınca rahatladım biraz..bugğn de doktordaydım..
alerjiden dedi.duymuyo zaten şu an sol kulağım..:)ilaçlar verdi 2 hafta sonra bakalım yoksa tüp takıcam dedi..
tonla şey söyledi,toz tüy yasak,saçlarını bile kısacık kestir dedi:):)hepsini uygulamam mümkün değil gibi ama..en kötüsü de sigara kesin yasak dedi...valla kulağı kurtaramam dedi...
neyse elmişim seninki daha önemli ,doktor ne dedi?
gofretcim bayramın nasıl geçti?
canım hoşbulduk...düne kadar daha iyidim ,gece kulak ağrısından tırlamadım valla.
konyada alerjilerim coştu sonra da kulağıma vurdu...sonra kulak akmaya başlayınca rahatladım biraz..bugğn de doktordaydım..
alerjiden dedi.duymuyo zaten şu an sol kulağım..:)ilaçlar verdi 2 hafta sonra bakalım yoksa tüp takıcam dedi..
tonla şey söyledi,toz tüy yasak,saçlarını bile kısacık kestir dedi:):)hepsini uygulamam mümkün değil gibi ama..en kötüsü de sigara kesin yasak dedi...valla kulağı kurtaramam dedi...
neyse elmişim seninki daha önemli ,doktor ne dedi?
gofretcim bayramın nasıl geçti?
çok güzel olmuşsun maşallah canım...Allah mutluluğunu daim etsinn inşşş
sağol çek daha iyi olucam inşallah..sözde dün akşam büyük hesaplaşma vardı ama olamadı,kulağım engel oldu..Hoş geldin Quartacım asıl sen nasıl oldun
valla gofretcim alerjiden orta kulak iltihabı oluyo bende...stress mi ondan bol bol var bendeçook geçmiş olsun canım yaa
nelerle uğraşmışsın
kulak duymama olay streslede alakalıymış
anneminde bir dönem kapanmıştı diyebilirim
dr o zaman söylemişti.
Benim bayramım iyi geçti çok şükür dinlendim, kurban işi için anneme yardım ettim fln
kendi ailemleydim bu bayram :)
konya nasıldı bebişi sevdimi Atacım :)
Herkese geçmişler olsun, şifa versin Rabbim ben de bel ağrısından sürünüyorum, iki gündür doğrultamadım kendimi, bugün sonunda acilde aldım soluğu muscoril + voltaren çaktılar yarına da geçmezse mr çekilecek son duruma bakılacak..
sağol çek daha iyi olucam inşallah..sözde dün akşam büyük hesaplaşma vardı ama olamadı,kulağım engel oldu..
sen nasılsın canım,iyi dinlendin mi bayramda?
.
Herkese geçmişler olsun, şifa versin Rabbim ben de bel ağrısından sürünüyorum, iki gündür doğrultamadım kendimi, bugün sonunda acilde aldım soluğu muscoril + voltaren çaktılar yarına da geçmezse mr çekilecek son duruma bakılacak..
ayy kıyamam sana,ne oldu böyle topikte herkes perişan..
çok geçmiş olsun canım,aman o karışımı pek iyi bilirim ne yaızk ki...inşallah kısa zamanda toparlanırsın..Allah kolaylık versin bel ağrısı çok zor..
aaa ilk defa duydum böyle bişey
Çok geçmiş olsun
e hani 2 günde gezmeyi bitirip dinlenicektin:)Ay yok dinlenmek kim ben kim
Benim hayatım hep bi koşturmaca
Biraz uykumu alabildim sadece o kadar ama sabah geç kalkınca da gece gözüme uyku girmedi
Evde hiç nete girmeyen ben kk da dolandım durdum
nobody inan ağrımdan hüngür hüngür ağladım..kulağa yapılacak bişi de yok..çok şükür ağrı haiffiledi biraz..zaten hayatta dört ağrı tahammülü en zor ağrılar üçü şuan sayfada mevcut, kulak ağrısı, bel ağrısı, taş düşürme ve safra kesesi ağrısı.. kırk doğuma bedeldir ağrıları...
Ağrı eşiğim normalde çok yüksektir ama bugün artık dayanamadım... iki fıtığım birden var, 9 gün evde olmak yaramadı bana :) millet tatil diye sevinir ben sürünüyorum resmen :)
e hani 2 günde gezmeyi bitirip dinlenicektin:)
geç kalkmak bile iyi gelmiştir,gerçi ben gündüzcüyüm,sabah 5 te de kalkarım..
ousla gezseydiniz ya biraz...
Ben bi de misafir ağırladım sormayın :) resimdekilere ek olarak bir de kısır yaptım tam olduCan sıkıntısı insana her şeyi yaptırıyormuş.
Eki Görüntüle 834735
çek güldürdün beni yine her zamanki gibiEvdeki hesap çarşıya uysa şaşardım
Bilmem dıdının dıdısı tyemeğe çağırmış bunların anne tarafını, herkes tamam demiş biz de mecbur tamam dedik
Oraya gittik üçüncü gün
Bi akşamda anneanne kayboldu dediler, eşimde oranın anahtarı var 11 buçukta gittik evde hırsız var sandık
anahtarı üstünde bırakmış gitmiş 2 sokak ilerdeki komşuya kahve höpürdetiyomuş, telefonu da 4 saattir duymamış
Bi sevindi merak edildi ayağına gidildi diye
Haftasonu da kayınvalidemler döndü, onları görmeye gittik işte
iyi iyi yap tabiii,sonra da bel neden böyle oldu,,kıymet bilecek birilerine mi yaptın bari?Ben bi de misafir ağırladım sormayın :) resimdekilere ek olarak bir de kısır yaptım tam olduCan sıkıntısı insana her şeyi yaptırıyormuş.
Eki Görüntüle 834735
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?