09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Selamlar, nasıl herkes iyi mi işlerim yoğun başladı bu hafta pek giremiyorum..
Belim hala fena Birde ben o resmi açamadım sanırım kaldırdın linki..?

Elmiş doktora gidecekmiş bugün ne yaptı acaba nasıl oldu düzeldimi birazcık

hanım abla,elmiş doktorda hala..taş kırma için bir operasyon yapıcaklardır. kendisi de tam bilmiyo nasıl birşey olduğunu..tırsıyodu hafiften.doktordan çıkınca arıcak beni,haber veririm size de..

hanım abla,elmiş doktorda hala..taş kırma için bir operasyon yapıcaklardır. kendisi de tam bilmiyo nasıl birşey olduğunu..tırsıyodu hafiften.doktordan çıkınca arıcak beni,haber veririm size de..

uyy... laserle mi kırılacak? :) Allah yardımcısı olsun en az 10 gün sürünecek

bende elmayra bugünlerde görünmüyor banlımı yoksa diyecektim ki hastaymış, geçmiş olsun. fonda da geçmişler olsun şarkısı çalıyo, ne tesadüf ama koro halinde geçmişler olsun diyoz sana elmayra

Geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim,selamlarııda söyle kendisine bir an önce iyileşsin gelsin aramıza

Günaydınlarrr şekerlerrrr
Elmiş naptı acaba dün iyidir umarım
Çek te cezalı kaç gün acaba cezası,müdüdürm çekin zindanını üst kata tahsis etmişhavalı güneşte alıyormuş

günaydınnn hanımlarrrr

bayram çıkışı işler fenaydıııı yaaaa...
milletin işi gücü yok bayramda hastaneye gelmişler...
kurban eti yerine kontrast madde yemişler..ailecek fotoğraf çektircekleri yere tomografi çekinmişler...rekor sayıda çekimm olmuşş yaaa..
tatil dönüşü büyük süpriz oldu bize..
2 gündür doğru düzgün giremedim dünce cute için girip çıkıodum..
hepimizin başı sağolsunn öncelikle cuteminnn

bu arada hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsunn bebişlerrr

Günaydın herkese canlar..
Çek banlanmış..
elmişte hasta..
Bugün boş olur yine burası..:2:

Gunaydin canlarim.. kahvaltimizi ettik kocami ise oglumu okula yolladim pek guzel dusumu aldim hazirlandim birazdan carsiya cikicam kas biyik vs.ordan da kocamin yanina giderim.
Kizlar reglim iki gun gecti
Gecen ay hic korunmadik istiyoruz da ama ertuda sprem hareketi dusuk cikti ve varikosel varmis yani hamilr kalirsa. bnce mucize:) bugun idrar testi yapicam

elmiş nasıl oldu diye baktım da hastaymış hala görüşen varsa çok geçmiş olsun dediğimi iletirse sevinirim.

çek de banlanmış :/ burdaki kızlara nazar değdi cute'in durumu da malum

ben pek giremiyorum gündüz, okuldayım şimdi zaten dersim boş olunca bir bakayım dedim. kendinize iyi bakın görüşmek üzere canlar

Merhabalar..
Elmiş taş düşürüyomuş göz ucuyla bakınıyorum çok üzüldüm en kısa zamanda iyileşir inş.

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum

kuzum neyin var çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…