09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ama abla ben daha cevap vermedim ki
Konu başlıklarını sıraladım sadece

Güzeldi
işlerimi güçlerimi sıfırladım

Konu başlıklarını verdin ya yeter de artar bile
Banlı olunca öyle oluyor,geçen bende öyleydim ya evi halletim hemen camlar filan silindi,bazende işe yarıyor ama

Konu başlıklarını verdin ya yeter de artar bile
Banlı olunca öyle oluyor,geçen bende öyleydim ya evi halletim hemen camlar filan silindi,bazende işe yarıyor ama

Konu dışı değil ki
bulunduğum konunun da başlığı vardı içinde

Evet 2 gün iyi oluyor da uzarsa sıkıyor ban

selam kızlar..
elmiş yazdı az önce,ağrısı çokmuş ama parça parça biraz düşürmüş taşları böyle giderse lasere gerek kalmıcakmış...

çek hoşgeldin,hanım abla merhaba...

selam kızlar..
elmiş yazdı az önce,ağrısı çokmuş ama parça parça biraz düşürmüş taşları böyle giderse lasere gerek kalmıcakmış...

geçmiş olsun dileklerimizi iletirmisin quartacım

sen nasılsın sağlık durumun nasıl

geçmiş olsun dileklerimizi iletirmisin quartacım

sen nasılsın sağlık durumun nasıl

yazarım gofretcim ama şarjı çok azmış o yüzden 1-2 cümle yazıyor bana..

kulağım hala tıkalı akşamları da ağrı oluyor biraz..korkuyorum düzelmezse tüp takacaklar diye
ay hiç derdim yokmuş gibi bir de bu çıktı..
neyse boşverin beni,sen nasılsın?

iyiyim bende işler biraz yoğun,
Allah beterinden korusun quartam yaa
bazen herşey üst üste geliyor
gücümüzün farkında olmamız içinmi diye düşünceye kapılıyorum safcana :)

Hoş buldum
Sana da geçmiş olsun
Lanetli topik olduk sanki

Hoş buldum

çekirgecim, yazamadım sana da
geçmiş olsun
neyse kısa sürmüş
sende keyifler nasıl

quartam sen orta kulak iltihabına mı yakalandın? canım benim ya çok geçmiş olsun

iyiyim bende işler biraz yoğun,
Allah beterinden korusun quartam yaa
bazen herşey üst üste geliyor
gücümüzün farkında olmamız içinmi diye düşünceye kapılıyorum safcana :)
l

ben fark ettim gofretcim gücümü ama sınırları daha fazla zorlamasa artık
iş olsa bi dert olmasa bi dert ..ben şimdi iç piyasaya bakıyorum ya işler pek yok,sıkılıyorum yapacak bişi de bulamıyorum..sıkılıyorum bunalıyorum herşey üstüme üstüme geliyo...

herkes toplaştı mı ne

İnsan kendi konusundan utanır mı neyse kapadım gagamı

Evet nurtopu gibi 20 puanım oldu sabit kalır inş

O utanmazz şekerim habire gelip yazar
Puanlarımız aynı hacı :13: sabit kalıyor ne güzel eskiden süresi dolunca sıfırlanıyordu

selam kızlar..

Selamm canım hoş geldin sende,inşallah lazerede gerek kalmadan düşer taşları,konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletiver olurmu

evet ipekcim sağol,alerjik hem de..burun boğaz hepsi toptan feci...tonla ilaç alıyorum,işe yarasa bari..
sen nasılsın?

canım bol bol buhar yap kendine. akşam nane koyabilirsin suya battaniye altına gir çek nefesini bol bol. çok iyi gelir. ilaçlarını al. süt karabiber zencefil karışımı iç yat.. çok faydası olur.
bende tas da aynı hamam da aynı. feci ruh sıkıntısı çekiyorum ne hikmetse. okumadığım dua kalmıyor.

kızlar bir yazı okudum bir parçası bu. çok etkilendim bu kısımdan.

maruz kıldığı musibetlerden dolayı aşırı üzülen adam, bir maneviyat büyüğüne müracaatla der ki:

- Ben uğradığım zorluk ve sıkıntılardan çok üzülüyorum. Bana bir yol gösterebilir misin? Maneviyat büyüğü, önce seni tanıyalım, sonra düşüncelerimizi dile getirelim, sen kimsin der?

-Ben Müslümanlardan bir Müslüman'ım, deyince maneviyat büyüğü:

-Öyle ise der, sen Müslüman kelimesinin ne manaya geldiğini bilmiyorsun. Müslüman, teslim olan demektir. Allah'ın kendisi hakkında takdir buyurduğu varlık ve darlığa, iyilik ve kötülüğe, sıhhat ve hastalıklara sabırla, rıza ile teslim olan!.. Adam:

- Ben de teslim oluyorum işte, der.

- Hayır der, sen teslim olmuyorsun, teslim olsan beğenmediğin olaylardan aşırı derecede rahatsızlık duymaz, arkasında kim bilir ne hikmetler var diyerek teslim olursun Allah'ın sana takdir ettiği imtihanlara, razı olursun sıkıntı ve zorluklara.

zorlanmasın tabii :)
bende fark ettim ama keşke damdan düşmeden anlasaydım bazı şeyleri diyorum
neyse hayıra yormak lazım

hayatla barışık olmayıncada işin içinden çıkılmıyor quartam

ya iç piyasa daha yoğun olur aslında
bende iç piyasa işleriyle uğraşıyorum,
gerçi sektöre göre değişir de.

Yurdışı eminim daha zevklidir, ah şu dil sorunum olmasa

Sanada çok geçmişler olsun doktor filan ne diyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…