09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum

Ghçmiş olsun canım benim.
Taş düşürmek biraz sıkıntılı bir süreç.
Umarım çabuk atlatırsın.
Ağlama kuzum niye ağlıyorsun atlatacaksın geçecek.
Yapabileceğim birşey varsa haber et, elimden geleni yaparım biliyorsun

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum

Ağlama elmişim atlatacaksın bunuda inşallah şu na kadar taş kırıldımı peki

YAWWW sende varyaa gelip bir şamar patlcam sana ne demek parlak değil
tamam zor bir durum ama Allahım beterinden saklasın
tek sorun cok agrı çekeceksin kuzu yaa
Rabbim şafi adıyla şifa versin sen güçlü birisin Allahtan geldi
Allahın izniylede gececek inşallah
daha everecez seni :)))

Elmayracım çook geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı günlerine dönersin inşallah canım benim yaaa...

selam kızlarburası ıssız olunca hiç tadı tuzu olmuyor :26:
büyük geçmiş olsun elmy
umarım bu taş düşürme sürecini çabuk atlatırsın :26:

selamlar kızlar ,

elmişş ağlama Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun atlatıp kurtulucaksın en kısa zamanda

cuteyi de yeni okudum çok üzüldüm, başı sağolsun , bidaha yaşatmasın Allahım

kızlar selam..
burda kimse olmayınca yalnız hissettim kendimi vallahi...
elmişin sancısı çok sanırım telefonumu açmıyo,ben de w.app tan yazıp duruyorum ona

tadımız kaçtı resmen ya..nobody belin nasıl oldu?
benim kulak hala iyi değil,ütıkanmış durumda,ağrı da arada geliyo..tonla ilaç da mahvetti benii..iğne ipliğe döndüm,hortlak gibiyim...

çek de banlı..kaç gün acaba??

neyse öptüm sizleri..

Sevgili Müne Hanım,
Satırlarıma başlamadan önce 'konu dışı' diye verdiğiniz cezadan ötürü teessüflerimi sunarım
Zira gayet konu içi yazdığımı düşünüyorum
13 konunun 10 u eş ailesi ile ilgili didim, pişman değilim

Selam kızlar,
Banım sona ermiş te işim vardı
Yeni geldim yerime
Elmoş geçmiş olsun, dayımın da öyleydi böğürüyodu resmen. Allah yardımcın olsun
Cute çok üzüldüm, başın sağ olsun. Senin durumun nasıl ?
Başka bişey varsa bana yazın ben Fransız kalmış olabilirim

Kimler gelmiş kimlerrrr çekkkk hanım sefa buyurdunuz nasıldı ı kodes hayatı ben sana o gün demedimmi cevap verme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…