kuzum neyin var çok geçmiş olsun.
Tas dusuruyrm kadisim, cok cnm yaniyo
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum
büyük geçmiş olsun elmyIyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kızlar dün geceden beri hastanedeyim durumum pek parlak degil. Lazerleri çizerlerse 10 gün fln sürermiş şimdilik serum veriyorlar ağrımı sindiriyorlar bende sürekli agliyirum
selamlar kızlar ,
elmişş ağlama Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun atlatıp kurtulucaksın en kısa zamanda
cuteyi de yeni okudum çok üzüldüm, başı sağolsun , bidaha yaşatmasın Allahım
kötü bir şeyler olmuş
cute kimi kaybetti((
Kimler gelmiş kimlerrrr çekkkk hanım sefa buyurdunuznasıldı ı kodes hayatı ben sana o gün demedimmi cevap verme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?