09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Allahım................................

Hııı hatırladım şu hastaneye gitmemek için direnen kız..
Çok üzüldüm ben de ya..
Kaç gündür kayıptı? Bir de bunların ailesel bir sorunu var mı ki çocuk bu kadar tepkili? Ya da aile olarak bir şeyler yapmadılar mı psikolog falan

Tüp takılsın rahatlayacaksın ya hastalık derdin bitecek sıkıntılı değil o işlem.. inan bana çok da iyi gelecek böyle sürekli çekmektense tüp ciddi rahatlatlacak.. sıkma canını sen.

iyiyim şimdi canım benim izin kullanmam için sanırım hastanede yatış yapmaları lazım yoksaa çoook zor :))) 1 gece dinlendim sabah şiş suratla yine başladım yapacak bir şey yok :)

ay ciddi olamazsın,çok çok üzüldüm gerçekten..ben anne kız durumları daha iyiye gider diye düşünmüştüm,yazık olmuş..
Allah herkesin çocuğunu korusun,vicdanlı insan çıkarsın karşılarına..

Spreyler iyi geliyor buruna hiç değilse azda olsa açıyor burunu,her şey yasak ta ne kadar uyulacak ki hepsine off ya ne sıkıntılı işler bunlar böyle.Tüpün faydası oluyor ama kulakta,bir süre sonra kendiliğinden atıyor kulaktan yan öyle biliyorum.

2 gündür kayıptı, anne baba ayrı.. baba umursamaz anne yabancı.. sorun çok yani.
şimdi çıkmam lazım yarın detayları aktarırım kuzularımı alıcam ..

iyi akşamlar hepinize

korkutma ipek beni şimdiden :)
görümcelere bir ton laf ettik
bende onlardan biri olup çıkmayayım :)

Bizim gelin de endüstri müh.
Eskidenmiş o görümce gelin çekişmeleri. Yeni kuşak kardeş gibi olabiliyor ya bir şeycik olmaz. Ama kız kuralcıdır orası kesin bak.

ne bileyim sezeryan dahil 3 ameliyat geçirdim zaten,işlemden korkmuyorum aslında,iyi olacağımı bilsem..tüp iyi eder diyosan yaptırayım ben de..doktorum önce ilaç tedavisi deneyelim dedi,yoksa tüp takarım dedi..

bi de seninkilerin dini bütündü değil,vicdansızlar,izin bile vermiyolr o halde çalıştırıyolar...puuuhhhh suratlarına tükürme efekti ablacım bu..

ben ona çok uymadığım ve bazı şeyleri kendi haline bırakıp takmamaya çalıştığım için ses gürültü yok ama sessiz bir huzursuzluk var ve her an tetikde olma durumu.

İç piyasacılar öyle canım yaa ama mail olayına adapte oluyorlar artık yavaş yavaş :)
Dil için kursa gitmiştim daha önce iyi kurumlardı ama devamını getiremedim
birde işimde kullanmayınca bildiklerimde uçtu gitti
eksikliğim aslında bu benim :S

İnanılır gibi değil,ne korkunç bişey bu böyle

korkutma ipek beni şimdiden :)
görümcelere bir ton laf ettik
bende onlardan biri olup çıkmayayım :)

Gördünmü ipek neler diyor ona göre

2 gündür kayıptı, anne baba ayrı.. baba umursamaz anne yabancı.. sorun çok yani.
şimdi çıkmam lazım yarın detayları aktarırım kuzularımı alıcam ..

iyi akşamlar hepinize

İyi akşamlar canım. Ben de gitsem kuzuma off ya daha kavuşmama 2 saat var milimetrik olarak.

Eee gofretcim abinin düğününde beyaz giyersin artık görümce olduğun belli olsun

evet ablacım kulak zarımda çökme olduğu için tüpü düşünüyo doktorum.zarı onarınca atılıyomuş vücuttan..
burun spreyi açıyo da ,tiroid için zararlı o da..hastalık 1 değil ki bende bir de kortizonlu sprey veriyo doktorum yılın 10 ayı kullan diyo,burnumun içi yara oluyo sonra..
bunların hepsine ömür boyu dikkat etmen lazım diyo..

aman olsun ne yapalım,bu kadar sıkıntı içinde bile bi yerden neşe bulmak lazım..
çek hadi sende komik havadisler vardır. anneanne falan napıyo

İnanılır gibi değil,ne korkunç bişey bu böyle

Gördünmü ipek neler diyor ona göre

abla şimdiki ilişkiler daha bir saygılı daha bir herkes yerini biliyor daha doğrusu konuşmayı biliyor. yani kaynana gelin çekişmesi hala kıran kırana devam da o da kaynananın eski model olmasından ama görümce - gelin pek kalmadı sanki..zaman zaman tansiyon yükselse de o kadarcık da olsun dimi

hatta beyaz ve uzun gösterişli bir şey
başlangıcı iyi yapmak lazım demi

Başlangıç kına da oluyomuş İpek
Kınada da kırmızı giyecek daha

çek hadi sende komik havadisler vardır. anneanne falan napıyo

Bayramda kayboldu sandık ( Binada kimse yoktu ya bi de )
Anahtar eşimde vardı diye telefona cevap gelmeyince evine gittik
Komşusunda kahve höpürdetiyomuş bayan akşamın 23:30 unda hemde

Bi havalara girdi, merak edilmiş diye

ah canım hep kadın anlayışlı olmalı ki kavga gürültü olmasın..ay ben çok sıkıldım bu durumlardan artık..dost acı söyler gofretcim ,uzun zman gitmiyo böyle,giderse de dönüp bakıyosun,hep kendinden vermişsin,vere vere SEN diye bişey kalmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…