Bu arada size bir haberim var arkadaşımın bir kızı vardı hatırlarsanız bahsetmiştim sizden intihar etmeye kalkıştı diye 13 yaşındaevden kaçtı 2 gün önce ve malesef bu sabah bulundu ve 4 kişi tarafından tecavüze uğramış ( Allahım yaşatmasın kimseye tecavüzü gerçekleştirenlerde çocuk yaş aralığı 16-18....
O kadar üzgünüm ki anlatamam, arkadaşım savcılıkta sabahtan beri uğraşıyor, kız desen harap..
Hayat tecrübe ile öğretiyor işte bazen...
Bu arada size bir haberim var arkadaşımın bir kızı vardı hatırlarsanız bahsetmiştim sizden intihar etmeye kalkıştı diye 13 yaşındaevden kaçtı 2 gün önce ve malesef bu sabah bulundu ve 4 kişi tarafından tecavüze uğramış ( Allahım yaşatmasın kimseye tecavüzü gerçekleştirenlerde çocuk yaş aralığı 16-18....
O kadar üzgünüm ki anlatamam, arkadaşım savcılıkta sabahtan beri uğraşıyor, kız desen harap..
valla ablacım,katı kurallar var,devamlı aleji lacı burun spreyi kullanıcan,toz tüy bitki çiçek böcek yün küf yasak..daha tonla şey yasak..halı kilim battaniye yasak..sigara yasak
hepsine uymak mümkün değil ki...toz alırken bile maske takıcan diyo..
ilaçları dayadı ,2 hafta sorna kontrol var,iyi bulmazsa kulağıma tüp takıcakmış..
canım ablacım ,aman Allah korusun seni çocuklarına bağışlasın...biraz dinlenseydin ya neden başladın hemen işe??ben de belini merak ediyodum meğer daha önemli şeylerle uğraşmışsın..çok geçmiş olsun..
ooo hem de endüstrici azcık korkacaksın ondan canım kural abidesidir.
valla ablacım,katı kurallar var,devamlı aleji lacı burun spreyi kullanıcan,toz tüy bitki çiçek böcek yün küf yasak..daha tonla şey yasak..halı kilim battaniye yasak..sigara yasak
hepsine uymak mümkün değil ki...toz alırken bile maske takıcan diyo..
ilaçları dayadı ,2 hafta sorna kontrol var,iyi bulmazsa kulağıma tüp takıcakmış..
canım ablacım ,aman Allah korusun seni çocuklarına bağışlasın...biraz dinlenseydin ya neden başladın hemen işe??ben de belini merak ediyodum meğer daha önemli şeylerle uğraşmışsın..çok geçmiş olsun..
hepiniz toplaşın üstünüze bir örtü örtüp kurşun dökecem
korkutma ipek beni şimdiden :)
görümcelere bir ton laf ettik
bende onlardan biri olup çıkmayayım :)
Tüp takılsın rahatlayacaksın ya hastalık derdin bitecek sıkıntılı değil o işlem.. inan bana çok da iyi gelecek böyle sürekli çekmektense tüp ciddi rahatlatlacak.. sıkma canını sen.
iyiyim şimdi canım benim izin kullanmam için sanırım hastanede yatış yapmaları lazım yoksaa çoook zor :))) 1 gece dinlendim sabah şiş suratla yine başladım yapacak bir şey yok :)
ipekcim alerjik olunca buhar falan da yapamıyorum,nemli hava daha beter yapıyo beni...yün yasak battaniye altına bile giremiyorum:)
halılar kalktı odadan,çiçekler gitti evden..devamlı toz alınıp temizlik yapılıyo..:)
yine de sağol cnaım önerilerin için..
niye acaba ruh sıkıntısı,bu aralar bizden kaynaklı olabilir uzun zamandır iyi haberle gelen olmadı foruma:)
sıkılan can iyidir,kolay çıkmaz der babam
canım sizde durumlar nasıl,tamam öküzlerimiz benziyo ama sizde devamlı kavga gürültü huzursuzluk vs var mı?
piyasada iş çok yok şu ara,yoksa iç piyasa devamlı telefonla arıyo sıkılıyorum alışmamışım..hep mail kullanırım..türkler anında cevap bilgi istiyo :)
italya pazarı harikaydı tabii.neyse şu zamanları bi atlatayım,istanbul sseyahatlerim başlıcak artık tek iyi yanı o...
dil kursuna da gitsene,iyi olur işte,çocuk olunca zor olur çünkü..
korkutma ipek beni şimdiden :)
görümcelere bir ton laf ettik
bende onlardan biri olup çıkmayayım :)
2 gündür kayıptı, anne baba ayrı.. baba umursamazanne yabancı.. sorun çok yani.
şimdi çıkmam lazım yarın detayları aktarırım kuzularımı alıcam ..
iyi akşamlar hepinize
Eee gofretcim abinin düğününde beyaz giyersin artık görümce olduğun belli olsun
Spreyler iyi geliyor buruna hiç değilse azda olsa açıyor burunu,her şey yasak ta ne kadar uyulacak ki hepsine off ya ne sıkıntılı işler bunlar böyle.Tüpün faydası oluyor ama kulakta,bir süre sonra kendiliğinden atıyor kulaktan yan öyle biliyorum.
İnanılır gibi değil,ne korkunç bişey bu böyle
Gördünmü ipek neler diyor ona göre
hatta beyaz ve uzun gösterişli bir şey
başlangıcı iyi yapmak lazım demi
çek hadi sende komik havadisler vardır. anneanne falan napıyo
ben ona çok uymadığım ve bazı şeyleri kendi haline bırakıp takmamaya çalıştığım için ses gürültü yok ama sessiz bir huzursuzluk var ve her an tetikde olma durumu.
İç piyasacılar öyle canım yaa ama mail olayına adapte oluyorlar artık yavaş yavaş :)
Dil için kursa gitmiştim daha önce iyi kurumlardı ama devamını getiremedim
birde işimde kullanmayınca bildiklerimde uçtu gitti
eksikliğim aslında bu benim :S
Gördünmü ipek neler diyor ona göre
Eee gofretcim abinin düğününde beyaz giyersin artık görümce olduğun belli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?