- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
Sağ ol pampa
Aynı ne olsun
Git gel metrobüs işte
Seni sormalı
Artmasın da sabit kalmasına razıyım ben
kızlar bir yazı okudum bir parçası bu. çok etkilendim bu kısımdan.
maruz kıldığı musibetlerden dolayı aşırı üzülen adam, bir maneviyat büyüğüne müracaatla der ki:
- Ben uğradığım zorluk ve sıkıntılardan çok üzülüyorum. Bana bir yol gösterebilir misin? Maneviyat büyüğü, önce seni tanıyalım, sonra düşüncelerimizi dile getirelim, sen kimsin der?
-Ben Müslümanlardan bir Müslüman'ım, deyince maneviyat büyüğü:
-Öyle ise der, sen Müslüman kelimesinin ne manaya geldiğini bilmiyorsun. Müslüman, teslim olan demektir. Allah'ın kendisi hakkında takdir buyurduğu varlık ve darlığa, iyilik ve kötülüğe, sıhhat ve hastalıklara sabırla, rıza ile teslim olan!.. Adam:
- Ben de teslim oluyorum işte, der.
- Hayır der, sen teslim olmuyorsun, teslim olsan beğenmediğin olaylardan aşırı derecede rahatsızlık duymaz, arkasında kim bilir ne hikmetler var diyerek teslim olursun Allah'ın sana takdir ettiği imtihanlara, razı olursun sıkıntı ve zorluklara.
ipekcim selam
arada benimde ruhum sıkılıyır
dualara sığınmaktan başka bir çare yok
olası sıkıntılar karşısında hırçınlaşıp isyan etmek insanı daha kötü olaylara ve bozuk psikolojiye sürüklüyor
Sıkıntılara razı olup sabır gösterince gerçekten rahatlama hissediyorsun ve çıkış yolu kendiliğinden karşına çıkıyor aslında
Sağ ol pampa
Aynı ne olsun
Git gel metrobüs işte
Seni sormalı
Artmasın da sabit kalmasına razıyım ben
Bize bağlı oda çekimm uslu durursak bişicik olmaz
Selam herkese,
ben ölümden döndüm hani derler ya beyaz ışığı gördüm o derece :) belim için uygulanan infüzyon sonrası ilaç alerjisi geliştirdi bedenim ve bir anda nefes alamadığımı, taşikardim olduğunu farkedip kendimden geçtiğimi hatırlıyorum. Uyandığımda acilde herkes başımdaydı, çok şükür iyiyim iyi bir uyku sonrası sabahı normal dünyaya geri döndüm :)) bugünde iş yerinde baya yoğundum pek giremedim.
Elmoş taşlarını döküyormuş sonunda, dayan kuzummm geçecekk :)
Quarta sen nasıl oldun?
Umarım herkesler iyidir?
Selam herkese,
ben ölümden döndüm hani derler ya beyaz ışığı gördüm o derece :) belim için uygulanan infüzyon sonrası ilaç alerjisi geliştirdi bedenim ve bir anda nefes alamadığımı, taşikardim olduğunu farkedip kendimden geçtiğimi hatırlıyorum. Uyandığımda acilde herkes başımdaydı, çok şükür iyiyim iyi bir uyku sonrası sabahı normal dünyaya geri döndüm :)) bugünde iş yerinde baya yoğundum pek giremedim.
Quarta sen nasıl oldun?
Umarım herkesler iyidir?
Çok geçmiş olsun Nobody
iyilik çekirgecim
aynı rutindeyiz,
h.sonu abimin nişanlısının ailesinin gelme durumu var
onun stresi bastı annemi :)
benmde destek olmam lazım tabi
ay bu hafta sonumda böyle geçecek dinlenme yok bana
iyilik çekirgecim
aynı rutindeyiz,
h.sonu abimin nişanlısının ailesinin gelme durumu var
onun stresi bastı annemi :)
benmde destek olmam lazım tabi
ay bu hafta sonumda böyle geçecek dinlenme yok bana
sizin düğün ne zaman gofret? kız falan ne iş yapıyor?
ipekcim alerjik olunca buhar falan da yapamıyorum,nemli hava daha beter yapıyo beni...yün yasak battaniye altına bile giremiyorum:)canım bol bol buhar yap kendine. akşam nane koyabilirsin suya battaniye altına gir çek nefesini bol bol. çok iyi gelir. ilaçlarını al. süt karabiber zencefil karışımı iç yat.. çok faydası olur.
bende tas da aynı hamam da aynı. feci ruh sıkıntısı çekiyorum ne hikmetse. okumadığım dua kalmıyor.
canım sizde durumlar nasıl,tamam öküzlerimiz benziyo ama sizde devamlı kavga gürültü huzursuzluk vs var mı?zorlanmasın tabii :)
bende fark ettim ama keşke damdan düşmeden anlasaydım bazı şeyleri diyorum
neyse hayıra yormak lazım
hayatla barışık olmayıncada işin içinden çıkılmıyor quartam
ya iç piyasa daha yoğun olur aslında
bende iç piyasa işleriyle uğraşıyorum,
gerçi sektöre göre değişir de.
Yurdışı eminim daha zevklidir, ah şu dil sorunum olmasa
Selam herkese,
Quarta sen nasıl oldun?
Umarım herkesler iyidir?
Selam herkese,
Quarta sen nasıl oldun?
Umarım herkesler iyidir?
Şirinleri bile görebilir miyiz yani
Başına bişey gelmeyen var mı ?
Çok geçmiş olsun Nobody
ipekcim alerjik olunca buhar falan da yapamıyorum,nemli hava daha beter yapıyo beni...yün yasak battaniye altına bile giremiyorum:)
halılar kalktı odadan,çiçekler gitti evden..devamlı toz alınıp temizlik yapılıyo..:)
yine de sağol cnaım önerilerin için..
niye acaba ruh sıkıntısı,bu aralar bizden kaynaklı olabilir uzun zamandır iyi haberle gelen olmadı foruma:)
sıkılan can iyidir,kolay çıkmaz der babam
canım sizde durumlar nasıl,tamam öküzlerimiz benziyo ama sizde devamlı kavga gürültü huzursuzluk vs var mı?
piyasada iş çok yok şu ara,yoksa iç piyasa devamlı telefonla arıyo sıkılıyorum alışmamışım..hep mail kullanırım..türkler anında cevap bilgi istiyo :)
italya pazarı harikaydı tabii.neyse şu zamanları bi atlatayım,istanbul sseyahatlerim başlıcak artık tek iyi yanı o...
dil kursuna da gitsene,iyi olur işte,çocuk olunca zor olur çünkü..
yaza doğru kısmetse, gençler kayış atmazsa tabii :)
kız özel bi ştide çalışıyo
endüst. müh.
hepiniz toplaşın üstünüze bir örtü örtüp kurşun dökecem
valla ablacım,katı kurallar var,devamlı aleji lacı burun spreyi kullanıcan,toz tüy bitki çiçek böcek yün küf yasak..daha tonla şey yasak..halı kilim battaniye yasak..sigara yasakSanada çok geçmişler olsun doktor filan ne diyor bu duruma
canım ablacım ,aman Allah korusun seni çocuklarına bağışlasın...biraz dinlenseydin ya neden başladın hemen işe??ben de belini merak ediyodum meğer daha önemli şeylerle uğraşmışsın..çok geçmiş olsun..Selam herkese,
Quarta sen nasıl oldun?
Umarım herkesler iyidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?