09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Selam herkese,
ben ölümden döndüm hani derler ya beyaz ışığı gördüm o derece :) belim için uygulanan infüzyon sonrası ilaç alerjisi geliştirdi bedenim ve bir anda nefes alamadığımı, taşikardim olduğunu farkedip kendimden geçtiğimi hatırlıyorum. Uyandığımda acilde herkes başımdaydı, çok şükür iyiyim iyi bir uyku sonrası sabahı normal dünyaya geri döndüm :)) bugünde iş yerinde baya yoğundum pek giremedim.

Elmoş taşlarını döküyormuş sonunda, dayan kuzummm geçecekk :)

Quarta sen nasıl oldun?

Umarım herkesler iyidir?

ipekcim selam
arada benimde ruhum sıkılıyır
dualara sığınmaktan başka bir çare yok

olası sıkıntılar karşısında hırçınlaşıp isyan etmek insanı daha kötü olaylara ve bozuk psikolojiye sürüklüyor
Sıkıntılara razı olup sabır gösterince gerçekten rahatlama hissediyorsun ve çıkış yolu kendiliğinden karşına çıkıyor aslında

evet inatla duaya devam etmek lazım. imtihanı o zaman kazanıp rahata eriyorsun sanırım.. işin sırrı bu olsa gerek ama şeytan da boş durmuyor işte vesselam, içinden bir ses olarak konuşup duruyor.

Sağ ol pampa
Aynı ne olsun
Git gel metrobüs işte
Seni sormalı

Artmasın da sabit kalmasına razıyım ben

iyilik çekirgecim
aynı rutindeyiz,
h.sonu abimin nişanlısının ailesinin gelme durumu var
onun stresi bastı annemi :)
benmde destek olmam lazım tabi
ay bu hafta sonumda böyle geçecek dinlenme yok bana

Bize bağlı oda çekimm uslu durursak bişicik olmaz

Şirinleri bile görebilir miyiz yani

Başına bişey gelmeyen var mı ?

Çok geçmiş olsun Nobody

geçmiş olsun nobody hayat saniyelik bir olay, ince çizginin iki tarafı gibi. Allah uzun ve sağlıklı ömür versin canım kuzucuklarınla

iyilik çekirgecim
aynı rutindeyiz,

Tatlı telaşlar bunlar

Sorma bizimde neredeyse her hafta sonu bi düğün çıkıyo

iyilik çekirgecim
aynı rutindeyiz,

sizin düğün ne zaman gofret? kız falan ne iş yapıyor?

ipekcim alerjik olunca buhar falan da yapamıyorum,nemli hava daha beter yapıyo beni...yün yasak battaniye altına bile giremiyorum:)
halılar kalktı odadan,çiçekler gitti evden..devamlı toz alınıp temizlik yapılıyo..:)
yine de sağol cnaım önerilerin için..
niye acaba ruh sıkıntısı,bu aralar bizden kaynaklı olabilir uzun zamandır iyi haberle gelen olmadı foruma:)
sıkılan can iyidir,kolay çıkmaz der babam

canım sizde durumlar nasıl,tamam öküzlerimiz benziyo ama sizde devamlı kavga gürültü huzursuzluk vs var mı?
piyasada iş çok yok şu ara,yoksa iç piyasa devamlı telefonla arıyo sıkılıyorum alışmamışım..hep mail kullanırım..türkler anında cevap bilgi istiyo :)
italya pazarı harikaydı tabii.neyse şu zamanları bi atlatayım,istanbul sseyahatlerim başlıcak artık tek iyi yanı o...
dil kursuna da gitsene,iyi olur işte,çocuk olunca zor olur çünkü..

çook geçmiş olsun canım
Allah seni kuzularına bağışlasın

SAelam hoş geldin,çok geçmiş olsun sanada şimdi nasılsın

Şirinleri bile görebilir miyiz yani

Başına bişey gelmeyen var mı ?

Çok geçmiş olsun Nobody

Temel reisi bile görecezz

tek diyeceğim bu konuda bir yaştan sonra dil öğrenmek çok zor. hem de kursla... bayar beee

Bu arada size bir haberim var arkadaşımın bir kızı vardı hatırlarsanız bahsetmiştim sizden intihar etmeye kalkıştı diye 13 yaşında evden kaçtı 2 gün önce ve malesef bu sabah bulundu ve 4 kişi tarafından tecavüze uğramış ( Allahım yaşatmasın kimseye tecavüzü gerçekleştirenlerde çocuk yaş aralığı 16-18....

O kadar üzgünüm ki anlatamam, arkadaşım savcılıkta sabahtan beri uğraşıyor, kız desen harap..
Hayat tecrübe ile öğretiyor işte bazen...

Sanada çok geçmişler olsun doktor filan ne diyor bu duruma
valla ablacım,katı kurallar var,devamlı aleji lacı burun spreyi kullanıcan,toz tüy bitki çiçek böcek yün küf yasak..daha tonla şey yasak..halı kilim battaniye yasak..sigara yasak
hepsine uymak mümkün değil ki...toz alırken bile maske takıcan diyo..
ilaçları dayadı ,2 hafta sorna kontrol var,iyi bulmazsa kulağıma tüp takıcakmış..

canım ablacım ,aman Allah korusun seni çocuklarına bağışlasın...biraz dinlenseydin ya neden başladın hemen işe??ben de belini merak ediyodum meğer daha önemli şeylerle uğraşmışsın..çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…