elmiş yahu sen gelir gelmez kiminle kapıştın yine acaba??
hani şu topik var ya isim vermeden yorum yapılıyo,yazmış döşemişsin yine..sadece ben mi anlamıyorum kime yazıldığını acaba??
geldim çekrigecim,
naber nasılsın,
deden için çok geçmiş olsun, sağlıklı uzun ömürleri olsun
yaşlılık hastalık çekenede bakanada çok zor
Allah muhtaç bırakmasın
çok gıcıksın gofret,ben her zamanki gibi bugün de yarın da tüm gün çalışıyorum..
çek ya sen??sanırım bi senle ben çalışıyoduk tatilde...bi de ipek miydi acaba?
ayy tam günmüsünüz yoksa ? ::S
wasapamız yokki bizde öğrenek
ben de topik açıcam adı da şu olacak:
forumda isim vermeden yorum ya topiğinin deşifresi
Günaydınnn cümletennn
yarım gün p.tesiden selamlar :)[/QUOTE
çok gıcıksın gofret,ben her zamanki gibi bugün de yarın da tüm gün çalışıyorum..
çek ya sen??sanırım bi senle ben çalışıyoduk tatilde...bi de ipek miydi acaba?
sustum temem
ben de topik açıcam adı da şu olacak:
forumda isim vermeden yorum yapanaların topiğinin deşifresi
pisliğin önde gidenisin
Abla sen biliyosun kime yazdığımı surda nefret ettiğim iki insan varrr .D
ahahaha meraklı melahat
1 tahminim varda diğerini bilmiyommm cidden
isim vererek yorum yap topiğide var biliyon demi
Keytiii nasıl gidiyor iş hayatı bebişim
çok zor bir durum sizinki Allah hayırlı sonu nasip etsin
çocuk iyi olsada aile nanay ise oda zor
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misalii
iyi gidiyor canım alıştım ıkıde bır tatıl oluyor zaten şimdilik iyi yanı sizler nasılsınız aslında eve erken geliyorum ama oğluma zaman ayırayım dıye uzak kaldım inşallah herkes iyidir
iyi gidiyor canım alıştım ıkıde bır tatıl oluyor zaten şimdilik iyi yanı sizler nasılsınız aslında eve erken geliyorum ama oğluma zaman ayırayım dıye uzak kaldım inşallah herkes iyidir
As hoş geldin
yok abla orayı da bilmiyodum..zaten burayı da piyodan görmüştüm. az önce o yazmış da ondan baktım..
ama benim topik daha eğlenceli olur...öyle açık açık yazınca zevki olmaz. millet isim vermeden atıp tutacak,benim topikte de millet fikir yürütecek,arkadan kuyu kazacak,daha eğlenceli ve adice olur
Ketti ne haber canım iş hayatın nasıl iyimiii
Diğerini de bir ara söylerim ablacım, senden saklar mıyım askolsun
yok abla orayı da bilmiyodum..zaten burayı da piyodan görmüştüm. az önce o yazmış da ondan baktım..
ama benim topik daha eğlenceli olur...öyle açık açık yazınca zevki olmaz. millet isim vermeden atıp tutacak,benim topikte de millet fikir yürütecek,arkadan kuyu kazacak,daha eğlenceli ve adice olur
hanım ablam iş hayatı iyi bana iyi geldi çalışmak arkadaş ortammımda güzel inşallah hep böyle gide r
senın durum hep aynı anlaşılan bizde bı laf vardır kız aklı kaz aklı diye yalnış anlamada illa bikere batacak işte akıllanmak için allah sana sabır versin ablamyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?