hanım abla bence oldu bittiye getirmek ist,yolaar,kızın gönlü varken aklını çelmenize izin vermeden hemen adını koyalım istiyolar..kızın gözü açılırsa olmaz bu iş biliyolar..hayırlısı ablacım ne diyelim..bence senin kızı da bu siteye üye yap bak bakalım nasıl oluoy,1 aya kalmaz bozar bu işi,kimdi diyen gofret miydi acaba,bu siteye evlenmeden üye olsaydım herşey çok farklı olurdu diyen
Elmişim sende bu hastalık var mıydı önceden ilk defa mı oldu kuzum? Allah yardımcın olsun ,hep derler zaten doğum sanıcısından beterdir diye...
Bu arada albüm yapıcam,son durumları anlatıcam..
Azzzzz sonraaaaaaaaaaaaa..
Günaydınnn cümletennn
yarım gün p.tesiden selamlar :)
Savulun Gofret geliyo
elmişim sende bu hastalık var mıydı önceden ilk defa mı oldu kuzum? Allah yardımcın olsun ,hep derler zaten doğum sanıcısından beterdir diye...
bu arada albüm yapıcam,son durumları anlatıcam..
azzzzz sonraaaaaaaaaaaaa..
UI olacağım bişey çizme
Günaydınnn cümletennn
yarım gün p.tesiden selamlar :)[/QUOTE
çok gıcıksın gofret,ben her zamanki gibi bugün de yarın da tüm gün çalışıyorum..
çek ya sen??sanırım bi senle ben çalışıyoduk tatilde...bi de ipek miydi acaba?
elmiş yahu sen gelir gelmez kiminle kapıştın yine acaba??
hani şu topik var ya isim vermeden yorum yapılıyo,yazmış döşemişsin yine..sadece ben mi anlamıyorum kime yazıldığını acaba??
gofretcim hoşgeldin..
Günaydın hoş geldin pampa
Kıskandırıklardıayım
hani şu topik var ya isim vermeden yorum yapılıyo,yazmış döşemişsin yine..sadece ben mi anlamıyorum kime yazıldığını acaba??
gofretcim hoşgeldin..
Günaydınnn cümletennn
yarım gün p.tesiden selamlar :)
gofretcim hoşgeldin..
vardı da kumdu, cok azdı. Lanet girsin herseye :d
hadi anlat bakalımm
ay kurumda cizemedim :d adım cıkmasın evde cizicem ahahahahahah ui olursan sey alırsın pipim_tam_dört_harf ahahahahahahahahahha
Selam özledim sizi
Döşeyene döşerim ahahahahahahah anlatırım kime yazdığımı wassaptan burda yazmimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?