09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Nemesis'te artık

Uğlanım, yavrım, ay parçam diye sever

Napıyımm elmişş içim almıyor hiç kabullenemiyorum olanları

Herkes burdayken ben anlatayım eski exle olanları bakalım kim haklı kim haksız?
Bilmiyorum abartıyormuşum gibi geldi de sizin düşüncelerinizi merak ettim

Biliyorum ablacım ama benim asla dediğim ne varsa başıma geldi. Asla dediğin seyi yasadığında inan cok cok daha zor oluyor kabullenmesi. Belki biraz sakin yaklasırsan olaylar kendiliğinden çözülür

Oturmayı kalkmayı bilmeyen insanlarla muhatap olmak bile zorken
Dünür olmak çok daha zor cidden
Ama hayırlısı
Belki de tanışma döneminde kızında bazı şeyleri fark edecek abla

ben de öyle yapcam, vermiycem oğlumu geline falan

Bu yine mantıklı
Hep evlendirip hem de geline çektirmektense
Gelip beni istemeseydiniz madem turşusunu kursaydınız derler sonra

Biliyorum ablacım ama benim asla dediğim ne varsa başıma geldi. Asla dediğin seyi yasadığında inan cok cok daha zor oluyor kabullenmesi. Belki biraz sakin yaklasırsan olaylar kendiliğinden çözülür

Biliyorum canım şimdi çok gerginim ya birazdao tetikliyor beni konulara,zaten eşime devredecem konuşmaları konuşursam kendimi tutamam herhalde.Tek temennim bu işin olmaması

hanım abla bence oldu bittiye getirmek ist,yolaar,kızın gönlü varken aklını çelmenize izin vermeden hemen adını koyalım istiyolar..kızın gözü açılırsa olmaz bu iş biliyolar..hayırlısı ablacım ne diyelim..bence senin kızı da bu siteye üye yap bak bakalım nasıl oluoy,1 aya kalmaz bozar bu işi,kimdi diyen gofret miydi acaba,bu siteye evlenmeden üye olsaydım herşey çok farklı olurdu diyen

elmişim sende bu hastalık var mıydı önceden ilk defa mı oldu kuzum? Allah yardımcın olsun ,hep derler zaten doğum sanıcısından beterdir diye...

bu arada albüm yapıcam,son durumları anlatıcam..
azzzzz sonraaaaaaaaaaaaa..

kız da olsa erkek de olsa evlat zor yaa, şimdi ne güzel ben nereye bebek oraya, büyüyüncede işte bu sıkıntılar var

Biliyorum canım şimdi çok gerginim ya birazdao tetikliyor beni konulara,zaten eşime devredecem konuşmaları konuşursam kendimi tutamam herhalde.Tek temennim bu işin olmaması

Amin ablacım. Allahım herseyin hayırlısını versin sizlere.

Kızlar cok az işim var halledip gelicem

Nemesis'te artık

Uğlanım, yavrım, ay parçam diye sever

ben de oğluşuma paşam diyorum,gerçi bücür fare,tatlı fındığım,kuzum,bal kaymağım vs gibi bir çok şekilde de hitap ediyorum ama..
neyse geçen diyo ki,annecim,paşanın canı künefe çekiyorr....

Uyanık

Herkes burdayken ben anlatayım eski exle olanları bakalım kim haklı kim haksız?
Bilmiyorum abartıyormuşum gibi geldi de sizin düşüncelerinizi merak ettim

Dökül mervee anlattt sende

Bilmiyorumçek yaa ilk defa belkide bu kadar gerginimmm işte.
Şu anda kafası zaten karışık onunda
Bekleyip göreceğiz iştee yaşanacakları

oğluşumda oğluşum
kimselerede veremem ayrıda kalamam pipisine kurban

Ne diyoruz kız kınasında nemişşş

Oğlan bizim kız bizim heyheyheyyyy

Çok koyarlar adını onlar zannettiki bu iş tamam hemen evet derler diye düündüler,baktılar karşılarında çetiğn cevizler var uğraşsınlar bakalımm..Onlar biliyor zaten istemediğimizi,özellikle benişm,annesine demişişte annemistemiyor diyee

Amin ablacım. Allahım herseyin hayırlısını versin sizlere.

Kızlar cok az işim var halledip gelicem

Amin elmişimm aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…