09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Huyu öyle
Şimdi sen çaya çağır
Makinesiz gelmez
Evinin de sağını solunu çeker, yemeğe zum yapar
Ve aynı poz da olsa art arda yayınlar

ay ne sarışınmışyaa görumcene allah sabır versın çok sabırlı kadın gerçekten ben olsam adamı paralardım sarışını hafızasından sılerdım bukadar hoşgörü bana göre değil

valla o geldi aklıma katiem
seni gördüğüme sevindim bayadır yoktun

görümcen bu sarıyada dur demeli
o bakışlarından bir fırlatsa kız durur aslında duracağı yerde
kadında bi alem hee,,, onu alsaydın oğluna madem öyle

Bu sefer kaynanası davet etmiş ama bi dahakine diye..

sağol canım bende sizi görünce çok mutlu oluyorum çalışırken olmuyor sabah erken uyanıyorum saat 4 te eve geliyorum ozmanada oğlumla oynuyorum falan buraya vakıt kalmıyor sovr u göremedim umarım oda ıyıdır

bende sen gibi düşünüyorum gofrettom bukadar samımıyet luzumsuz dış kapının mandalı fazla yuz bulmuş

Bu face hastalık gibi bişey.
İyi ki kullanmıyorum.

sigara gibi bağımlıklık resmen
bende kullanmayanlardanım
çok zaman harcıyorum cidden kaplıyordum

face tr ye 2006 da geldi sanırım
2007 girişliyim ben
2010 mezun oldum :)
o günden beride face defterini kapadım
ohh kafam rahat kim ne yapmış merakımdan takipten kurtuldum

Bu face hastalık gibi bişey.
İyi ki kullanmıyorum.

Benim resimlerim gizli 'sadece ben'
Hatta donduruyorum hesabımı ama arada bakıyorum
Bu görümcemin kaynanası paylaşıyo ki

Geçen oğlu çekti, ben face koymayın da dedim üstelik
Görümcem yok koymayız dedi de
Nasıl olduysa oğlunun telefonunda olan fotolar annesinin profilinde

Bu sefer kaynanası davet etmiş ama bi dahakine diye..

kayananasına gelsın gitsin ama kocasından uzak tutsunsen sen bişi desen yalnış anlar el görür kendısı uyansın durumaa o resımler felakettti en mutlu gün sayacakları gunlerınde sarı kara fatma vantuz gibi yapışmış damada gözüde kör olmuş görümcenın

Herkes sormuş aslında düğünden sonra
Kimdi o diye
Yani yeterince sorulduğuna göre görümcem de anlamıştır sebebini ama gerisi kendilerine kalmış artık

Canım cok teşekkür ederim, genetik değilmiş cok sükür, yüksek ihtimalle tekrarlamaz dedi ama bakalım.

Abartmamışsın, haklısın. Biliyor musun belki bu bir sebep olacak. siz evlenseniz bile huzur bulamazsınız. Yaşadığın hayat sana kolayken, o anlayışsız annesi size hayatı zindan ederdi. Yazık. Sağlık bu ya. İnsan bunun icin nasıl istenmez sen kimsin? Veren de Allah alan da.

Yeni gelenler de hoşgeldi.

Bugün döndüm ya işe epey yoğunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…