- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Büyük biri diye de kırmak istemiyorum
O yüzden oğluna söyledim, ( hep face attıklarını vurguladım ) bunu atmayın bari dedim
Tamam dediler ama yine aynı
Kayınvalidem köyden bi kıyafet getirmişti de
Yöresel bi kıyafet ben ve görümcem de deneyip ( daha doğrusu ben denedim, görümcem önceden giymiş onların köyünde bu giyiniliyomuş ) foto çektik
Onu bile koymuşlar
Hayır kendi resimlerini nereye istiyorsa koysun da,sizinkileri izinsiz kullanması çok ayıp.
Cehalet mi acaba?
Ben kk daki albüme foto koyacağım zaman...
eşimle olan fotolar için eşime sormuştum"sakıncası varmı koyabilirmiyim senin fotolarını?" Diye.
Bence kulağını çekmek lazım.
Özel hayata müdahele bu resmen.(çok mu resmi oldu ya:26:)
Yoo bana da öyle geliyo
Bi de ben onların akrabalarını vs tanımama etmem, niye foto mu görsünler ki
Görümceme de sormuyo zaten ki bana sorsun
Evet bence farkında değil, ona doğal geliyo . Dedim ya yeni öğrenmiş bu tarz şeyleri kullanmayı
Keşke hiç öğrenmeseymiş
Ama bi daha oğlu da çekse, çıkarım o kareden ben
Geçenkileri yine face de gördüm çünkü derim ( paylaşmayın demiştim )
Evet girme kareye foto çekilirken.
Belki hevesi geçince durulur.(ümit işte)
Neyse ben daha fazla tutmayayım,çalışan hanımların yemek saatleri bu saatler.
Yemeğe çıkan herkese afiyet olsun.
Merveciğim merhaba,
Konuyu okuyunca yorum yapmak istedim,umarım sakıncası yoktur.
Hayırlısı olmuş bence.
Annesi istemiyorsa(sebep çok iğrenç) ne olursa olsun yürümezdi bence.
Bu "davul bile dengi dengine" olaylarını zamanın da yaşamış biri olarak,kısmetin de varsa ne davul ne zurna oluveriyor.
Kısmetin de yoksa bi bahaneyle bitiveriyor.
Hakkın da hayırlısı olur inşallah.
Abartmamışsın, haklısın. Biliyor musun belki bu bir sebep olacak. siz evlenseniz bile huzur bulamazsınız. Yaşadığın hayat sana kolayken, o anlayışsız annesi size hayatı zindan ederdi. Yazık. Sağlık bu ya. İnsan bunun icin nasıl istenmez sen kimsin? Veren de Allah alan da.
canım 4 sene uzun bir zaman,alışkanlık yaratır hiç yoksa..bu kadar çalkantılı ilişkkiden sonra geriye dönülmemesi en doğrusu bence..
şu an üzgünsün,ben de çok üstüne gittim diyosun,kaybetmekten korkuyosun onu ama inan şimdi yaşyacağın üzüntü,sonrakilerden dah iyidir. üzülür unutursun,içinde hatırası iyi kalır..sonrası olacaksa,ailesi,dışarıya açılımı,herşey seni daha zor yerlere götürü inan..
Belki de artık bazı şeyleri o kadar da önemsemiyordu
Yoksa 1,5 yılda hiç mi fırsat bulunmaz, görüşmek için
kızlar ben yemeğe çıkıyorum,ordan da biyopsi sonuçlarımı almaya gidicem. dua edin bana iyi çıksın sonuçlar da bi de onla uğraşmıyayım:)
albüm işini öğleden sonraya bıraktım ,mervenin konusunu pıçaklamamak adına..
öpüyorum sizleri görüşürüz inşallah saat 2 gibi..
Haklısına abla kolay olmuyor ki onunla büyüdüm ben..
Haklısın sonraları ne olacağını kestiremiyorum bilmiyorum..
Daha 20 yaşında olduğum için evlilik şuanda uzak gibi duruyor bana..
Resmi tatile girmeyen kim var benden başka?
aman daha yaş 20 ise ,16 yaşından beri birliktesiniz demek...boşveeerrr unutmak daha kolay olur tatlım....daha kimler çıkacak karşına kim bilir. değmez uğraştığına.gençliğinin en güzle yıllarının kıymetini bil..
peki sana birşey sorucam,arkadaş çevren de hep işitme engelli mi?yani aslında böyle de sorunca asıl sen kendin gibileri dışlamış oluyosun ama..yani işitme engelli olup da çok iyi anlaşacağın sana kıymet verecek aşık olacağın birileri de olabilir.yani sen de ex in ailesi gibi görmeden yorum yapmış oluyosun..Evet abla öyle..
Karşıma çıkanları söylemiyorum bile her yerde pusu bekliyor beni görücüler yani..
Ama tek farkla hepsi işitme engelli
peki sana birşey sorucam,arkadaş çevren de hep işitme engelli mi?yani aslında böyle de sorunca asıl sen kendin gibileri dışlamış oluyosun ama..yani işitme engelli olup da çok iyi anlaşacağın sana kıymet verecek aşık olacağın birileri de olabilir.yani sen de ex in ailesi gibi görmeden yorum yapmış oluyosun..
aslına bakarsan ben görücü olayını da sevmem,sen çalışan sosyal bir kızsın bildiğim kadarı ile. kendine gayet de güzel sevgili bulursun..görücüyü napıcaksın,üstelik bu yaşta evlilik de çok erken bence..ne gerek var ki??
bak mervecim,anladım işitme engelli birini neden istemediğini ,niyetten dolayı salında,engelinden dolayı değil..
insanın ailesi hayatta çok çok önemli,ama sen de çok gençsin,seni beklyene uzun bir ömür var inşallah,senin de kuracağın ailen,olacka çocukların olacak..ne kadar yardımcı olsan da ,şu anki gibi ailenin her an yanında olamayacksın,aynı şehirde olsan bile...ve ne kadar düşünceli de olsa eşin,ailene senin yaptığın gibi sahip çıkmaz bunu da unutma...
nerde ararsan orda bulursun diye çok basit bir cümle var mervecim..sevgili çin kriterler ne ise,ortamını da öyle yapmak zorundasın..
çalışıyosun iyi bi işin var ne güzel..kendine çevre yap biraz sosyalleş,arkdaşların olsun..sevgili falan sonradan gelir zaten..
giden için de sıkma canını,gelen daha iyisi olur merak etme sen..:)
Haklısın canım.
Bilmiyorum çalışıyor her fırsatta da birşey çıktı hep..
Çözemiyorum ki.. :44:
Resmi tatile girmeyen kim var benden başka?
Ama ne diyecek umursamıyorum onda mı görüşmeye gelmiyorum diyecek
Vaktim yok işin bahanesi
O kızları çekmeye vakti nasıl var o zaman
Tek pazar günü çıkıyor tek tatili pazar..
1 gün buraya gelip gidemez ki ondan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?