mervecim öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum,Allah o fotoğraf makinasını icat edenin....
ikinic olarak,ailesinin istememe sebeplerinden nefret ettim,bak ben gayet sağlıklı bir insanken,10 gündür alerjik orta kulak iltihabı geçiriyorum ve duymuyorum..o yüzden insan ne oldum dememeli ne olucam demeli..kimin ne olacağı belli değil,yeter ki insanın içi güzel olsun,vicdanı ,iyi olsun..
işin şu kısmını anlarım,oğlullarını üzdüklerini düşündükleri içn olsa eyvallah,ki gerçekten üzmüşsün:):)
gelelim işin kızlarla ilgili kısmına; o fato mak. alan adamlara ne oluyo bilmiyorum,bende de aynı durum vardı biliyosun;böyle bir çiçek bözek çekmek yerine karı kız çekme hevesine giriyolar ki,ellerinin altında eş sevgili gibi güzel kadınlar varken,dışardaikeleri çekme hevesi nedir bilmiyorum..
ben senden sonraki aşamadaydım; o yüzden yol yakınken dönmen iyi olmuş.bunu bi adım ötesi,face teki kevaşe fotoları çekmek söyliyim sana..
boşver herkes yerinde mutlu olsun,seni olduğu gibi kabullenecek ,aşk dolu bir adam çıkar karşına mutlaka..
Yazılanları pek dikkate almaz aslında
Şurdan bi foto paylaşsanız
Anında naklen yayın yapardı
Sen şöyle kızları çekme ama hanım hanımcıkları çek dememişsin ki
Bi de brinciden pişmanlık duyar gibi konuşmuş sanki
Üç te olurdu demek ki, dört te..
Vazgeçemeyecek kadar sardı bu işe
Evet sanırım abla birincisinden pişman olmuştu.
Ben pişman ettirdim.
Ders aldı sandım ama anlaşılıyor ki yanılmışım..
fotoragrafa merak salan adam gıtsın kuşu böceği çeksin senınkı foto merakı kız çekme merakımı anlayamadım
Evet sanırım 1 ay en fazla 1 ay sonra yine pişman olacak bu sefer ya ben ya makina diye rest mi çeksem
ayrılmanız iyi olmuş merve, bikaç ayrılıp barışmadan sonra bence ilişkiler dikiş tutmuyo, velev ki evlendiniz kv olacak o kadın gene kabullenmicekti aileni de senide rencide edecekti sende hakana patlıcaktın aileni sil dicektin belkide, kaldı ki adamda yavaştan dışarıya açılmış
Mervecim yüzyüze görüşme imkanınız sık oluyormuydu
4 yıllık ilişki sürecinde kv adayınla fln tanıştınmı hiç
Aynen o fotoyu icat edenin....
Evet abla okudum yazılarını.. Çok geçmiş olsun düzelir inşeALLAH kulak çok önemli bir nimet..
Evet abla çok üzdüm 4 senedir beraberiz şu 2 sene ben onu üzdüm. oda beni şu geri kalan 2 senede üzdü diyebilirim
İnşeALLAH abla. inan ki çok zoruma gitti..
Senin durumları da pek fazla birşey bilmiyorum ama satır aralarında anladığım kadarıyla yine kadın vakası.
Anlamıyorum yani hayatında bizler varken neden geçiçi heveslere merak nedir bu
Benim resimlerim gizli 'sadece ben'
Hatta donduruyorum hesabımı ama arada bakıyorum
Bu görümcemin kaynanası paylaşıyo ki
Geçen oğlu çekti, ben face koymayın da dedim üstelik
Görümcem yok koymayız dedi de
Nasıl olduysa oğlunun telefonunda olan fotolar annesinin profilinde
Hayır hiç tanışmadık canım.
Onlar izmirde ben konyadayım.
Görüşmelerimiz sık oluyordu ama şu son 1.5 sene görüşemedik malesef canım..
Yeni gelenler de hoşgeldi.
Bugün döndüm ya işe epey yoğunum
Hoşbulduk Elmayra.
Bu arada çok geçmiş olsun.
kızlar ben yemeğe çıkıyorum,ordan da biyopsi sonuçlarımı almaya gidicem. dua edin bana iyi çıksın sonuçlar da bi de onla uğraşmıyayım:)
albüm işini öğleden sonraya bıraktım ,mervenin konusunu pıçaklamamak adına..
öpüyorum sizleri görüşürüz inşallah saat 2 gibi..
Sana sormadan senin fotolarını mı paylaşıyor?
Tek benim değilim
Karede kim varsa artık
Eline fotoğraf düşmeye görsün
Ben o yüzden görümcemin eşine face konmasın dedim
Görümcem de yok koymayız zaten bizde net bile yok şu an dedi ( yeni evliler )
Ama nasıl olmuşsa oğlunun telefonundan almış yine paylaşmış annesi
Teşekkür ederim truecum, gecti cok sükür.
Haber et bize, öğleden sonra burda olmıcam ama eve gidince okurum cnm....
çok sinirsiniz bugün yarım gün çalışanlar..
oku tabii işin ne,biranı iç al telefonunu pc ni ,otur öyle..bi de yorum yaz işte. ama kimseyle dövüşme..
Allah akıl fikir versin cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?