09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

"Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır. " M.Kemal ATATÜRK

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun....

hahahaha tam sürahi bu ya aferin sana, susarsan da kötü oluyorsun susmasanda kötü. en iyisi karşılık vermek :)

gün geçtikçe yeni şeyler duyuyorum arkamdan yaptıkları falan. hemde çok yakın bi akrabalarından. hiç bi zaman eşimi doldurmadım, her zaman evlatlık yapmasını tembihledim. ama şimdi görecek artık hepsi.

günaydın herkese,
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...
bugün çalışan bir ben varım sanırım,çek de çalışmıyomuş..

Alaha havale et sen yinede,kimsenin yaptıkları kar kalmaz yanlarında

günaydın herkese,
cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...
bugün çalışan bir ben varım sanırım,çek de çalışmıyomuş..

Günaydın şekerrrr,keşke evde olsaydın sende dnlenme olurdu senin içinde

Çalışmıyorum ama varım gibi :)

Günaydınnn canım,dinlen sende bugün

çok sıkılıyorum iş de olmayınca ...offff...
nobody ne güzel program yapmışsın,beni de götür ablacım..

75. yılda gittiğimiz yürüyüş dün gibi aklımda. Ortaokuldaydım daha :) Ne cabuk gecti 15 yıl, ne cabuk gecti 90 yıl. 900 lü yıllara inşallah

Kardeşim anıtkabıre gitti benim ağrım var, dün de kötüydüm, duvarları tırmalıyorum resmenn, evdeyim

ah canım kıyamam,hadi dök de kurtul artık şu taşlardan be kuzum...başka çaresi yok muymuş,kalanlar laserle kırılmıyo mu elmiş?
keşke ben de ankarada olsam da anıtkabire gitsem:97:

Yokmu bu ağrının geçmesi için ilaç filan,hepsi düşseydü de sende rahat eder kurtulurdun bee elmişim
Şimdi orada olsaydım bende giderdim anıtkabire

çok sıkılıyorum iş de olmayınca ...offff...
nobody ne güzel program yapmışsın,beni de götür ablacım..

Napıyonn şekerr oğluşun nasıl iyiymi

Napıyonn şekerr oğluşun nasıl iyiymi

iyi abla çok şükür,bugün tatil ya ,bakıcısının çocukları da evde diye,oraya bıraktık.tek katlı bahçeli bir evde oturuyo,çocuklarla beraber bahçede top oynuyomuş,halinden pek memnundu..Atatürk ü çok seviyomuş,ama neden göremiyomuş,ona üzgündü:)hem o asker anne diyo,fotoğraf gördüm asker Atatürk diyo..ülkemizi düşmanlardan kurtarmış,böyle robotlardan kötü adamlardan

Ne güzel keyfini çıkarsın oğlunda oynasın dursun,evde olsa belkide durmayacak,memnun demekki halinden ..Canım yaa neler söylüyor öyle maşallah ona robot kısmına bittim ama

Bi ilaç var onu kullanıyorum ama biraz zaman... Hastaneye gitmek de istemiyorum iyyyyy hastaneyi düşündükce tüylerim diken diken oluyo :)

Bi ilaç var onu kullanıyorum ama biraz zaman... Hastaneye gitmek de istemiyorum iyyyyy hastaneyi düşündükce tüylerim diken diken oluyo :)

o zaman sana bol bol sabır diliyorum arkadaşım..Allah tez zamanda kurtarsın inşallah..yoksa ben oraya gelip silkelicem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…