Bi ilaç var onu kullanıyorum ama biraz zaman... Hastaneye gitmek de istemiyorum iyyyyy hastaneyi düşündükce tüylerim diken diken oluyo :)
Bi ilaç var onu kullanıyorum ama biraz zaman... Hastaneye gitmek de istemiyorum iyyyyy hastaneyi düşündükce tüylerim diken diken oluyo :)
Tünaydın kızlar..
Elmi ne durumdasın? Var mı hala sıkıntı?
Med hoş geldin nasılsın
Hanım ablacım ben de şimdi sana mesaj yollamıştım
İyiyim sen nasılsın?
Özledim sizleri
Aldım mesajını sağo,bende iyiyim sağoluğraşıp duruyorum işte takılıyorum buralarda
Çok sakin bugün buralar
o zaman sana bol bol sabır diliyorum arkadaşım..Allah tez zamanda kurtarsın inşallah..yoksa ben oraya gelip silkelicem seni
Biraz ağrım var bebisim duvarlara vuruyorum böğrümu :)Tünaydın kızlar..
Elmi ne durumdasın? Var mı hala sıkıntı?
Zamanla hepsi bitecek canım,sende kurtulacaksın bundan
Tatil olduğundandır ablacım
Silkele beni kazim
Biraz ağrım var bebisim duvarlara vuruyorum böğrümu :)
İnsallah ablacim
Evet tatil ya bugün yarın olar yine buralar
Hadi bakaılm elmişim atlatacaksın bunuda.
Haftaya çarşamba oradayım geliyorum
kızlar ben de yarın yokum,söyliyim şimdiden belki merak edersiniz
adanaya gidiyoruz,oğluşumda düztabanlık vardı,onu doktora götürüyorum.
belki ben de kulağımı gösteririm,doktor bulursam,hala duymuyorum da
Hava da on numara beş yıldızzzz ankara seni cok özlediii gel
kızlar ben de yarın yokum,söyliyim şimdiden belki merak edersiniz
adanaya gidiyoruz,oğluşumda düztabanlık vardı,onu doktora götürüyorum.
belki ben de kulağımı gösteririm,doktor bulursam,hala duymuyorum da
Senin oğlunun ayaklarını yerimmm bennnnnnn
Kulağın ne kadar devam edecek böyle
Evet ya hava güzelmiş inşalalhh ben ordayken bozmaz,özledi demiii elmiş senin kuruma yakın yerde kardeşim oturuyor oraya da gelecem kalmak için bakarsın sanada uğrarım kahveni içerim
çok geçmiş olsun canım güzel haberlele gelirsin umarım
Evet ya hava güzelmiş inşalalhh ben ordayken bozmaz,özledi demiii elmiş senin kuruma yakın yerde kardeşim oturuyor oraya da gelecem kalmak için bakarsın sanada uğrarım kahveni içerim
çok geçmiş olsun canım güzel haberlele gelirsin umarım
harbi yenilecek kıvamda toplak köfteler,çukurları da yok tam topalak..:)
valla elmişim sanırım tüp takılması gerekli artık,ilaçlar bitti işe yaramadı bu sefer..her seferinde yırttım da bu sefer olmadı..
sadece durum şu ki,benim doktorum başka hastaneye geçti,doktorum iyi de hastane iyi değil..tüp takılması için genel anestezi şart,o hastanede de asla almam anestezi falan..belki adana da yaptırırım,bakalım..
sağol ablacım inşallah..aslında düztabanlık için yapılacak çok bişey yok diyolar ama iyi bi prof. buldum ,sonradan tedaviye geç kaldık olmasın diye bir de ona götürüyorum..üzülüyorum da ,oğluşumun boyu maşallah uzun,ilerde spor yaparken pek zorlanacak ayakları yüzünden,inşallah yapılacak bişeyler vardır..
elmiş hadi yiyosa hanım ablayı da ek bakalım:13:
Gel ablacım, haberleşelim de bir acı kahvemi ic, bizim bina akün sahnesinin hemen yanında
Offff ciddi bir durum var desene. Bir prof ve iyi bir hastane bul bebişim. Çok gecmiş olsun simdiden. Diş ve kulak benim de hep korkulu rüyam olmuştur.
Gel ablacım, haberleşelim de bir acı kahvemi ic, bizim bina akün sahnesinin hemen yanında
Offff ciddi bir durum var desene. Bir prof ve iyi bir hastane bul bebişim. Çok gecmiş olsun simdiden. Diş ve kulak benim de hep korkulu rüyam olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?