09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar ben de yarın yokum,söyliyim şimdiden belki merak edersiniz
adanaya gidiyoruz,oğluşumda düztabanlık vardı,onu doktora götürüyorum.
belki ben de kulağımı gösteririm,doktor bulursam,hala duymuyorum da

Senin oğlunun ayaklarını yerimmm bennnnnnn

Kulağın ne kadar devam edecek böyle

Hava da on numara beş yıldızzzz ankara seni cok özlediii gel

Evet ya hava güzelmiş inşalalhh ben ordayken bozmaz,özledi demiii elmiş senin kuruma yakın yerde kardeşim oturuyor oraya da gelecem kalmak için bakarsın sanada uğrarım kahveni içerim

çok geçmiş olsun canım güzel haberlele gelirsin umarım

Senin oğlunun ayaklarını yerimmm bennnnnnn

Kulağın ne kadar devam edecek böyle

harbi yenilecek kıvamda toplak köfteler,çukurları da yok tam topalak..:)
valla elmişim sanırım tüp takılması gerekli artık,ilaçlar bitti işe yaramadı bu sefer..her seferinde yırttım da bu sefer olmadı..
sadece durum şu ki,benim doktorum başka hastaneye geçti,doktorum iyi de hastane iyi değil..tüp takılması için genel anestezi şart,o hastanede de asla almam anestezi falan..belki adana da yaptırırım,bakalım..

sağol ablacım inşallah..aslında düztabanlık için yapılacak çok bişey yok diyolar ama iyi bi prof. buldum ,sonradan tedaviye geç kaldık olmasın diye bir de ona götürüyorum..üzülüyorum da ,oğluşumun boyu maşallah uzun,ilerde spor yaparken pek zorlanacak ayakları yüzünden,inşallah yapılacak bişeyler vardır..

elmiş hadi yiyosa hanım ablayı da ek bakalım:13:

Gel ablacım, haberleşelim de bir acı kahvemi ic, bizim bina akün sahnesinin hemen yanında

Offff ciddi bir durum var desene. Bir prof ve iyi bir hastane bul bebişim. Çok gecmiş olsun simdiden. Diş ve kulak benim de hep korkulu rüyam olmuştur.

Düztabanlık için ayaakkabı veriyorlar genelde faydası oluyor bunların,br zaman giymesi gerecek tabi korkulacak bişey yok canım merak etme sende.Yeterki geç kalınmasın tabi

Yiyorsa eksiın bakalım arar tarar bulurum

kuzum ben seni bahçelide çalışıyo sanıyodum..vay be akün de ne günlerimiz geçti,sinemaydı o zaman,çok da popülerdi yani
ay orda da hangi bina vardı ki yaw,hatırlmadım elmik,neyse bulurum ben şimdi
bakalım canım ,bugün tatil diye randevu alamadım yoksa adana başkentte de doktorum var da randevu alamıyorum..

Gelirim cidden kahveni içmeye, nasılsa yakın yere geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…