- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
Düztabanlık için ayaakkabı veriyorlar genelde faydası oluyor bunların,br zaman giymesi gerecek tabi korkulacak bişey yok canım merak etme sende.Yeterki geç kalınmasın tabi
Yiyorsa eksiın bakalım arar tarar bulurum
kuzum ben seni bahçelide çalışıyo sanıyodum..vay be akün de ne günlerimiz geçti,sinemaydı o zaman,çok da popülerdi yani
ay orda da hangi bina vardı ki yaw,hatırlmadım elmik,neyse bulurum ben şimdi
bakalım canım ,bugün tatil diye randevu alamadım yoksa adana başkentte de doktorum var da randevu alamıyorum..
Gelirim cidden kahveni içmeye, nasılsa yakın yere geliyorum
evet abla,ayakkabı veriyorlarmış ama o kadar çok çeşit var ki,bu doktora da sorucam,burdaki doktorur para tuzağı ayakkaıya gerek yok diyo..
bakalım bakalım ne dicek bu gideceğimiz.
bul abla bence de :104: onu:):)
Yok cnm bahcelide değilim de bahceli sevdalısı olduğumdan aklında öyle kalmıştır. Simdi de tiyatro cok hareketli, ankaranın en güzel yeri. Söylerim de kendimi buralarda deşifre etmim
40 yıl hatrım kalırsa söke söke alırım
Ayakka bılar özel yapılıyor gerçi,gittiğin doktor sana tavsiye eder alacağın yeri ölçü alırlar ona göre yapılır.
Git pıçakklaaa diyon yani :104:
nick hoşgeldin canım..nasılsın?Nickim geyiğe girmiş ne demiş?
-Bu ne galabalık, bu ne galabalık
amin Marji;bende ikisi de var ,duan kabul olur inşallah :):)Selamlar
Hasta olanlara şifa, dertli olanlara devalar nasip etsin Allah...
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Elmayra yanında yörende reiki yapan birileri varsa bu süreçte yardım almanı öneririm.
Nickim geyiğe girmiş ne demiş?
Selamlar
Elmayra yanında yörende reiki yapan birileri varsa bu süreçte yardım almanı öneririm.
evet abla özel yapılanı da varmış ama onlar çok sert ve kaba oluyomuş,3 yaşındaki bıdık giyebilir mi bilmiyorum..bakıcaz artık..
tabi tabi abla çekinme hiç,benim yerime de lütfen...intikam alamadım zaten
biliyosun di mi ben 1 hafta ankarada kaldım da elmiş ekti beni,telefonunu bile kapattı...
nick hoşgeldin canım..nasılsın?
herkes tatili yaw, bi ben çalışıyorum
amin Marji;bende ikisi de var ,duan kabul olur inşallah :):)
senin de bayramın kutlu olsun...
Sen kayfeleri sölee şimdiden şekerli olsun benimkiii
Nickim geyiğe girmiş ne demiş?
Selamlar
iyiyim quartacım sen nasılsın, albüm yapcam dedin ben göremedim merak ediyorum nasılsın gerçekten neler oldu durumlar ne alemde :26: Ben de çalışacaktım aslında ama patronum Allah razı olsun izin verdi :) izinli olsam ne evden çıkmadım evin işi bitmiyor ki daha yemek yapcam :/
Marjiiii korkutuyosun beniiireiki ne la yoga gibi bişi mi
dün sabah burda kalabalık muhabbet vardı,içine etmiyim dedim,öğleden sonra yaptım albüm bi tek Çek vardı,onla dertleştik biraz...bugün de kaldırdım baktım kimse yok bugün
evde olsan dert çalışsan dert..ama ben çalışmayı tercih ederim,ev işi sıkıyo beni,dün akşam gece 1 e kadar ütü yaptım..
Korkma korkma
Reiki evrensel şifa enerjisi. Sancılarını azaltacak ve hatta taşının daha kolay düşmesini sağlayabilir.
Hoşbulduk hanım ablacım :)
Len elmik, izinli günlerde burda ziyaretçilerden başka kimse olmuyor diye öyle dedim hemen atar yapma ordanebenin bebeği tokatladığı yerden pıçaklarım seni hahahahahahahha
Deneme bitki..yeni tfnumdan ilk mesajim..
Gorgusuz .mode on
Doğalgazın olabildiğince olmadığı bi yerde sobalı evimin sobasını yakmaya gidiyorum ben
Sana bizim kurumda popüler olan sütlü kahve ısmarlıcam, bir görevlim var on numara yapıyor her gelen misafir o kahveden istiyor
Ya ne olacağdı
Marjiiii korkutuyosun beniiireiki ne la yoga gibi bişi mi
Hoşbulduk hanım ablacım :)
Len elmik, izinli günlerde burda ziyaretçilerden başka kimse olmuyor diye öyle dedim hemen atar yapma ordanebenin bebeği tokatladığı yerden pıçaklarım seni hahahahahahahha
Evet ya, çalışırken daha iyi. Evde olunca patlıyorum sıkıntıdan. Ben mutfağa gidip gelmediğim sürece burdayım, dertleşmek istersen dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?