09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Su klavyeyi özürlü gibi kullanmayaydim iyiydi..
Tuşlu tlfndan ossiki yasinda anca gectim hosgorun ablayi

Watsapi olan herkesi taciz ediyorum

Deneme birki..yeni tfnumdan ilk mesajim..
Gorgusuz .mode on
Hayırlı olsun canım ne aldın, ben de geçenlerde s3 mini aldım külüstürden kurtuldum
Sırtından pıçaklasam? Allah UI'lileri arttırsın amin
senin general (yazıldığı gibi okunur) bir ki yi bitki yapmış

ayyyy birazdan ev sıcacık olacakkkk cok özledim la

Gel yawrum bi de çay koyarız oh mis :)

Sancılarımı azaltacaksa ben o enerjiyi icerim bile bebişim krem yapar heryerime sürerim

Çok pis bişimiş, cocuk doğurmuş kadar acı cekiyorum :)

Tahmin edebiliyorum tatlım. İşte o yüzden normal tedavin sürerken, alternatif tedavi yöntemi de uygulamak bu zamanı daha iyi atlatmana sebep olur.

Mesela örnek vereyim; Bir arkadaşım 6.kattan düştü bütün kemikler kırıldı. doktorlar uzun yıllar ayağa kalkamazsın dedi. tedavisi yanında alternatif tedaviler de uyguladı. reiki gibi... 6 ay sonunda ayağa kalktı... şu an normal hayatını sürdürüyor.

kendimden örnek: rahimde yara vardı, yakıldı. yakıldıktan bir kaç gün sonra doktora gittim kontrol için. Doktorun ilk sözü : ne yaptın sen bu mucize dedi.. yara bir kaç günde iyileşmiş anlayacağın... :) söylemedim ona reiki yaptığımı :)

Ben yapıyorum reiki.. masterım da bir kadın doğum uzmanı ayrıca.. yani tıp doktoru ama alternatif tıbbı da bir kenara bırakmıyor.

Dr. Mehmet Öz ameliyatlarına reiki masterı olmadan girmiyor....

Hayırlı olsun canım ne aldın, ben de geçenlerde s3 mini aldım külüstürden kurtuldum

Sırtından pıçaklasam? Allah UI'lileri arttırsın amin

Gel yawrum bi de çay koyarız oh mis :)

Bir kez pıcaklamıştın ahahahahahha :lafsokansmiley:

yine gelecekler la kesin bak

Bunu mutlaka arastıracagım. Cok hosuma gitti. İnanmak gibi bişi. Saol bebişim

Bir kez pıcaklamıştın ahahahahahha :lafsokansmiley:

yine gelecekler la kesin bak

Ne biçim de pıçaklamıştım lan canım çekti bi daha pıçaklıycam

Bi süre gelen geleceği yerde kalsın, hatta gitsin bi daha gelmesin, hatta tümden yok olsun gittiği yerde bile kalmasın

Medddd görünce yaz bana saclarımı kendim acmak istiyorum nasıl dönücem siyahtan, ardım pls ok tşk bye aeo

napıyonuuuuzzzzzzzzzzz
biten tatilin yasını tutuyorum ben
ousun sınavı var diye burnumuzu çıkaramadık evden kös kös oturduk ha bi de arada ingilizce ödevlerinde yardımcı olduğum kız kardeşim eklendi bize
bugün sadece çingene eşeğini kaybetse akut gelir kıvamındaki başucu çekmecelerimi düzelttim o kadar bir de buzdolabını akladım pakladım
süpürge dahi açamadım ousa ses olmasın diye ctesi hıncımı çıkaracam artık

Merhaba
Siz sıcak yataklarınızda mışıl mışıl uyurken
Ben bu satırları yazmaktayım, ama pembe ve beyaz puantiyeli ama polarlı pijamalarımla
Hepinizin bayramını kutluyorum ( Bu bayramda da para kabul ediyorum )

Bana tatildi ( Ous çalışıyordu ) , 11 gibi uyandım
Evi toparladım, ablama gittim ( Bayramda burada değildi )
Annem de oraya geldi ( Yakın oturuyorlar )
Kız kıza toplandık yeğenlerim de vardı

Akşam da görümcem davet etmişti
Eşim işten çıkınca buluşup oraya gittik
Anneanne de vardı ama hayret birşey demedi bize
Tv ye sarmıştı, uzun saçlı adamlara kızıyodu

Sabah geç kalktım diye de uykum gelmiyor sanırım
İyi geceler diyerekten huzurlarınızdan ayrılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…