Hayırlı olsun canım ne aldın, ben de geçenlerde s3 mini aldım külüstürden kurtuldumDeneme birki..yeni tfnumdan ilk mesajim..
Gorgusuz .mode on
Sırtından pıçaklasam?ahahahahhahahahah allah seni kahretmesin cakma cem yılmaz koptum ahahahahahhahahaha totomdan uzak dur laböğrümden pıcakla :)
Ya yewrum küfredenimiz de bol ziyaretcimiz de .D allah yokluklarınızı üyelik iptallerini aratmasın ahahahahahha
senin general (yazıldığı gibi okunur) bir ki yi bitki yapmış
ayyyy birazdan ev sıcacık olacakkkkcok özledim la
Sancılarımı azaltacaksa ben o enerjiyi icerim bile bebişimkrem yapar heryerime sürerim
Çok pis bişimiş, cocuk doğurmuş kadar acı cekiyorum :)
Hayırlı olsun canım ne aldın, ben de geçenlerde s3 mini aldım külüstürden kurtuldum
Sırtından pıçaklasam?Allah UI'lileri arttırsın amin
Gel yawrum bi de çay koyarız oh mis :)
Tahmin edebiliyorum tatlım. İşte o yüzden normal tedavin sürerken, alternatif tedavi yöntemi de uygulamak bu zamanı daha iyi atlatmana sebep olur.
Mesela örnek vereyim; Bir arkadaşım 6.kattan düştü bütün kemikler kırıldı. doktorlar uzun yıllar ayağa kalkamazsın dedi. tedavisi yanında alternatif tedaviler de uyguladı. reiki gibi... 6 ay sonunda ayağa kalktı... şu an normal hayatını sürdürüyor.
kendimden örnek: rahimde yara vardı, yakıldı. yakıldıktan bir kaç gün sonra doktora gittim kontrol için. Doktorun ilk sözü : ne yaptın sen bu mucize dedi.. yara bir kaç günde iyileşmiş anlayacağın... :) söylemedim ona reiki yaptığımı :)
Ben yapıyorum reiki.. masterım da bir kadın doğum uzmanı ayrıca.. yani tıp doktoru ama alternatif tıbbı da bir kenara bırakmıyor.
Dr. Mehmet Öz ameliyatlarına reiki masterı olmadan girmiyor....
Nikim General mobile discovery beybim..konu Bİlene actim
Ablayla dalga geçme taş olursunEger alışamadıysan tuş takalım ekrana
Ablayla dalga geçme taş olursun
Yemek yapcam abla ya, eşim geç geliyor diye yavaştan alıyorum.Tamam anlaştıkkk içiyorum ondann
Yemek mi yapcan sendeeee
O ne biçim telefon :) dur bakim gıgıl amcadan.Nikim General mobile discovery beybim..konu Bİlene actim
Bir kez pıcaklamıştın ahahahahahha :lafsokansmiley:
yine gelecekler la kesin bak
biten tatilin yasını tutuyorum bennapıyonuuuuzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?