kızlar galiba benim içimde bişiler varr
testler pozitif çıkıyo dünden beri , yarın kan tahliline gitççem bakalım
hala inanamıyorum hayırlısı bakalımm
Görünce yazamadan edemedimmmm ayy hadi inşallahhhhh
İnşallah bakalım bi görsem kalp atışını flan onad daha bikaç hafta var sanırım , görmeden inanamıycam sanırım
Ben de artık bu saatlerde işte olduğum için ara ara kadınlar kulübünde oluyorum beni de alır mısınız aranıza.
Günaydın ahali
Çok sevindim , Allah gönlüne göre vermiş ne güzel
Merhaba hoş geldin Almor
Ben de artık bu saatlerde işte olduğum için ara ara kadınlar kulübünde oluyorum beni de alır mısınız aranıza.
Enee taze gelin :)
Hoşgeldin.
Ya ben gebe haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum, birinciyi doğurmadan ikinciyi ne zaman yapalım düşüncesindeyim ben
Rabbim anne olmayı herkese nasip etsin
Günaydın ahali
Günaydın cek cek cek sıra sende
Az çok biliyorsunuz maddi olarak sıkıntılı bir dönemdeyiz. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde gerçekten sevinemedim, çünkü bir müddet sonra işi bırakmam gerekecekti. Hem maddi sıkıntılar hem de gebeliğin başlangıç döneminden kaynaklı ciddi bir sıkıntı içine girdim.
Eşim hala komik bi rakamla çalışıyor, bense 2 ay sonra işi bırakıyorum. Kafama taktım taktım, aman be dedim Allah büyük, bi şekilde gelecektir bebeğimiz nasibiyle...
Dün akşam eşim iş yerinde beklediği konuma alınacağını söyledi :) Tam da benim işi bırakacağım sırada eşim terfii edecek, başından beri boşu boşuna yıpratmışım kendimi. Rabbim öyle büyük öyle büyük ki...
Doğumdan sonra yine çalışmak istiyorum, bebeğime bakacak kimse yok ama Allah yine bir kolaylık verecek göreceksiniz yürekten inanıyorum yine bi kapı açacak bana inşallah :)
Az çok biliyorsunuz maddi olarak sıkıntılı bir dönemdeyiz. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde gerçekten sevinemedim, çünkü bir müddet sonra işi bırakmam gerekecekti. Hem maddi sıkıntılar hem de gebeliğin başlangıç döneminden kaynaklı ciddi bir sıkıntı içine girdim.
Eşim hala komik bi rakamla çalışıyor, bense 2 ay sonra işi bırakıyorum. Kafama taktım taktım, aman be dedim Allah büyük, bi şekilde gelecektir bebeğimiz nasibiyle...
Dün akşam eşim iş yerinde beklediği konuma alınacağını söyledi :) Tam da benim işi bırakacağım sırada eşim terfii edecek, başından beri boşu boşuna yıpratmışım kendimi. Rabbim öyle büyük öyle büyük ki...
Doğumdan sonra yine çalışmak istiyorum, bebeğime bakacak kimse yok ama Allah yine bir kolaylık verecek göreceksiniz yürekten inanıyorum yine bi kapı açacak bana inşallah :)
Günaydın Elmoş hoş geldin
Ben Göfret'i bekliyorum
BDV de bi konu var, çok üzüldüm
Eşi psikopat
Kardeşlerine de kardeş demeye bin şahit lazım
Zaten arkasında kimse yok ve çalışmıyor diye meydanı boş bulmuşlar
Çocukları da var
Evi terk edecek ama işte yok para da
Bi de yurt dışında yaşıyo eski konularından hatırladığım kadarıyla
Haberleşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?