09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar galiba benim içimde bişiler varr

testler pozitif çıkıyo dünden beri , yarın kan tahliline gitççem bakalım

hala inanamıyorum hayırlısı bakalımm

Eneee Sovr kaçıncı deneme ayındı? İnşallah sağlıklı bir gebeliktir çok mutlu oldum senin adına.

ARAMIZA HOŞGELDİN

Ben de artık bu saatlerde işte olduğum için ara ara kadınlar kulübünde oluyorum beni de alır mısınız aranıza.

Günaydın ahali

Çok sevindim , Allah gönlüne göre vermiş ne güzel

Ben de artık bu saatlerde işte olduğum için ara ara kadınlar kulübünde oluyorum beni de alır mısınız aranıza.

Merhaba hoş geldin Almor

Enee taze gelin :)

Hoşgeldin.

Ya ben gebe haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum, birinciyi doğurmadan ikinciyi ne zaman yapalım düşüncesindeyim ben

Rabbim anne olmayı herkese nasip etsin

Nickinizden tanıyorum sizi hayırlı olsun bebişiniz çok sevindim.

Enee taze gelin :)

Hoşgeldin.

Ya ben gebe haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum, birinciyi doğurmadan ikinciyi ne zaman yapalım düşüncesindeyim ben

Rabbim anne olmayı herkese nasip etsin

taze gelin ben mi oluyorum şimdi Daha gelin olamadık gerçi şimdilik nişanlıyız 4 günlük taze nişanlı. Siz de bebek bekliyormuşsunuz ne güzel Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin. kadınlar kulübünde 2014'te doğum yapacak bir de evlenecek ne çok kişi var yahu.

Son düzenleme:

Canımıniciiii tebrik ederim, cok sevindim, Allahım tamamına da erdirsin inşallaahhhhh

Kan tahlilinden sonra yaz emi, habersiz bırakma bizi

Canımm hoşgeldin almaz olur muyuz hic

Günaydın ahali

Günaydın cek cek cek sıra sende

çatlak ya benim icimde bişi var yazmış üc harfli ahahahahha

Az çok biliyorsunuz maddi olarak sıkıntılı bir dönemdeyiz. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde gerçekten sevinemedim, çünkü bir müddet sonra işi bırakmam gerekecekti. Hem maddi sıkıntılar hem de gebeliğin başlangıç döneminden kaynaklı ciddi bir sıkıntı içine girdim.

Eşim hala komik bi rakamla çalışıyor, bense 2 ay sonra işi bırakıyorum. Kafama taktım taktım, aman be dedim Allah büyük, bi şekilde gelecektir bebeğimiz nasibiyle...

Dün akşam eşim iş yerinde beklediği konuma alınacağını söyledi :) Tam da benim işi bırakacağım sırada eşim terfii edecek, başından beri boşu boşuna yıpratmışım kendimi. Rabbim öyle büyük öyle büyük ki...

Doğumdan sonra yine çalışmak istiyorum, bebeğime bakacak kimse yok ama Allah yine bir kolaylık verecek göreceksiniz yürekten inanıyorum yine bi kapı açacak bana inşallah :)

Nick çok sevindim
Arada aklıma geliyordun
Cidden bebek rızkıyla geliyomuş işte

Bebek ve rızk durumunu seninle kanıtladık. Bunun gibi cok fazla güzellik duymuştum. Allah kalbi ferah olana yardım ediyor inanıyorum ben.

O topac oğlan bi doğsun temiz bir bakıcı bulursunuz calısırsın inşallah.

Eşinin terfi etmesine de ayrıca sevindim, Rabbim utandırmasın.

Günaydın Elmoş hoş geldin
Ben Göfret'i bekliyorum

göfretle sen aynı anda

BDV de bi konu var, çok üzüldüm
Eşi psikopat
Kardeşlerine de kardeş demeye bin şahit lazım
Zaten arkasında kimse yok ve çalışmıyor diye meydanı boş bulmuşlar
Çocukları da var
Evi terk edecek ama işte yok para da
Bi de yurt dışında yaşıyo eski konularından hatırladığım kadarıyla

Bazen gerçekten insanın eli kolu bağlanır. Caresizlik bunun adı. Allah yardımcıları olsun
Haberleşeceğiz

Duman göndert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…